Főoldal > SZÉPSÉG > Minden, amit a bőrfeszesítésről tudni érdemes

Minden, amit a bőrfeszesítésről tudni érdemes

bőrbőrápolásbőrfeszesítéscellulitiszedzésnarancsbőrniveaszépségtestápolás
0

Írta:

A legtöbb nő fürdőszobai szekrényében ott bujkál valamilyen bőrfeszesítő testápoló, ami azzal az ígérettel kecsegtet, hogy akár hetek alatt látható eredményt lehet vele elérni. De a cellulitisz elleni harctéren ez a fegyver önmagában nem ér semmit.

Ahhoz, hogy eltűnjenek a nem kívánt gödröcskék, a megfelelő diéta és a rendszeres testmozgás elengedhetetlen feltétel. És a narancsbőr elleni bőrápolók használatára is oda kell figyelni. Nem mindegy, mikor és hogyan alkalmazzuk őket. Íme néhány hasznos tipp, amivel fokozhatjuk a hatásukat!

Mikor használjuk?

A legfontosabb, hogy a bőrfeszesítő termékeket is – mint a legtöbb bőrápoló krémet – megtisztított bőrfelületre kenjük fel, mert a hatóanyagok a legjobban így szívódnak fel. A legideálisabb, ha az edzés utáni zuhanyzást, vagy az azt követő testápolást használjuk bőrfeszesítésre. A Q10 Plus zuhanyzás közbeni bőrfeszesítő testápolóval (ajánlott fogyasztói ár: 250 ml – 1699 Ft, 400 ml – 2729 Ft) rengeteg időt spórolhatunk. Különleges sárga masszázs gyöngyöcskéi a meleg víz hatására szétolvadnak és a bennük lévő Q10 koenzim így könnyedén beszívódik a bőrbe. A Q10 energy+ bőrfeszesítő testápoló tej (ajánlott fogyasztói ár: 250 ml – 1699 Ft, 400 ml – 2729 Ft) pedig nem csak a nagyon száraz bőrt ápolja, hanem elősegíti a bőrsejtek megfelelő működését, energiával tölt fel, melynek köszönhetően észrevehetően feszesebb és rugalmasabb bőrünk lesz.

Hogyan használjuk?

A bőrfeszesítő és narancsbőr elleni krémeket és olajakat a legjobb masszírozó mozdulatokkal felvinni a bőrre. Létezik egy úgynevezett cellulitisz masszázs, melynek alapjait elsajátítva sokkal hatékonyabb lehetsz az otthoni bőrfeszesítés során.

  • Tenyereid összedörzsölésével melegíts fel egy kis krémet.
  • Mindig a lehető legalacsonyabb pontról kezdd tested masszírozását és így lassan haladj felfelé, a szíved felé.
  • Körkörös, masszírozó mozdulatokkal vidd fel a krémet.

A Q10 energy+ narancsbőr elleni bőrfeszesítő krémzselé (ajánlott fogyasztói ár: 200 ml – 3149 Ft) hatékony összetétele stimulálja a bőrben lévő zsírsavakat és energiává alakítja át őket, így csökkenti a narancsbőr látható jeleinek kialakulását. A Q10 Plus bőrfeszesítő testápoló olaj (ajánlott fogyasztói ár: 200 ml – 2729 Ft) pedig intenzíven ápolja a bőrt és elősegíti a sejtmegújulás folyamatát is, egységesíti a bőrtónust és láthatóan csökkenti a striákat.

Melyik a legjobb mozgásforma a cellulitisz ellen?

Először is konzultálj az edződdel, hogy személy szerint neked milyen mozgásformára van szükséged, de általánosságban elmondható, hogy a kardio edzések jót tesznek a narancsbőrnek. Ússz, fuss vagy biciklizz – ezt nem csak bőröd fogja meghálálni az évek elmúltával!

Építsd be testápolási rutinodba a narancsbőr elleni és bőrfeszesítő krémek használatát és akár hetek alatt rugalmasabbá, simábbá válhat bőröd, úgy hogy észre sem veszed.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X