Főoldal > kihívás > Nagy popó-kalauz: te melyik fenéktípusba tartozol?

Nagy popó-kalauz: te melyik fenéktípusba tartozol?

#kerekfenékalakformálásedzésfenékizompopsipopsiformálás
0

Írta:

Mindannyian tudjuk, hogy egyes nők nagyobb fenékkel vannak megáldva, mint mások, de igazából nem csak annyi a különbség, hogy kisebb vagy nagyobb a tomporunk. Valójában rengetegféle hátsót lehet megkülönböztetni formailag. Íme a nagy popó-enciklopédia!

Egy New Yorkban élő plasztikai sebész, Matthew Schulman több mint 50.000 hátsó vizsgálata után azt állítja, hogy jó néhány különböző fenékforma létezik. A megfigyelései 35 különböző országból származó nőkre terjedtek ki, és az egyszerűség kedvéért a következő 5 típusba sorolta a popsikat a formájuk alapján.

Hogy honnan is tudhatod, melyik típusba tartozol? Két fő tényező is segít a kategorizálásban: a medencéd alakja és mérete, valamint maga a fenék mérete, azaz hogy mennyi zsír van a farpofákon.

Az 5 nagy fenéktípus

1. Négyzet

Schulman szerint ez a leggyakoribb forma, különösen a fiatalabb nők körében. Maga a fenék, a csípő és a medence ugyanolyan szélesek, kifejezetten szögletesek.

17899983 - slim woman with dumbbells, black background

2. V-alak

Ez a típus azoké a nőké, akiknek szűkebb a csípőjük és szélesebb a válluk. A hátukhoz hasonlóan a popsijuk is egy keskeny V-t formáz.

3. A-alak

Akiknek széles a csípőjük, valószínűleg szélesebb farral is vannak megáldva, így nem csak a testük, hanem a hátsójuk úgy fest, mint egy A-betű.

4. Kerek

A nagy fenék az olyan nők sajátja, mint J.Lo vagy a Kardashian klán tagjai. Schuman szerint ez a popsiméret gyakran a gravitációt is meghazudtolja.

5. Fordított szív

Ez a típus a tetején laposabb, de a farpofák alja teltebb. Ebben az esetben a fenék és a csípő viszonylag kerek, de sokkal hangsúlyosabb a popsi külső-alsó része. A plasztikai sebész véleménye szerint ez a leginkább természetes hatású tompor, leggyakrabban a bikinimodelleknél láthatjuk.

Fotó: 123RF


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X