Főoldal > SZÉPSÉG > Ezt még biztosan nem hallottad a naturkozmetikumokról

Ezt még biztosan nem hallottad a naturkozmetikumokról

kozmetikumnatúrkozmetikumszépségápolás
0

Írta:

Az utóbbi években a natúr kozmetikumok fejlesztése, gyártása és tesztelése által nagyon érdekes felfedezés került napvilágra. Egyre több cég igyekszik valódi megoldásokat keresni a fennálló bőrproblémákra.

Sok nő évekig, akár évtizedekig elégedett az arcbőre állapotával, miközben szintetikus kozmetikumokat használ. Majd mikor bőre állapota nem a várakozásainak megfelelően alakul, vagy épp tudatosan váltani szeretne tiszta, természetes és hatékony kozmetikumokra, a bőre állapota nemhogy szebb, inkább problémásabbá válik.

A legtöbb nő aki a DRHAZI kozmetikumokat választja, már sok negatív tapasztalattal rendelkezik, mert számos szintetikus és natúr kozmetikumot is kipróbált, arcbőre mégis problémás maradt. A legtöbben bőrérzékenységgel vagy rosaceaval, mások T-zóna problémával, vagy aknéval “küzdenek”. Sokuk  még a 100 % természetes és hatékony fiatalító kozmetikumokra is irritációval reagál.

A DRHAZI tapasztalatai és kutatásai szerint ezen problémák hátterében a bőregyensúly eltolódása és  az ennek következtében kialakuló bőrfertőzés áll. Az egészséges bőrtől való eltérés kezelése, vagyis a bőr gyógyításának alapja tapasztalatok szerint a bőregyensúly visszaállítása, mely olyan anyagokkal és kezelésekkel érhető el, amik jótékonyan hatnak az emberi szervezetre. Szintetikus szerekkel a tünetek időleges kezelése megoldható, de a bőregyensúly nem áll helyre.

Részletesebb információkat a DRHAZI blogban olvashat: DRHAZI bőrmegújítás

Ha egészséges és szép bőrre vágyunk, akkor elsődleges célunk a bőregyensúly visszaállítása legyen, mert az egészséges bőr az, amit fiatalítani lehet, a többi bőrállapotot pedig elsőként gyógyítanunk kell. Ez egyénenként más-más kezelést és kozmetikumot igényelhet, éppen attól függően, hogy az adott arcbőr milyen tüneteket mutat.

A DRHAZI kozmetikumok 100 % természetes, bőrazonos felépítésű készítmények, melyek helyes használattal kiváló bőrmegújításra képesek.

www.drhazi.hu – SZÉPSÉG KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL
Hívd a tanácsadásért a +36-30-871-46-68-as DRHAZI szakértői számot!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X