Főoldal > SZÉPSÉG > Íme, az 5 legkáprázatosabb őszi sminkszín

Íme, az 5 legkáprázatosabb őszi sminkszín

ajakfényőszrúzssminkszemhéjárnyékolószempilla
0

Írta: and

Idén ne félj a merész árnyalatoktól – mutatunk néhány trükköt, hogyan alkalmazd őket a gyakorlatban. Ibolyaszínű szemceruza Csak úgy csillogni fognak a szemeid hála ennek az élénk árnyalatnak. Az ibolyaszín a barna szemeket még melegebbé varázsolja, a zöld vibrálóbbá válik, és a kék szeműek tekintete is még áthatóbb lesz. Húzz egy határozott vonalat mind a […]

Idén ne félj a merész árnyalatoktól – mutatunk néhány trükköt, hogyan alkalmazd őket a gyakorlatban.

Ibolyaszínű szemceruza

Csak úgy csillogni fognak a szemeid hála ennek az élénk árnyalatnak. Az ibolyaszín a barna szemeket még melegebbé varázsolja, a zöld vibrálóbbá válik, és a kék szeműek tekintete is még áthatóbb lesz. Húzz egy határozott vonalat mind a felső, mind pedig az alsó szempillák tövébe, ha pedig füstös hatást szeretnél kiváltani, akkor egy fültisztító pálcikával egy kissé maszatold el.

Wellness Cafe tipp: Avon Diamonds szemkontúrceruza, Sugar Plum (799 Ft)

avon.jpg ()Tengerkék szemhéjárnyékoló arannyal párosítva

A tengerkék nem csak a matrózcsíkos ruhákon mutat szenzációsan. Ha egy kellően pigmentált terméket választasz, azzal igazán klasszikus összhatást teremthetsz, amely csodálatosan kiemeli majd barna szemeidet. A színt egészen a szemredőig vidd fel, de a szem külső sarkához is kerüljön belőle. Befejezésként seperj egy kevés aranyport is az alsó szempillák alá.

Wellness Cafe tipp: Elisabeth Arden Color Intrigue Eyeshadow Duo Pack – Indigo (5960 Ft)

Magenta rúzs

Ha valóban mély benyomást akarsz tenni másokra, ezzel a feltűnő, kicsit rózsaszínes, kicsit lilás színnel könnyen megvalósíthatod a célkitűzést. Használj ajakecsetet a felvitel során, hiszen ezzel a színnel nagyon precízen kell bánni, emellett arra is ügyelj, hogy a sminked többi része ne legyen hivalkodó. Csak fesd ki fekete szempillaspirállal a pilláidat, és enyhén színezd át a szemöldöködet.

mac.jpg ()Wellness Cafe tipp: Avon Színmegújító hidratáló ajakrúzs, Plum Gorgeus (1149 Ft)

Türkiz szemhéjárnyékoló

A ’80-as éveket fémjelző enyhén pasztellba hajló türkiz aligha volt ízlésesnek nevezhető, a mostani csillámló kékes-zöld árnyalat azonban rendkívül egyedi és elbűvölő. Húzz egy nagyon vékony vonalat a felső szempilláid tövébe, vagy vidd fel a színt az egész szemhéjadra. Ahogy ez a legtöbb világos színnel lenni szokott, minél sötétebb a bőröd, annál mélyebb árnyalatot érdemes választani.

Wellness Cafe tipp: MAC Kicsi szemhéjárnyaló – Gulf Stream (3775 Ft)

bourjois.jpg ()Babarózsaszín szájfény

A babarózsaszín szájfény ultra nőiessé színezi az ajkakat – ha viszont vagányabb külsőre vágysz, akkor párosítsd sötét, füstös szemekkel. Ha nagyon világos, vagy átlagos a bőröd színe, akkor több réteget is felvihetsz a szájfényből. Mivel azonban ez az árnyalat a sötétebb bőrön egy kissé fagyosnak tűnhet, csak néhány cseppet pöttyints az ajkaidra, majd dörzsöld össze a szád, így szebb lesz a végeredmény.

Wellness Cafe tipp: Bourjois Les Nudes ajakfény (2650 Ft)

Formásabb alak, lépésről lépésre!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X