Főoldal > Utazás > Ezek a legszebb görög tengerpartok

Ezek a legszebb görög tengerpartok

Görögországtengerpartutazás
0

Írta:

Még mindig nincs késő egy last minute nyaraláshoz – ha pénztárcabarát utat szeretnél gyönyörű helyre, válogass az alábbi görögországi úti célok közül.

Ókori romok, szuper ételek, különleges zenék és természetesen csodaszép tengerpartok várnak, ha Görögországba utazol. Hogy mégis hol vannak a legszuperebb beach-ek? Ha a tripstodiscover.com -ra hallgatsz, az alábbiak közül választod ki következő úti célod.

Elafonissi Beach sokáig a krétaiak féltve őrzött titka volt, de miután a TripAdvisor közössége beszavazta a világ legszebb strandjai közé, manapság már felkapott fürdőhelynek számít.

Ha Görögország, akkor görög szigetek, és ha görög szigetek, akkor sokaknak Zakynthos jut először eszébe – a sziget leghíresebb strandja a Navaggio-öböl, amit egy hajóroncs tesz még különlegesebbé.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Το #Ναυάγιο της #Ζακύνθου ή ο “Παναγιώτης”, είναι ένα ναυάγιο πλοίου στην απομονωμένη ακτή Άη Γιώργης της Ζακύνθου, και σήμερα αποτελεί ένα από τα πιο ενδιαφέροντα αξιοθέατα του νησιού. ° ° ° ° ° ° ✔FOLLOW @TravellersTheClub for more amazing content!🔝 ✔TAG #travellerstheclub for a chance to get featured!⭐ ▶️ Don’t forget to ⤵️ 👉Tag a friend you would take here! ❣ 👉Share this on your story if you love this location! ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ 📸 @beatricia_nik congratulations! ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ #greece #hellas #greekbeach #greekisland #grecia #griechenland #ionianislands #zakynthos #navagio #navagiobeach

Travel | Greece | World (@travellerstheclub) által megosztott bejegyzés, Aug 9., 2019, időpont: 12:32 (PDT időzóna szerint)

Korfu számos utazó kedvence, ami nem is véletlen, hiszen sok arcú és csodaszép sziget. Ha ide utaznál, ne hagyd ki Sidarinál a Szerelmesek csatornáját (Canal D’Amour). A legenda szerint aki átússza a csatornát, az a másik oldalon találkozik élete szerelmével, illetve ha a párunkkal ússzuk át, akkor örökre együtt maradunk.

A Peloponnészoszi-félsziget dél-nyugati csücskében, Messiniánál található Voidokilia Beach csak nemrég vált ismertté az utazók számára, ugyanis meseszép fotók készültek itt a fehér homokos strandról és a tiszta, varázslatosan kék színű tengerről. A nyugodt pihenés szerelmeseinek ajánljuk – és erre itt meg is van minden lehetőség, ugyanis nincsenek motorcsónakok és más vízi sport lehetőségek, sem bárok vagy éttermek. Csak a tenger, a homok és a napsütés… de mi más is kellene még?!

A magasból így néz ki a Voidokilia Beach, szerintünk egy hatalmas Omegára vagy egy kagylóra hasonlít leginkább.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

[🇬🇧Voidokilia beach, Peloponnese: one of better beach of Greece] ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ [🇮🇹 Voidokilia beach, Peloponneso: una delle più belle spiagge in Grecia] ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #ViviLaPassione #PassioneGrecia ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . . . . . . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #greekislands #greekisland #passionpassport #greekbeaches #greece🇬🇷 #Greece #AegeanSea #instagreece #VisitGreece #GreekSummer #traveltoGreece #grece #grecia #греция #vacations #travelphotos #travellife #peloponneso #summertime #summervibes #voidokilia_beach #voidokiliabeach #Ελλαδα #voidokoilia #peloponnese #peloponneso ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

Passione Grecia (@passionegrecia) által megosztott bejegyzés, Okt 14., 2018, időpont: 7:01 (PDT időzóna szerint)

Érdemes továbbá felkeresni Naxoson a Plaka Beachet, Milos északi partján a Sarakiniko Beachet, a Pároszon található Kolimbithres strandját, illetve a természet szerelmeseinek Kefalóniát is, ahol a mesés Myrtos Beachen való megmártózás után egy helyi nemzeti park természeti kincseiben is gyönyörkodhetnek.

Karpathos szigetének neve is egyre több utazónak cseng ismerősen. A sziget egyik legnépszerűbb strandja az Apella Beach, ami nem is csoda, hiszen lélegzetelállítóan szép a sziklák tövében elterülő fehérhomokos öböl, ami a strandolók mellett a sznorkelezők és búvárok paradicsoma is.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

#apellabeach A megunhatatlan!!💙🇬🇷💙#ibusz

Tamasi Norbert (@norbert_tamasi) által megosztott bejegyzés, Jún 16., 2019, időpont: 1:18 (PDT időzóna szerint)

Fotó: 123RF


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X