Főoldal > Utazás > Nyaralj a Mátra legklasszabb wellness szállodáiban! (x)

Nyaralj a Mátra legklasszabb wellness szállodáiban! (x)

hotelnyárwellness
0

Írta:

Erzsébet Park Hotel*** Az Erzsébet Park Hotel*** hazánk egyik legvadregényesebb táján, a Mátrában, Parádfürdőn fekszik, Budapesttől 110 km távolságra, Gyöngyös és Eger között félúton. Az érezhetően tiszta, kellemes klíma; az egyedülálló erdei közeg; a település nyugalma és a szálloda nívója együttesen garantálja azt, hogy a vendégeink tényleges feltöltődésben részesülhessenek. A szálloda mind a múlt emlékeit, […]

Erzsébet Park Hotel***

Az Erzsébet Park Hotel*** hazánk egyik legvadregényesebb táján, a Mátrában, Parádfürdőn fekszik, Budapesttől 110 km távolságra, Gyöngyös és Eger között félúton. Az érezhetően tiszta, kellemes klíma; az egyedülálló erdei közeg; a település nyugalma és a szálloda nívója együttesen garantálja azt, hogy a vendégeink tényleges feltöltődésben részesülhessenek. A szálloda mind a múlt emlékeit, mind a modern korok vívmányait magában foglalja.

Szobáink:

A régi Erzsébet-szárnyunkban 41 db igényesen berendezett szoba áll vendégeink rendelkezésére: A szobák parkra nézők vagy utcafrontiak; nemdohányzóak.

Az új Zsuzsanna-szárnyunkban 58 db modern szobát kínálunk: 27 db kétágyast, 25 db szimpla pótággyal bővített szobát; 3 db apartmant és 3 db családi szobát.

Wellnessrészleg:

A mai kor igényeinek megfelelően a régi uszodai-részleg mellett a ház új gyöngyszeme, egy új wellness részleg került megálmodásra a következő térítésmentes szolgáltatásokkal: Erzsébet-szárny: 14 x 7 méteres fedett úszómedence, ülőmedence, finn szauna merülő medencével, infra szauna, skót zuhany, török gőzfürdő, napozóterasz kondicionálóterem. Zsuzsanna-szárny: élménymedence, pezsgőfürdő, fényterápiás aromakabin, sókabin és a nyaranta üzemelő 20×10 méteres kültéri medence.

Kikapcsolódási lehetőségek:

Az aktív életforma szerelmesei számára megalkottuk a 4 pályás bowling-pályánkat és elegáns biliárd termünket, hogy rossz idő esetén se maradjanak szórakozás nélkül. A nyitott teniszpályánk bérlése és a kerékpár kölcsönzési lehetőségek is tovább bővítik a lehetőségeket. A teljes regenerálódást pedig a környék erdei látványa garantáltja: az év bármely szakában egyedi élményt nyújt egy erdei séta a szálloda közvetlen közelében.

Mofetta:

Mi a mofetta?
Hazánk unikális természetes gyógygáza igazi balneológiai kincs. A főleg szén-dioxidból álló gáz jelenleg 54 betegséget gyógyít! A mofetta vulkanikus tevékenységhez kötődő, a talajból mintegy 1000 méter mélyből feltörő gáz.

Miért érdemes mofettázni a szállodánkban?

Az Erzsébet Park Hotel nyugodt és színvonalas szálláslehetőséget nyújt azon vendégeknek, akik gyógyulásra és egyidejű pihenésre vágynak. Célunk, hogy a magas színvonalú mofetta-kezelést igénybe vevő vendégek igényes szállodai ellátásban részesüljenek a Mátrában töltött időszak során. Köztudomású a mofettázás gyógyító hatása, mely a mátrai klímával és a szállodánkban igénybe vehető wellness szolgáltatásokkal összekapcsolva garantált fizikális és szellemi megújulást jelent.

Bövebb információkért kattints ide!

erzsebetcikk.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre! 

 

Kastélyhotel Sasvár Resort – Elegancia, Kényelem, Élmények

Hát ide el kell menni!
 
Akár fogadást is lehetne kötni arra, hogy 10 közül 9 Internet látogatóból is ez a sóhaj tör fel, ha véletlenül vagy tudatosan rákattint a Kastélyhotel Sasvár Resort képeire.

Átlagos ismereteink Parádsasvárt eddig a híres savanyúvízzel, a gyógyhatású csevicével kötötték össze, és persze az itt készül szépen csiszolt üvegtárgyakkal. Arról azonban keveset tudtunk, hogy a gyönyörű völgyhajlatok között egy hatalmas és elegáns főúri kastélyban valóságos időutazást tehetünk a Károlyi család valamikori birodalmában. A mai igények szerint felújított, de azért a régi korokat is idéző milliőben elmerenghetünk például , hogy milyen toalettben is jelenhetett meg Habsburg Ottó édesanyja, az ifjú Zita királyné, amikor férje, IV.Károly oldalán lesétált mondjuk a Renaissance szárny elegáns lépcsősorán.

A Károlyi család tagjairól  és vendégeikről elnevezett épületszárnyak, lakosztályok különös módon kapcsolják össze a ma vendégét a tegnapi méltóságokkal. Nincs ajtó, ami mögött ne kaphatnánk valami kis ízelítőt a múltból. Gondoljuk csak meg! A történelmi Magyarország sziluettje, gránitból a lábaink alatt a 117 négyzetméteres földszinti Monarchia teremben. Hát ilyesmire mondják, hogy ezt látni kell!

A nyár beköszöntével egy különleges családi ajánlatra hívnánk fel a figyelmedet ezen a csodálatos helyen:

Szállás reggelivel és gyertyafényes vacsorával.Vendégül látják minden nap egy ötórai teára és süteményre!
Térítésmentesen használható a wellness részleg, amely a következő élményeket kínálja: kül- és beltéri élménymedence, pezsgőmedence, Kneipp-taposó, gőzkabin, sókabin, szaunák, szolárium, fürdőköntös, fallabda, bowling, biliárd, fittness terem.

Mindezeken túl egy all inclusive italcsomagra is a Hotel vendégei lehetnek amely keretein belül reggel 10 és este 10 óra között mennyiségi korlátozás nélkül, térítésmentesen fogyaszthatnak alkoholmentes üdítőket, frissítőket, valamint alkoholos koktélokat, a ház nyitott, mátrai borait, és sört.

Hosszabb tartózkodás esetén, vasárnapi érkezéssel, 4 éjszaka foglalása esetén az 5. éjszakát, míg 6 éjszaka foglalása esetén a 7. éjszakát ajándékba adják.
Gyermekkedvezmény: 0-14 éves korig (max 2 gyermek) szállása térítésmentes és félpanziós étkezés kedvezményes ára: 0-2 éves korig térítésmentes, 2-14 éves korig 3.000 Ft/fő/éj.

Még egy bennfentes információ: Az év séfje díját Nagy Attila, a Kastélyhotel Sasvár Resort Executive Chef-je kapta, akinek munkássága előtt nagy tisztelettel hódolunk.

Bövebb információkért kattints ide!

sarvar1.jpg ()

 A galéria megtekintéséhez kattints a képre! 

 

Hotel Residence Ózon****Superior, Mátraháza

A csúcs élmények otthona a Kékes-tető lábánál

A Hotel Ózon****Superior egy olyan wellness szálloda, amely egyedülálló elhelyezkedése, sokszínű szolgáltatási palettája és program kínálatának köszönhetően akkor sem unalmas, ha évente többször is ide látogatsz.

A Mátra hegység szívében, a Kékes erdeinek ölelésében az ország egyik legszebb és legújabb 79 szobás szállodáját találod.

Mindent a szemnek

A luxus hotel többnyire panorámás standard szobái, pezsgőfürdős superior szobái és luxus lakosztályai csak arra várnak, hogy téged elkényeztessenek.
A lélegzetelállító kilátást a szálloda wellness centrumából, az étteremből és a közös helységekből is élvezheted. Meglátod, ámulatba ejt a látvány!

Mindent a szájnak

Aki eddig válogatós vagy finnyás volt, az itt megtanulja szeretni a hasát. Pazar ételkülönlegességeket, a hazai és a nemzetközi konyha remekeit fogyaszthatod reggel, délben és este.
A bárokban szakavatott kezek látványos ital és koktélcsodákkal kényeztetnek, a szálloda borpincéjében ismert, díjnyertes termelők, borászatok borait kóstolhatod.

Mindent a testnek és a léleknek

A kétszintes wellness centrumban élmény és gyermek medence, szauna világ, több mint 20 féle masszázs és szépségsziget gondoskodik a teljes testi és lelki felüdülésről… és ha már az élvezeteknél tartunk, a szállodában számos remek lehetőség kínálkozik a szabadidő igényes, aktív eltöltésére is.
A házon belül játékterem szórakoztat (bowling pályával, biliárddal, csocsóval, asztalitenisszel), a pöttömkéket a játszószoba, a nagyobb lurkókat play station köti le, amíg te jól megérdemelten relaxálsz.

A házból kilépve máris a 3,5 hektáros erdei sport- szabadidőparkban találod magad, ahol 9 lyukú minigolf pálya, fedett salakos teniszpálya, füves labdapálya, óriási játszótér, akadálypálya biztosít önfeledt kikapcsolódási lehetőséget.

Mindent neked

Az Ózon varázs mindenki számára elérhető!
A családosok gazdaságosabb nyaralását extra gyermekkedvezmény segíti, 9 éves korig teljesen ingyenes a lurkók nyaralása, de a szálloda egészen 15 éves korig biztosít remek feltételeket ifjú vendégeinek.

A nyári csomagoknál a 2=3, 5=7 elve érvényesül! Itt mindenki megtalálja a számítását, akár csak pár napja van, vagy hosszabb ideje jut idén a kikapcsolódásra!

Csúcsra, kalandra, élményekre fel!

 Bővebb információkért kattints ide!

ozon1.jpg ()A galéria megtekintéséhez kattints a képre!



További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X