Főoldal > SZÉPSÉG > Különleges és egyedi, pont mint te!

Különleges és egyedi, pont mint te!

Abonyi AlmaDovetáska
0

Írta:

A Dove mindig is vallotta, hogy a szépségünk a magabiztosságunkban, nem pedig a külső vonásainkban rejlik. Ez a gondolat az ősszel egy különleges együttműködés keretein belül egy táska megalkotásában összpontosult, melyet akár Ti is megnyerhettek!

Mindannyian emlékszünk a Dove kampányaira, melyek főszerepében minden alkalommal igazi, hétköznapi nők állnak, igazi, retusálatlan szépséggel. Most ősszel a márka egy magyar divattervezővel, Abonyi Almával fogott össze, hogy megalkossa az „Önbizalom-táskát”, amely arra inspirálja a viselőjét, hogy még magabiztosabbnak érezze magát a bőrében.

Abonyi Alma szobrászként végzett a Képzőművészeti Egyetemen, majd táskatervezéssel kezdett el foglalkozni – önálló márkája 5 éve indult, autodidakta módon kezdett el táskákat tervezni és készíteni. Egy különleges anyagot alkotott, amelyből mára már ikonikusnak számító táskái készülnek – a carbont ötvözi műanyaggal, így létrehozva egyedi, unisex darabokat.

A Dove-al közös kollaboráció eredménye egy elegáns vonalvezetésű női táska lett, melynek apró részleteiben visszaköszönnek a márka jegyei és a Dove számára fontos üzenetek, szimbólumok is megjelennek. A galambos logó finoman, utalásszerűen a táska ívében mutatkozik meg, a kék szín a nyugalmat, a fehér tökéletességet, teljességet jelképezi.

Kedvenc kis részletünk mindenképpen a táska oldalán lógó, le- és felcsatolható kis charm, amely egy tükröt és egy titkos üzenetet rejt: „Lásd magadban a szépet”. A kulcstartó mindig velünk lehet, és emlékeztethet minket arra, hogy a tökéletlenségeinkkel együtt vagyunk tökéletesek, szerethetőek és gyönyörűek.

A táska nem kerül kereskedelmi forgalomba, hanem egy igazán egyedi módon lehet a tiéd: ha október 31-éig 1000 Ft feletti értékben vásárolsz Dove termékeket, és a blokk AP kódját feltöltöd az unileverjatek.hu/dove oldalra, akkor részt vehetsz a játékban. A márka naponta egy táskát sorsol ki a résztvevők között, így szuper az esély a győzelemre!

Forrás: BigBag PR


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X