Főoldal > SZÉPSÉG > A legszebb parti sminkek – így készítsd el!

A legszebb parti sminkek – így készítsd el!

csillogáspartisminkünnep
0

Írta: and

Az ünnepi szezonnak hála bátran kiélhetjük a csillogás iránti elfojtott rajongásunkat, jöhetnek a csillámporok, a ragyogó színek és az aranyba hajló árnyalatok. Számtalan sminktermékkel hódolhatunk ennek a „szenvedélynek”, így törve ki a mindennapok szürkeségéből, éteri szépségként tündökölhetünk az ünnepek alatt. Vadulj! Kezdd a csillámló sminkkel való kísérletezést egy enyhén csillámos szemhéjtussal; gyorsan „parti-kész” és sikkes […]

Az ünnepi szezonnak hála bátran kiélhetjük a csillogás iránti elfojtott rajongásunkat, jöhetnek a csillámporok, a ragyogó színek és az aranyba hajló árnyalatok. Számtalan sminktermékkel hódolhatunk ennek a „szenvedélynek”, így törve ki a mindennapok szürkeségéből, éteri szépségként tündökölhetünk az ünnepek alatt.

Vadulj!

Kezdd a csillámló sminkkel való kísérletezést egy enyhén csillámos szemhéjtussal; gyorsan „parti-kész” és sikkes leszel, ha egy vékony vonallal keretezed a szemed, majd dúsító szempillaspirállal kiemeled a szempilláidat. Szuperjól mutatnak a téli bulikban a fémes árnyalatok is.

Wellness Cafe tipp: Miss Rose ezüstszínű csillámtus (580 Ft)

dior.jpg ()Metálos vibrálás

A vibráló ragyogásért, ami egy éjszakán át tart, próbálj ki olyan termékeket, amelyek az arcodon és a tested többi részén is bevethetők. Ha igazán hódítani szeretnél a szezon legmenőbb trendjével, akkor válassz por állagú készítményt, és vidd fel a szemhéjadra, vagy hints egy kevés port a kulcscsontodra és a dekoltázsodra a csábító ragyogás érdekében.

Wellness Cafe tipp: Miss Rose selyempor sárga-arany (380 Ft)

Csillámló árnyékolás

A figyelemfelkeltő tekintetért szerezz be egy csillámló szemhéjárnyékolót! A maximális hatásért próbáld ki a „fóliázós” technikát: egyszerűen vidd fel a szemhéjárnyékolót egy megnedvesített ecsettel – ezzel szikrázó ragyogást teremthetsz, majd jöhet rá még egy vékonyabb réteg a festékből, de ezt már száraz ecsettel vidd fel.

Wellness Cafe tipp: Dior Impression Cuir Leather Couture aranylóan csillogó szemhéjfesték (14900 Ft)

A körmök is boruljanak csillámló ragyogásba!

A körmeidtől se sajnálj egy kis ragyogást! Ha olyan körömlakkot választasz, ami áttetsző, de csillogó kis szemcsék vannak benne, azt még a kedvenc színedre is rákenheted, de akár önmagában is használhatod.

Wellness Cafe tipp: MAC Unconditionally Fabulous körömlakk (3500 Ft)

mac.jpg ()Visszafogott ragyogás

Ha a mértéktelen csillogás nem passzol a stílusodhoz, akkor is kihangsúlyozhatod a szemeidet, anélkül, hogy túlzásba esnél. Lépésről lépesre megmutatjuk, hogyan készíthetsz füstös ünnepi sminket. Alkalmazz alapként highlightert a szempillád vonalától egészen a szemöldöködig. Ez a csillogó készítmény gyönyörűen visszaveri a fényt. Fogj egy szürke szemhéjárnyékolót, és vidd fel a szemhéjadra, majd mosd össze egy fényes, mély- csokoládébarna színnel. Az alsó szempillavonalat emeld ki fekete szemceruzával és egy picit maszatold el a füstös hatás kedvéért. Jöhet a szempillaspirál és már készen is állsz, hogy mindenkit lenyűgözz.

Wellness Cafe tipp: Avon Mega Impact kettős szemhéjpúder, Nude Attitude (1099 Ft)

Itt a Vitálkonyha, teszteld! 

C-vitaminnal az immunrendszerünkért

Curver Grand Chef ételtartó (x)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X