Ha nyár, akkor dinnyeszezon, és ha dinnyeszezon, akkor kutya kötelességünk ebből az ízletes gyümölcsből készíteni egy kis nassolnivalót.
Hoztunk is neked egy szuper receptet!
Hozzávalók
- 200 g dinnye, vegyesen, felkockázva – lehet csak egy típus is, de érdemes készítened egy keveréket görögdinnyével, sárgadinnyével, kantaluppal
- 150 g görög joghurt
- 2 evőkanál cukrozatlan granola
- 1 evőkanál olajos mag – lehet mogyoró, napraforgómag, tökmag, de akár vegyesen is
- 1 teáskanál méz – ízlés szerint
Elkészítés
- Egy pohárban keverd össze a granolát és a magvakat.
- Tedd a dinnyét egy üvegtál vagy kehely aljába, majd öntsd rá a görög joghurtot.
- A joghurtra jöhet a granola, majd ízlés szerint csurgass rá 1 teáskanál mézet.
- Ha a dinnye és a joghurt is hűtve volt, további hűtést nem igényel a desszert.
Jó étvágyat!
Forrás: bcgoodfood.com
Fotó: Getty Images