Főoldal > DIÉTA > Edzés nélkül fogyott 50 kilót Joanne

Edzés nélkül fogyott 50 kilót Joanne

diétaedzés nélkülfogyás
0

Írta:

Az anyuka edzőterem közelében sem járt.

Joanne fiatal anyuka, aki második terhessége alatt hízott meg olyannyira, hogy már 140 kilót nyomott. A második baba érkezése után egyre nehezebben mozgott, már a gyerekekkel sem tudott játszani, túlsúlya a szabad mozgásában is korlátozta. Ekkor döntötte el, változtatni fog az életvitelén. Azt mondja, nincs titok, egyszerűen kitartásra és az étrendje megreformálására volt szüksége ahhoz, hogy megszabaduljon 50 kilótól.

“Sokan kérdezik, mi a titkom. Pedig nincs itt semmiféle titok – csak az számít, mennyire akarod, hogy lefogyj. Nagyon nagy akaraterőre van szükség ehhez” – mondta a kétgyermekes anyuka, aki szerint az segít a legtöbbet, ha magunknak főzünk ételeket, egészséges alapanyagokból.

Joanne előtte-utána fotóit IDE kattintva megnézheted.

Nem Joanne az egyetlen édesanya, aki az edzőterem mellőzésével ért el szép eredményt. A 36 éves Lindsey Briand is hasonlóképpen gondolkodott: szülés után szeretett volna lefogyni, de személyi edző segítsége nélkül. Ő is az étrendjén alakított, aminek következtében 45 kilótól sikerült megszabadulnia.

Lindsey a péksüteményt lecserélte teljes kiőrlésűre, több zöldséget és gyümölcsöt eszik, nem fogyaszt gyors ételeket, és száműzött az életéből minden cukros élelmiszert.

Emellett mindennap sétál néhány percet, annyit, amennyi éppen belefér az idejébe.

Íme a fiatal anyuka átalakulása:

Közzétette: A Motivated Mama – 2020. szeptember 9., szerda

Példaértékű!

via

(címlap fotó: unsplash)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X