Főoldal > SZÉPSÉG > Narancsbőr nélkül strandolnál? Ezt próbáld ki gyorsan!

Narancsbőr nélkül strandolnál? Ezt próbáld ki gyorsan!

fogyásnarancsbőrszépség
0

Írta:

Mit tehetsz, ha a narancsbőr elleni kencék nem használnak, profi kezelésekre pedig nemhogy eljárni, de még bejelentkezni sincs időd? A válasz egyszerű: végezz profi kezelést otthon! Mutatjuk hogyan.

Talán már neked is eszedbe jutott, milyen jó lenne elmenni egy profi narancsbőr elleni testkezelésre, és végre nem a gödröcskék miatt feszengeni egész nyáron. De kinek van ideje rendszeresen szalonba járni, pláne a nyaralás előtti rohanás közepette? És persze ott a többi kifogás: a magas árak, a lehetetlen időpontok, és a tudat, hogy idegenek előtt kell majd levetkőzni.

A narancsbőr megy, a szabadidő marad

Ilyenkor megfizethetetlen egy olyan módszer, ami a felületi krémezést és tekercselést túlszárnyalva tényleg a probléma gyökeréig hatol, mégsem kell hozzá szakember. Azaz otthon végezhetjük, amikor éppen akad egy szusszanásnyi időnk.
Jó hír, hogy a szalonokban használt gépek többségének már létezik kompakt változata, amellyel otthon is eredményes narancsbőr kezelésben lehet részünk. Sőt, a legmodernebb otthoni készülékek már 3-4 technológia erejét egyesítik.
De miért is jó ez nekünk?

Így lesz az otthoni narancsbőr kezelés hatékony!

„Nem véletlen, hogy a kozmetikákban több eljárást kombináló kezeléseket végeznek, hiszen a narancsbőr kialakulásában is több ok játszik szerepet” – hangsúlyozza Dr. Gulyás Tamás, orvos, életmód-szakértő. Az egyik főbűnös a bőr alatti zsír. A másik, a bőr gyenge, vagy meglazult szerkezete, ami a duci zsírsejteket engedi áttüremkedni. Az igazán szép eredmény érdekében otthon is egyszerre kell támadni a 2 fő ok ellen: csökkenteni kell a bőr alatti zsírt (pl. ultrahangos mélymasszázzsal) és meg kell újítani a meggyengült bőrt (pl. rádiófrekvenciás testfeszesítéssel).

Tényleg hatékony lehet egy otthoni narancsbőr elleni gép?

Ez természetesen az adott géptől illetve technológiáktól függ, és persze egyénenként is eltérőek az eredmények. Szerencsére létezik olyan készülék, amely már több híresség, újságíró, blogger tesztjén is sikerrel vette az akadályt és hatékonynak ítéltetett. Ez a cuki, kézbe simuló kis szerkezet a Forever Beauty 4TECH narancsbőr elleni gép.

A Forever Beauty eredményessége mellett azzal lopta be magát a legtöbb tesztelő szívébe, hogy kvázi időveszteség nélkül beilleszthető a napirendbe. Takács Nóra, a „Hogyan legyek jó nő?” szépségszakértője például azt szereti benne legjobban, hogy amíg harcol a narancsbőr ellen, nyugodtan tévézhet, netezhet, olvashat.

A Ma.hu szerkesztői szintén nem csalódtak a készülékben. Saját bevallásuk szerint a munka és háztartás mellett egyáltalán nem lett volna idejük kozmetikai szalonba szaladgálni, de ezzel a készülékkel még a 10 hetes próbaidőszaknak sem kellett eltelnie, és az eredmények már magukért beszéltek.

4 narancsbőr elleni technológia az 1-ben!

A Forever Beauty 4TECH narancsbőr elleni gép lelkét a szalonok sztártechnológiája, a rádiófrekvenciás testfeszesítés adja, amit három szuper zsírcsökkentő és bőrfeszesítő technológia (ultrahangos mélymasszázs, LED fényterápia, VIB masszázs) koronáz meg. Tehát segítségével komplex testfeszesítő és zsírcsökkentő kezelésben lehet részünk.

Ha gödröcskék helyett idén már te is a feszes testkontúrt választod, viszont szalonba járni nincs időd, akkor tényleg érdemes beszerezned ezt a profi kis szerkezetet!
Tudj meg róla többet itt: NarancsborStop.hu  

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X