Főoldal > MOZGÁS > Vegyél részt az ország egyik legnagyobb fitness fesztiválján!

Vegyél részt az ország egyik legnagyobb fitness fesztiválján!

fitness fesztiválKellogg’s – Bahslen Fitbalance Aréna
0

Írta:

                                         Kellogg’s – Bahslen Fitbalance Aréna Helyszín és időpont: Papp László Budapest Sportaréna, 2010. május 2. (vasárnap) 08:00 Fitness és életmód tanácsok, különböző egészségügyi szűrések, a legváltozatosabb fitness, joga, és pilates órák, továbbá 150 spinning kerékpár 5 színpadon, a legfelkészültebb oktatókkal, köztük Béres Alexandrával. Mindez egy helyen, a 2010-es Fitbalance Aréna-ban, az ország egyik legnagyobb […]

                                         Kellogg’s – Bahslen Fitbalance Aréna

Helyszín és időpont: Papp László Budapest Sportaréna, 2010. május 2. (vasárnap) 08:00

0024989_1.jpg ()Fitness és életmód tanácsok, különböző egészségügyi szűrések, a legváltozatosabb fitness, joga, és pilates órák, továbbá 150 spinning kerékpár 5 színpadon, a legfelkészültebb oktatókkal, köztük Béres Alexandrával. Mindez egy helyen, a 2010-es Fitbalance Aréna-ban, az ország egyik legnagyobb egészség és fitness fesztiválján május 2-án, a Papp László Budapest Sportarénában, ahol olyan sztárok kampányolnak az egészséges életmódért, mint például a Rippel fivérek.

Magyarország a világ egyik legegészségtelenebb országa, derült ki az Egészségügyi Világszervezet napokban közzé tett tanulmánya szerint. Ez a lesújtó eredmény talán a legjobb érv az egészséges életmódért és a tömegsportokért való kampányolás mellett. A 2006-ban létrejött Fitbalance is ezeket tartja célkitűzései között a legfontosabbaknak a gyermek sport népszerűsítésével együtt.

A május 2-i Fitbalance fesztiválon bárki részt vehet a legkülönfélébb szűrővizsgálatokon, így az egészséges életmóddal és fitnessel kapcsolatos tanácsok mellett egészségmegőrzéssel kapcsolatos javaslatokat is kaphatnak az érdeklődők. Emellett 5 színpadon a legkülönfélébb sportokkal is megismerkedhetnek a látogatók: lesznek joga, fitness, pilates és spinning programok, utóbbi esetében 150 kerékpár áll a különböző sportágakkal ismerkedők számára. Az órákat olyan elismert és felkészült oktatók fogják tartani, mint például Béres Alexandra.  

A „sztárok az egészségért” elnevezésű program is folytatódik, ezúttal Béres Alexandra mellett a Rippel fivérek, Adri és Erdőhegyi Brigitta hirdetik a sport és az egészségtudatos életvitel fontosságát.

A rendezvény látogatói ajándékcsomagot, egy egészséges ebédet és ásványvizet kapnak. Az esemény bevételének egy részét a rendezvény szervezői egy vidéki általános iskola számára sporteszközök vásárlására ajánlják fel.

A további információkról és a részletes programról, valamint az órarendről a www.fitbalance.lap.hu, illetve a www.fitbalance.hu internetes oldalakon lehet tájékozódni.

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X