Főoldal > EGÉSZSÉG > Szépülj aranyló olívával

Szépülj aranyló olívával

fürdőszobaolívaolaj
0

Írta:

 Az olívaolaj nemcsak finom és egészséges, de a szépségedért is sokat tehetsz vele! A konyhából csempészd be a fürdőszobába – meglátod, az eredmény nem marad el! Fontos, hogy akár főzésnél, a bőrápolásban is csak az extra szűz, első sajtolásból származó olajat használd, mert  ez az, ami mentes a kémiai eljárásoktól, így a bőröd hálás lesz a benne lévő […]

0005655_1.jpg ()

 Az olívaolaj nemcsak finom és egészséges, de a szépségedért is sokat tehetsz vele! A konyhából csempészd be a fürdőszobába – meglátod, az eredmény nem marad el! Fontos, hogy akár főzésnél, a bőrápolásban is csak az extra szűz, első sajtolásból származó olajat használd, mert  ez az, ami mentes a kémiai eljárásoktól, így a bőröd hálás lesz a benne lévő tápanyagokért.  

Fürdés után tápláló kence 
A legjobb hatást úgy érheted el, ha fürdés után a még nedves bőrödre felkened a nemes matériát és utána megtörölközöl. Az illata ugyan jellegzetes, intenzív, de ne félj, nem fogsz tőle úgy illatozni, mint egy adag friss saláta! Az eredmény pihe-puha bőr, és még a napozástól és egyéb környezeti ártalmaktól meggyötört, legkényesebb részeket – nyak, dekoltázs – is már az első használattal kisimítja.
Habár a nyárnak már vége, nem árt megjegyezned a kövezkező szezonra: a mértékletes napozáshoz is kipróbálhatod, hisz egyenletes barnulást ad, miközben táplálja bőrödet.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X