Főoldal > SZÉPSÉG > Már tavasszal óvd a bőröd a nap káros sugaraitól!

Már tavasszal óvd a bőröd a nap káros sugaraitól!

fényvédelemkrémnapozásnapsugárzás
0

Írta: and

Az alapszabályokkal mindenki tisztában van: nem ajánlott a napfürdőzés 11 és 15 óra között, hiszen ebben az időszakban rendkívül erős az UVA és az UVB sugárzás. A vízben való csobbanás előtt és azt követően is érdemes bekenni magunkat naptejjel, mivel a víz felületéről történő fényvisszaverődés is fokozza az UV sugárzás hatását. Azt sem szabad elfelejteni, […]

Az alapszabályokkal mindenki tisztában van: nem ajánlott a napfürdőzés 11 és 15 óra között, hiszen ebben az időszakban rendkívül erős az UVA és az UVB sugárzás. A vízben való csobbanás előtt és azt követően is érdemes bekenni magunkat naptejjel, mivel a víz felületéről történő fényvisszaverődés is fokozza az UV sugárzás hatását.

veddaborodcikk.jpg ()Azt sem szabad elfelejteni, hogy ha felhők borítják az eget, akkor sem ajánlott védelem nélkül a napon tartózkodni, mert ilyenkor is nagy lehet a sugárzás szintje, és persze a gyerekek fényvédelméről is külön gondoskodni kell.

Maximális védelemre azonban csak akkor tehetsz szert, ha kiváló termékekkel vértezed fel magad. Lássuk, melyekre számíthatsz leginkább.

Eucerin Sun Napallergia elleni krém-gél FF50

Az eredményes UVA és UVB fényévdelem mellett az Eucerin a napsugarak káros hatásai ellen még egy plusz tekintetben is biztonságot ad: biológiai védelmet nyújt a bőrnek, amely az antioxidáns hatású licochalcone A nevű hatóanyagnak tulajdonítható. Ez az anyag az édesgyökér kivonata, egy olyan növényé, amely önálló UV-védelemmel bír. A készítményben lévő licochalcone A hatóanyag javítja a bőr saját, szabadgyökök elleni védekezőképességét.

Az Eucerin Sun Napallergia elleni krém-gél az Európai Unió előírásainak megfelelően magas besorolású UVA/UVB- fényvédelmet biztosít használói számára. A hatékony fényvédelmen kívül ez a napozótermék AGR-t (Alpha-Glucosyl-Rutin) rejt magában, amely egy erőteljes antioxidáns hatású növényi kivonat.
A termék ára: 5915 Ft

niveanap.jpg ()NIVEA SUN Protect & Bronze

Ez a termék a gyorsan barnulni vágyók elengedhetetlen kelléke. A Nivea ugyanis kifejlesztett egy új napvédő eljárást, amely amellett, hogy aktiválja a bőr védelmi mechanizmusát, segíti annak természetes képességét az egészséges, hosszantartó barnaság elérésében. Az új formula fő összetevője a glicirrizin sav, amelyet az édesgyökér kivonata. Ez az összetevő képes fokozni a nap hatását a bőr természetes melanintermelő képességének stimulálásával. Így rövid idő alatt gyönyörű, tartós barnaságra tehetünk szert, megbízható UVA/UVB védelem mellett.

A könnyű és szinte azonnal felszívódó naptej 20-as, 30-as és 50-es fényvédő faktorral kapható. Nem hagy zsíros réteget és nem okoz ragadós érzést, sőt a könnyű összetétele miatt a Protect & Bronze még egy frissítő mártózásnak is ellenáll a tengerben.
A termék ára: 4313 Ft

Carroten Suncare Milk Világos, érzékeny bőrre, SPF50

Fokozott védelmet nyújt a világos és az érzékeny bőrűek számára, hatékonyan óv a napégéstől és a bőr öregedésétől is. Hipoallergén, nem tartalmaz irritációt kiváltó összetevőket. A-, és E-vitaminnal, valamint D-panthenollal illetve hidratáló komponensekkel látja el a bőrt, intenzíven védelmezi azt. Akár már tavasszal is elkezdheted rendszeres használatát.
A termék ára: 3539 Ft

Ambre Solaire Light and Silky SPF 10 Pillekönnyű vízálló permet

Próbáld ki a Garnier termékét, és védd a bőröd egy ultra könnyű permettel, amelyet gyorsan és egyszerűen felvihetsz. Noha a készítmény alacsony faktorszámmal rendelkezik, ez a normál bőrűeknek tökéletes biztonságot nyújt a nap káros sugaraival szemben, emellett hidratálja is a bőrt, így az a használatot követően puha és selymes lesz.

A permet egyedülálló textúráját egy szempillantás alatt felszívja a bőr, így a nap elleni védettség is hamar kialakul. Még a nehezen elérhető testrészeidet is egymagad bekenheted ezzel a vízálló, egyáltalán nem ragadós formulával, nem kell a párodat noszogatnod, hogy kenje be a hátad. Permetezz, és máris csobbanhatsz!
A termék ára: 3399 Ft

vichynap.jpg ()Vichy Capital Soleil napvédelem az egész családnak SPF 30

Tökéletes választás, ha egy füst alatt le akarod tudni az egész családod védelmét, hiszen gyerekek, felnőttek számára egyaránt maximális védelmet biztosít. Gazdaságos kiszerelésének köszönhetően hosszú ideig elegendő mennyiséget tarthatsz magadnál, és minden bőrtípus számára optimális védettséget ad. A terméket fényszűrő összetevőkkel és ásványokkal látták el, így nem csak hidratál, de a bőr fürdést követő kiszáradása is kiküszöbölhető általa.
A termék ára: 4999 Ft


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X