Főoldal > Utazás > Ilyen a világ első gitár alakú szállodája

Ilyen a világ első gitár alakú szállodája

floridagitár hotelhard rockutazás
0

Írta:

Mi már el is kezdtünk spórolni, hogy egy szép napon majd megszállhassunk ebben a csodában.

A Föld egyik legkülönlegesebb, de kétségkívül egyik legegyedibb szálláshelye nyitja meg kapuit hamarosan – a floridai Seminole Hard Rock Hotel és Casino eddig is impozáns komplexumát “dobták meg” egy másfél milliárd dolláros beruházással, melynek eredményeképpen egy szuper gitár alakú hotelt emeltek a már meglévő épületek mellé.

A szállodakomplexum területén lesz minden, amire a turisták csak vágynak – éttermek, bárok, rengeteg bevásárlási lehetőség, színházak, éttermek, kaszinó, luxus szolgáltatásokat ígérő spa, illetve a hatalmas gitárt formázó, 638 szobás építmény tetején egy mesés panorámát ígérő rooftop bár is.

A világ első gitár alakú szállodája október 24-én nyit. Az árakról egyelőre semmit sem tudni, de egy biztos, nem lesz olcsó mulatság itt megszállni – a már meglévő szállodarészben egy deluxe szoba ára 179 és 399 dollár közt változik, évszaktól és kihasználtságtól függően, írja a Miami Herald. Hát, nem tudjuk, te hogy vagy vele, de nálunk akkor is bakancslistás, ha drága, illetve ha a messzi Floridába kell utaznunk érte!

Instagramon néhány fotó már fent van a kész szállodáról, szerintünk nagyon szép lett:

Esti fényeiben pompázva sem fog rosszul kinézni:

Fotók: Instagram


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X