Főoldal > DIÉTA > Fogyókúrás tippek, melyeket még biztosan nem próbáltál

Fogyókúrás tippek, melyeket még biztosan nem próbáltál

diétafogyásfogyókúra
0

Írta:

Ha szeretnéd, hogy idén sikeres legyen a fogyásod, akkor próbálj ki néhány új tippet és engedd el a régi kliséket!

Változtasd meg a gondolkodásodat 

Az első és legfontosabb, hogy átgondold, miért szeretnél lefogyni! Az nem elég jó indok, hogy nem szereted a testedet, vagy valaki azt mondta le kell fogynod. A legjobb, ha pozitív gondolatokkal töltöd fel magadat, így sokkal könnyebben átvészeled majd az esetleges hullámvölgyeket a diétád során.

Alakíts ki valamilyen rutint 

Alakíts ki olyan szokásokat, melyek segítenek elérni a célsúlyodat. Írd fel őket egy papírra, és ezeket minden esetben próbáld meg betartani.

Miért eszel? 

Kissé bugyután hangozhat a kérdés, de fontos, hogy meghatározd, miért eszel az alapvető fiziológiai szükségleteken túl. Ha sokszor úgy érzed egyszerűen nem tudsz uralkodni magadon, akkor nem a lustaság vagy az akaraterőd áll a fogyásod útjába. Először is meg kell határoznod, mit próbálsz pótolni az evéssel.

Felejtsd el a korlátozást!

A szakértők szerint az a legjobb, ha intuitív életmódot folytatsz. Vagyis akkor egyél, amikor valóban éhes vagy és ne a kalóriák alapján határozd meg a napi táplálkozásaidat.

Csökkentsd a stresszt 

A magas stresszszint és az alváshiány gátolja a fogyást, sőt még az egészségedre is hatással van. Meditálj és tegyél meg mindent azért, hogy javuljon az alvásod minősége.

Forrásunk volt. 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X