Főoldal > SZÉPSÉG > 3 tuti étel a makulátlan bőrért

3 tuti étel a makulátlan bőrért

bőrbőrápolásétkezésszépség
0

Írta: and

Radírozzuk, kenegetjük mindenféle csodakrémekkel, de kevés kivételtől eltekintve bőrünk mégsem lesz olyan, amilyet szeretnénk. Lehet, hogy rossz helyen próbálkozunk? Lássuk a három, szakemberek szerint leghatásosabb ételt, amelyektől valóban tökéletesebb arcbőrt remélhetsz. Papaya Ez a gyümölcs rengeteg A- és C-vitamint tartalmaz. Ezeknek fontos szerepe van a ráncok megelőzésében és a rugalmas bőr megtartásában. A papaya egyébként […]

Radírozzuk, kenegetjük mindenféle csodakrémekkel, de kevés kivételtől eltekintve bőrünk mégsem lesz olyan, amilyet szeretnénk. Lehet, hogy rossz helyen próbálkozunk? Lássuk a három, szakemberek szerint leghatásosabb ételt, amelyektől valóban tökéletesebb arcbőrt remélhetsz.

Papaya

Ez a gyümölcs rengeteg A- és C-vitamint tartalmaz. Ezeknek fontos szerepe van a ráncok megelőzésében és a rugalmas bőr megtartásában. A papaya egyébként igazi csodaszer puffadás ellen is, amely a nyári strandszezonban, amikor bikiniben vagyunk, nem elhanyagolható.

papayacikk.jpg ()Wellness Cafe tipp: Fokozd a hatást: készíts papaya arcmaszkot! Ehhez szükséged lesz egy éretlen, még zöld gyümölcsre. Törd össze a felét, majd egy teáskanálnyi mézzel keverd el. Langyos vízzel mosd le az arcod, és vidd fel a papaya maszkot. Fél óráig hagyd hatni, majd tisztítsd meg a bőröd. Hetente kétszer alkalmazd ezt a pakolást, így megelőzheted a ráncok kialakulását és segítheted a bőröd megújulását.

Osztriga

Magas cinktartalmának köszönhetően előmozdítja a sebek gyógyulását, de a hatalmas pattanásokat is gyorsan és hatásosan orvosolja.

Leveles fehérrépa

Ez a finom zöld növény tele van biotinnal, amely egyfajta B-vitamin – a szakértők szerint sajátos szépítő erővel bír. Emellett fertőzések, emésztési zavarok, lábadozás és szívbetegség ellen is kiváló gyógyír.

Fotó: Profimedia.hu

Látogass el Sárvárra! – 7 ok, amiért érdemes


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X