Főoldal > SZÉPSÉG > Szépülni ebédidőben is lehet, maximum éhesek maradunk

Szépülni ebédidőben is lehet, maximum éhesek maradunk

arcarckezelésbőrbőrápolásbotoxkollagénszarkalábszépség
0

Írta:

Egy nő életében olykor-olykor eljön a pillanat, amikor összecsapnak a hullámok a feje felett. Akinél nincs gyerek, ott a napok túlszervezése okozhat egy idő után káoszt, ahol pedig még a gyereket is be kell iktatni a rendszerbe, ott is akadhatnak napok, amikor azt érezzük, nem bírjuk tovább!

A „nincs időm semmire” érzés borzasztó állapot, amire általában még az élet is dob egy-két nem várt helyzetet. Mindeközben pedig nem csak a munkahelyen, hanem otthon, és a háztartásban is helyt kell állnunk. Hogy enyhítsünk a helyzeten és gyűjtsünk egy kis energiát, belénk nyilall a „jó lenne egy masszázs, vagy egy kis kényeztetés valamelyik szépségszalonban” érzés, de a szabad idő még mindig hiányzik hozzá!

Azonban nem minden kezeléshez kell kivenni szabadságot! Vannak különböző lehetőségek, amikor akár ebédidőben is szusszanhatunk egy kicsit és töltődhetünk testileg-lelkileg egyaránt!

Ha már nem tudunk házilag megbirkózni szemöldök vagy homlokráncainkkal, netán több szarkaláb van a szemünk környékén, mint amennyit szeretnénk, akkor sem kell kétségbe esni! A 15-20 perc alatt elvégezhető botox kezelés látványos és egyben fájdalommentes módszer. A botox hatása 10-14 nap alatt teljesedik ki, melynek segítségével a felületesebb ráncok csaknem teljesen megszűnnek, a mélyebbek pedig látványosan sekélyebbé válnak.

A népszerű és széles körben alkalmazott eljárás kiváló lehetőség a sokkal drágább plasztikai sebészeti beavatkozásoknál és ha nyitott szemmel járunk, olykor akciós áron is felfrissíthetjük arcunkat. A fiatalabb, kisimultabb arc magabiztosságot ad, a magabiztosság az élet minden területén sikerrel párosul, a siker pedig közelebb visz álmaink és céljaink megvalósításához!

Szintén ebédidőben elvégezhető a hyaluronsavas arcfeltöltés, aminek a lényege, hogy a teljes arcra fókuszál és nem a részletekre. Nem egy-egy ráncra, hanem az egész arc fiatalos volumenének visszaállítására koncentrál. Ami az idők során „elveszett”, azt pótoljuk hyaluronsavval – mondja Dr. Parrák Zita, orvos-esztétikai specialista.  A kezelés előnye, hogy nem fáj a hatóanyag beinjektálása, és 4-6 szúrással az egész orca feltölthető.

Ha ezeket a kezeléseket már kipróbáltuk vagy esetleg valamiért nem szimpatikusak, akkor a bioszálas kontúrozás is egy idő hatékony módszer!

Ez a legújabb és legjobb műtét nélküli eljárás a megereszkedett bőr helyreállítására. A kezelés során a bőr meghatározott rétegébe hajszálvékony, bőrbarát, steril szálakat szúrnak, amelyek stimulálják a kollagén termelődését, felgyorsítják a helyi mikrokeringést, aktiválják a helyreállító folyamatokat. Az eljárás egyszerű és kevés fájdalommal jár.

Bárhogy is van, most már nincs kifogás, hogy „nincs időm magamra”, hiszen fél óra alatt arcunk teljesen kicserélhető! Nyoma sem lesz fáradtságnak, álmatlan éjszakáknak és a szarkalábaknak is búcsút mondhatunk, de nem csak az ebédidőre!

Forrás: Purecom


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X