Főoldal > Utazás > Meglepő fordulatot vesznek az utazási trendek

Meglepő fordulatot vesznek az utazási trendek

2019-es trendtrendutazás
0

Írta:

Izgalmasan alakulnak az utazási trendek, amik picit már a jövőt is előrevetítik.

Komplexitás az utazási irodák részéről

2019-ben már azt a kort éljük, amikor az okoseszközeinken keresztül könnyedén tájékozódhatunk a különböző utazási irodák ajánlatai közül, így azoknak nem árt valami újat, innovatívat felmutatni!  2019-ben azok a szolgáltatók a befutók, amelyek leghatékonyabban és legkedvezőbb megoldással választják ki az utazók vágyainak megfelelő úti célt.

Tudtad? Az előrejelzések szerint az üzleti utazás mind nagyobb súlyt képvisel majd a jövőben, és folyamatosan bővül. Egy nemzetközi elemzés szerint 2022-ig a multinacionális vállalatok 1,7 billió (!) dollárt költenek munkavállalóik utaztatására.

Hódító útjára indul az Y generáció

A Boston Consulting Goup előrejelzése szerint 2020-ra az utazóknak csaknem a felét a millennial korosztály, azaz az Y generáció (akik 1980-2000 között születettek) teszi majd ki.

Okosvárosok a trend középpontjában

Nemzetközileg is az egyik legmarkánsabb trend, hogy az okosvárosok turizmusa fejlődik a legdinamikusabban. Ebben most Ázsia jár az élen!

Minden korábbinál nehezebb ma megjósolni, hogyan néz majd ki a turizmus 20 év múlva. De az biztos, hogy az iparág izgalmas és jelentős fejlődés előtt áll.

via

(címlap fotó: 123rf)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X