Főoldal > SZÉPSÉG > Íme, a nyár legtutibb természetes kozmetikumai

Íme, a nyár legtutibb természetes kozmetikumai

bőrbőrápoláskozmetikumkrémnyártermészetes
0

Írta: and

Ha egy kis csokira vágysz… A The Body Shop Cocoa Butter Body Butter testvajával még az édes ízek utáni sóvárgást is leküzdheted, hiszen fenséges csoki és vanília illatával a csoki majszolást juttatja eszedbe. Extra száraz bőrűeknek igazi kincs ez a krémes testápoló, ami a bőr melegének hatására elolvad, és hamar beszívódik. A bőrt puhává és […]

Ha egy kis csokira vágysz…

A The Body Shop Cocoa Butter Body Butter testvajával még az édes ízek utáni sóvárgást is leküzdheted, hiszen fenséges csoki és vanília illatával a csoki majszolást juttatja eszedbe. Extra száraz bőrűeknek igazi kincs ez a krémes testápoló, ami a bőr melegének hatására elolvad, és hamar beszívódik. A bőrt puhává és rugalmassá varázsolja, tuti, hogy 24 órán át nem fog kiszáradni, mely a benne rejlő kakaó-, és sheavajnak, valamint a kókuszolajnak köszönhető.
A termék ára: (200 ml) 5890 Ft

cocoabutter.jpg ()Segítség a nagyon érzékeny bőrűeknekimillatmenteshidrat.jpg ()

A rendkívül érzékeny bőrűeknek nagyon oda kell figyelni, mit kennek az arcukra. Az i+m illatmentes hidratáló arckrém hipoallergén formulával, aloe vera- és hyaluronsav-tartalmával óvja, és intenzív hidratálásban részesíti a bőrt. Éjszakára és nappalra is bevetheted. Az i+m másik nagyszerű kencéje az illatmentes intenzív arckrém, ami bővelkedik mandulaolajban, ligetszépe-, és ezüsttövisolajban, melyek mind-mind mélyen táplálják és nyugtatják az érzékeny bőrt.
A termékek ára: 30 ml 3590 Ft és 3990 Ft

A Jing és a Jang ereje testápolóba zárva

A Jing és a Jang számos dolgot jelképez, de talán mind közül a legfontosabb a bennünk élő harmónia megjelenítése. Ugyanez a törekvés ölt testet a The Body Shop Body Butter Duo Macadamia osztott tégelyű testvajában, amelyet a száraz és a kevésbé száraz bőrűek számára alkottak meg. Az intenzív ápolást nyújtó rész használatával elfelejtheted a kiszáradt könyök, térd, sarok fogalmát, míg a normál testápoló a kevésbé igénybevett részeken eredményez változást. A fantasztikus illatú termékben lévő macadamia dió tökéletes ápolást biztosít, de emellett fellelhető benne shea- és kakaóvaj, a méhviasz és brazil dióolaj is.
A termék ára: 200 ml 5890 Ft

bodybutterduo.jpg ()aloegel.jpg ()Csodás aloe vera

Az aloe vera szenzációs jótétemény a bőrnek, megakadályozza egyes baktériumok terjedését, a növényből nyert kivonat pedig erősíti a szervezet védekezőképességét. A száraz és az öregedő bőrbe az aloe vera szinte új életet lehel, ebből kifolyólag a Fytofontana Aloe Vera gélje csodaszert jelent ezen bőrtípusoknak, de problémás bőrűek is előszeretettel alkalmazhatják. A termék gondosan válogatott aloe vera levelekből nyert kivonat 93%-os koncentrációját rejti magában. Napozás után regenerálja, hidratálja és ápolja a bőrt, de a leégésre is gyógyírt jelent. Kellemesen hűsíti, felüdíti és megnyugtatja az irritált bőrt. A sminked alá is felviheted, így a festék sem fog elmászni a nap folyamán.
A termék ára: 100 ml 610 Ft

aloehidrat.jpg ()Gránátalma a hidratáltságért

Az i+m Hydro Performance hidratáló krémjét kifejezetten a normál és száraz bőrűeknek találták ki. A főbb összetevői között megtaláljuk a gránátalma kivonatot, az E-vitamint, a hylauronsavat, a jojobaviaszt, avokádó-, olíva-, szezám-, mandula-, és barackmagolajat. Használatával egészséges tónussal ragyoghat a bőröd, feszes és hidratált lesz.
A termék ára: 30 ml 4190 Ft

Űzd el a stresszt!

Gyakran érzed magad nyugtalannak, jellemző rád a fáradtság, a szétszórtság? Íme, a megoldás egy trükkös kis tusolózselé formájában! A Lush Whoosh tusfürdő zseléjében a grapefruit, citrom, lushtusolozsele.jpg ()lime és a fiatalító hatású rozmaring, illetve a frissítő muskátli ereje ötvöződik, így már rögtön a zuhanyzást követően nyugodtabb leszel.
A termék ára: 100 g 1190 Ft

Légy egyensúlyban!

Az i+m a vegyes bőrűekre is gondolt, a Fito-Balance 24 órás könnyű krémje az ő igényeiket elégíti ki. A mélyen hidratáló készítményt növényi olajokkal gazdagították, ezenfelül elősegíti a bőr ideális pH-egyensúlyát.
A termék ára: 30 ml 4190 Ft

Ints búcsút a narancsbőrnek!lushbuffy.jpg ()

Nem csak a strandszezonban, de az év többi napján is időt kell szentelni a narancsbőr kezelésére, és ebben segít a Lush Buffy body butter elnevezésű készítménye. Zuhanyzás közben kell bedolgozni – az eredmény hamar szembetűnő lesz: sima, bársonyos és ragyogó bőr. Az őrölt rizs, a mandula, az adukibab veszi fel a kesztyűt a cellulitisszel szemben, a kiváló hatását pedig a kókuszvaj, levendula és citrom fokozza tovább.
A termék ára: 75 g 2190 Ft

arcszinelenkito.jpg ()Élénkíts!

Úgy találod nem elég élénk az arcszíned? Erre is van ötletünk: az i+m arcszín élénkítő krémje sárgarépa kivonatot tartalmaz, hatására bőröd ragyogni fog és jóval üdébb lesz, mint korábban. Természetes béta-karotinnal és E-vitaminban gazdag sárgarépaolajjal dúsították, amelyek sejtes regenerációt tesznek lehetővé. Jojobaolaj, körömvirágolaj és sheavaj tartalma pedig fokozza a bőr védekezőképességét és megóv a kiszáradástól.
A termék ára: 30 ml 3990 Ft

Sport vagy sör? Jöhet mindkettő!

5 megdöbbentő tévhit a dezodorokról

Öveket becsatolni, irány a tenger!

Így győzd le az allergiát!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X