Főoldal > Utazás > Pihenj, töltődj és erősödj ősszel!

Pihenj, töltődj és erősödj ősszel!

feltöltődésimmunrendszerpihenésselfnesswellness
0

Írta:

Erősítsd immunrendszered pihenés közben! A hévízi NaturMed Hotel Carbona****superior mediterrán környezetben, csodálatos élményfürdővel, 1000 m2 vízfelülettel, klimatizált szobákkal, római korok hangulatát idéző termálfürdővel, sok-sok terápiás és wellness-lehetőséggel vár egész évben. A szálloda hangulatos étterme magyar és nemzetközi ételkülönlegességekkel, reformételekkel, bőséges büfé reggelivel, terasz-kávézóval, drinkbárja élőzenével, a medence-bár pedig mediterrán jellegű ételfogásokkal, ital és koktélspecialitásokkal járul […]

Erősítsd immunrendszered pihenés közben!

A hévízi NaturMed Hotel Carbona****superior mediterrán környezetben, csodálatos élményfürdővel, 1000 m2 vízfelülettel, klimatizált szobákkal, római korok hangulatát idéző termálfürdővel, sok-sok terápiás és wellness-lehetőséggel vár egész évben. A szálloda hangulatos étterme magyar és nemzetközi ételkülönlegességekkel, reformételekkel, bőséges büfé reggelivel, terasz-kávézóval, drinkbárja élőzenével, a medence-bár pedig mediterrán jellegű ételfogásokkal, ital és koktélspecialitásokkal járul hozzá az egészséges életmódhoz. A római kori luxus-fürdők hangulatát idéző felújított termálfürdő saját kútforrásból táplálkozó termálvizes medencékkel, pezsgőfürdővel, hideg vizes Kneipp taposó-medencével, hangulatos pihenőteremmel valódi felüdülést jelent. Magyarország egyik legszebb, 2001 nyarán átadott szabadtéri élményfürdője, részben fedett, részben nyitott vízfelülettel, kényeztető masszázs és pezsgőágyakkal, pezsgőfürdővel, zuhanyokkal, masszázsfúvókákkal, gyermekpancsolóval és csúszdával, a hozzátartozó kellemes, mediterrán jellegű környezettel és napozókerttel igazi kikapcsolódást ígér.
Ha szeretnéd az őszi kikapcsolódást összekötni a immunrendszered erősítésével, neked találták ki a hotel NaturMed Immune programcsaládját, melyben különböző kezeléseket próbálhatsz ki, amelyek mind-mind szervezeted védekezőképességének erősítését szolgálják.
sensolite.jpg ()A Sensolite polarizáltfény terápiás program pihentető, kellemes élmény, melynek során a több száz lámpa kibocsátott polarizált fénye serkenti a test öngyógyító tevékenységét, aktivizálja a sejtműködést, javítja a hangulatot, segít az állóképesség növelésében, javítja az izmok és az ízületek állapotát, mikrosérüléseiket, fokozza a vérkeringést, és csökkenti a testben lévő gyulladásokat. Hatékonyan gyógyíthatók segítségével az allergiás, asztmás, légúti problémákat, javítható a hangulat, a közérzet, sőt, a pattanásos bőr kezelésében is segít.
Az immunrendszer erősítését támogatja továbbá az oxigénterápia, melynek során oxigénnel dúsított levegőt lélegezhetsz be. Az oxigén segíti a sejtek megújulását, a vérkeringés felfrissülését és a stressz leküzdését.
Nem csak a tested, hanem a lelket is kényeztetni a Thalasso masszázs, melyhez a tenger erejét hívják segítségül: a pakolások során gyógyító és ápoló hatású tengeri anyagokkal, algákkal és iszappal  kezelik a bőrt, amelyek beszívódva erősítik az immunrendszert.

Több infó: www.carbona.hu

Irány a zöld!

Az ország nyugati csücskében, a festői szépségű Alpokalja és Kisalföld határán, Bük kivételesen jó minőségű gyógyvízzel megáldott fürdővárosában közel lehetsz a természethez, miközben kipihened a fáradalmakat.
A hotel festői környezete, az 1.000.000 nm saját őspark, 10000-nél több nyárfa, az itt fellelhető hozzávetőlegesen 100 különböző madárfaj, valamint a 7 tó gondoskodik a felhőtlen pihenésről. A teljes feltöltődést a Greenfield Hotel Golf & Spa SPA-világa, a 6 medence, a 700 nm víztükör, a Seasons étterem, valamint 3 bár garantálja. A szépülést, valamint a gyógyulást a szauna-világban megtalálható 10 különböző attrakció, a közel 80 gyógy-kényeztető és szépítő kezelés biztosítja. A sport szerelemesei 3 km idillikus sétaúton, felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt szóló játszótereken vagy a 18-lyukú nemzetközi golfpályáján hódolhatnak szenvedélyüknek.

immun3.jpg ()Egy fűtött kültéri medence és 5 beltéri medence – élménymedence, 20 m-es sportmedence, gyermekmedence, egyedülálló szauna világ – 2 finn szauna, török gőzfürdő, sókamra, herbárium, tepidárium, frigidárium, infravörös szauna, fény és hangterápia, és egy szépségszalon – fodrászat, kozmetika, szolárium kínál lehetőséget a kényeztetésre és felfrissülésre.
Kardio és erősítőgépekkel felszerelt fitnesz stúdió, aerobicterem és szállóvendégeink részére térítésmentes napi sportprogramok – aqua fitness, aerobic, stretching, kickbox aerobic, tartásjavító gyakorlatok, gerinctorna, kocogás és gyaloglás – gondoskodnak a szabadidő kellemes és aktív eltöltéséről.
A saját Medical Wellness központban szakorvosi konzultáció, gyógykezelések – köztük gyógymasszázs, parafangó, elektroterápia, balneoterápia, ultrahangterápia, lézerterápia választható, a wellness részlegen pedig hagyományos és egzotikus masszázsokkal kényeztetheted magad. A testet a természet ajándékaival stimulálják, vörös szőlővel, orientális selyemmel, vagy akár kolumbiai kávéval újulhatsz meg, és energetizálódhatsz.

Tudj meg többet: greenfieldhotel.net

Ismerd meg a gasztro-wellnesst!

immun4.jpg ()A Danubius Hotelsnek, hazánk legnagyobb gyógyászati és wellness tapasztalattal rendelkező szállodaláncának másik, vitathatatlanul erős pillére a gasztronómia, ezért szinte magától értetődő volt az ötlet a kettő házasítására – így született meg a gasztro-wellness kezelések fogalma.
Természetes ételeinkben-italainkban számos biológiailag aktív összetevő található, melyek a bőrön keresztül is fel tudnak szívódni. Már évtizedekkel ezelőtt bebizonyították tudósok, hogy a vitaminok például sokkal jobban hasznosulnak a szervezetben a bőrben felszívódva, mint az emésztőrendszeren keresztül. Ezért válhatott a szépítő-kényeztető kezelések kitűnő alapanyagává többek közt az antioxidánsokban gazdag bor, a sokoldalú méz, a tápláló tejszín, tonizáló gyümölcspálinka  vagy a vitamdús sör.
Az élvezetek halmozása ellen szemmel láthatóan a szállodai vagy az Emporium Spa-kat külsősként használó vendégek sem emelnek kifogást, a frissítő-regeneráló, bőrszépítő gasztro-wellness kezelések egyre népszerűbbek a körükben.
A tejszín, a tej, a vanília, a méz és a narancsolaj ezúttal nem egy  karácsonyi desszertkülönlegesség hozzávalói, hanem kényeztető Danubius gasztro-wellness kezelések ínycsikladó alapanyagai. Míg a bőrtápláló összetevők a bőrön át felszívódnak, az édes-fűszeres illatok hozzásegítenek a tökéletes ellazuláshoz.  A kezelések eredményeként bőrünk bársonyossá válik, az idegeink kisimulnak. A finomságok segítségével megszépülhetsz, feltöltődhetsz, megújulhatsz.

Bővebb info: www.danubiushotels.com

Szenzációs WELLNESS szállásajánlatok a Szallas.hu-n! Klikk ide!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X