Főoldal > PSZICHÉ > Kapcsolaterősítő, páros kényeztetés ajándékba

Kapcsolaterősítő, páros kényeztetés ajándékba

ajándékterápiaValentin-napwatsu
0

Írta:

A kezelés kellemesen meleg, 35 Celsius fok körüli vízben, egy 1,2 méter mély medencében zajlik és körülbelül 50 percig tart, melynek során lelassul a rohanó világ, lelassul a szívverés és a légzés is. Nincs más dolgotok, csak hagyni, hogy a terapeuta a vízre fektessen és mozgasson titeket. Ahogy behunyjátok a szemeteket és elmerültök, megszűnik körülöttetek […]

A kezelés kellemesen meleg, 35 Celsius fok körüli vízben, egy 1,2 méter mély medencében zajlik és körülbelül 50 percig tart, melynek során lelassul a rohanó világ, lelassul a szívverés és a légzés is. Nincs más dolgotok, csak hagyni, hogy a terapeuta a vízre fektessen és mozgasson titeket. Ahogy behunyjátok a szemeteket és elmerültök, megszűnik körülöttetek a külvilág, és csak a víz morajlását halljátok. Ekkor útjára indul a csoda.

watsucikk.JPG ()A terápia során testeteket és tudatotokat tökéletesen ellazítva átadjátok magatokat egy nem mindennapi élménynek: a feltétel nélküli szeretet dimenziójába juthattok, ahol alkalmatok nyílik megtapasztalni lényetek stressztől és negatív érzelmektől mentes létezési formáját. A watsu segítségével, ebben a magzati léthez leginkább közelálló tudatállapotban tehettek egy különleges utazást, ahol együtt utazik szívetek egymás valódi énje felé. Elengedhetitek a nyomasztó problémákat, átadhatjátok testeteket a súlytalan lebegésnek, így ellazulnak a stressztől megfeszült izmok. A páros kezelés alatt az érintések segítenek abban, hogy lelkileg közelebb kerüljetek egymáshoz, elmélyítsétek kapcsolatotokat, illetve, túljussatok az esetleges problémákon, és elengedjétek azokat.

„A párkapcsolatok megerősítésén kívül a watsu segít a műtétek, sérülések utáni rehabilitációban, a mozgásszervi betegségek, izületi gyulladások gyógyulásában, valamint hatékony a nyaki-, háti- és gerincproblémák kezelésében. Pihentet és megnyugtat, így teljesen panaszmentes állapotban is bármikor kipróbálható” – mondja Aldea Benedek, a Napsugár Életház terapeutája.

A watsu egy különleges ajándék, amely során együtt éltek át és tapasztaltok meg egy varázslatos világot, amely maradandó élményt ad mindkettőtöknek, és csak a tiétek.

Forrás: Napsugár Életház


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X