Főoldal > PSZICHÉ > School&Net – Tanulj online!

School&Net – Tanulj online!

oktatásonlinetanulás
0

Írta:

A tanfolyamok száma egyenlő a végtelennel… A húrok közé csapnál? Unalmas szolfézs és

A tanfolyamok száma egyenlő a végtelennel…

A húrok közé csapnál?

Unalmas szolfézs és szolmizáció helyett menő dalokban mélyedhetsz el, és úgy tanulsz meg gitározni (abban a sorrendben, stílusban), ahogy neked a legjobban tetszik. Az online gitársuli lehetővé teszi, hogy közel 148 lecke és 2000 feladat közül válassz. Persze az első lépés itt is az alapok elsajátítása, de aztán már érdeklődésed szerint léphetsz tovább: tanulhatsz népszerű dalokat, elmerülhetsz a zeneszerzés fortélyaiban is, a műfajt (blues, dzsessz, rock, bossa) is te diktálod. De persze on-line tanári segítséget is kaphatsz, ha igényled.

Ára: Az első online lecke ingyenes, a többihez pedig klubtagnak kell lenned, és befizetned az 1500 forintos havi díjat.

Katt: www.gitartanfolyam.hu

Biolány lennél?

Ne gondolj könnyen elvégezhető hobbikertészkedésre, ez itt „véresen” komoly: gyógy- és aromanövények termesztése tanfolyamon szerezhetsz képesítést. A tanúsítvány nem jelent végzettséget, de számos esetben (például kapcsolódó munkahelyre jelentkezésnél) előnyt jelenthet. Az e-learning kurzuson saját időbeosztásod szerint tanulhatsz, és az alapoktól indulsz, vagyis a gyógynövénytermesztés ökológiai feltételeitől és sajátosságaitól kezdve a hatóanyag kinyeréséig, tárolásig mindent be kell bifláznod. Megtanulod, hogyan bánj például a majoránnával vagy a körömvirággal. Az Oklevel.hu Országos Jelentkezési Központ által elérhetővé tett tanfolyam modulokból áll, amelynek végén tesztet kell kitölteni, hogy továbbléphess, és záróvizsgát tehess. Az elvégzésre egy éved van, de egy hónap alatt is befejezhető.

Ára: 14 800 Ft

Katt: www.eload.hu

Jogsit szereznél?

Tudtad, hogy a Kresz-tanfolyamot már online is el lehet végezni? Személyesen csak a vizsgán kell megjelenned. Költséghatékonyabb, mint a hagyományos képzés, nem kell utazgatnod, és otthonról is elvégezheted kényelmesen, a kanapén ülve, így időt, energiát spórolsz meg. A kezdési időpontok rugalmasak, hiszen csak regisztrálni kell, és máris elmerülhetsz a közlekedési szabályok útvesztőjében.

Ára: 15 600 Ft

Katt: www.onlinekresz.hu

elearning2.jpg ()Saját szettekre vágysz?

Ha imádod a DIY cuccokat, az online varrótanfolyamot neked találták ki. Ettől persze még nem leszel okleveles varrónő, ezt egy e-mailes oktatástól nem is lehetne elvárni, de a saját házi varrodádban
simán és egészen jól elügyködhetsz. Csak kell egy varrógép, és máris e-mailen érkeznek hozzád kilenc héten át a leckék: a fotókkal gazdagon illusztrált oktatóanyag 2013_Maxima_9.jpg ()igen gyakorlatias, könnyen elsajátíthatod belőle az alapokat. Megtanulhatsz ruhákat javítani, nadrágot felhajtani, díszítéseket készíteni – vagyis mostantól az egyediségnek csak a kreativitásod szabhat határt.

Ára: 5500 Ft

Katt: www.varrasoktatas.hu/varras-kezdoknek

A cikk folytatását elolvashatod a legújabb Maxima magazinban!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X