Főoldal > DIÉTA > Járni alig bírt a 186 kilós lány, így fogyott le

Járni alig bírt a 186 kilós lány, így fogyott le

diétafogyásgyomorbypassShelby Villatoro
0

Írta:

Shelby Villatoro elképesztően sokat fogyott: 92 kiló mínusznál tart.

Shelby Villatoro sosem fogja elfelejteni 2017 januárját, amikor férjével egy romantikus hétvégére utazott el, de szerelmes pillanatok helyett rémálom várt rá: a súlya miatt szinte semmit sem tudott csinálni, bedagadtak a bokái, fájtak az ízületei, és már egy enyhe emelkedőn sem volt képes felmenni. Shelby ekkor 186 kilót nyomott. Hazaérve felkereste orvosát, mert bántották a történtek, szégyellte magát a súlya miatt, és szeretett volna változtatni a helyzeten. A doki első lépésként diétára fogta, a lány így fogyott két hónap alatt kicsit több mint hat kilót. Ezt körülbelül másfél évvel ezelőtt egy gyomor bypass műtét követte, aminek döntő szerepe volt abban, hogy 25 éves korára Shelby 94 kiló mínusznál tartson, vagyis majdnem kilóra pontosan egykori súlya felétől sikerüljön megszabadulnia.

shelby villatoro nagy fogyás

Sokak szemében a műtét könnyű megoldásnak tűnik, de a lány szerint nem az. Azt mondja, ő így is nap mint nap megdolgozik azért, hogy egészségesebb és fittebb legyen. Átlagosan napi 11 000 lépést tesz meg – ami óriási eredmény, hisz korábban szinte járni is alig tudott -, és heti egy 30 perces edzést tud beiktatni személyi trénerrel. Étrendje is sokat változott: manapság már nem eszik cukros ételeket, minden nap fogyaszt viszont egy protein shake-et, és ügyel a megfelelő vitaminpótlásra is.

Shelby nagyon félt, hogy a házasságát is tönkreteheti a súlyfeleslege, de szerencsére nem így történt: férje, Hugo akkor is szerette, amikor teltebb volt, és persze manapság is imádja őt.

Fotók: Twitter


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X