Főoldal > EGÉSZSÉG > Ajándéktippek a wellness jegyében

Ajándéktippek a wellness jegyében

ajándéktippekwellness
0

Írta:

Sokszor még a hozzánk legközelebb álló szerettünknek is nehéz szép és hasznos ajándékot kitalálni. Ha szeretnéd, hogy családtagjaidnak és barátaidnak az egészség jegyében teljen az újév, válassz az alábbi ajándékötletek közül! A legjobb ajándékötletek nőknek: Aromaszappan A kizárólag természetes alapanyagokból készült aromaszappanokkal üdítő a zuhanyozás, és érzékeny bőrűek is használhatják őket. Sokféle változatban kaphatók: a levendulástól […]

Sokszor még a hozzánk legközelebb álló szerettünknek is nehéz szép és hasznos ajándékot kitalálni. Ha szeretnéd, hogy családtagjaidnak és barátaidnak az egészség jegyében teljen az újév, válassz az alábbi ajándékötletek közül!

A legjobb ajándékötletek nőknek:

0007292_1.jpg ()

Aromaszappan
A kizárólag természetes alapanyagokból készült aromaszappanokkal üdítő a zuhanyozás, és érzékeny bőrűek is használhatják őket. Sokféle változatban kaphatók: a levendulástól a cseresznyevirág-kivonatból készült változatig. A színes, illatos kis tömböket előrecsomagolva, vagy kimérve vásárolhatod meg.
Kinek: édesanyádnak, húgodnak/nővérednek, barátnőidnek
Mennyiért: 1000-1500 Ft/100 g

Masszázsbérlet
Mindegy, hogy frissítő masszázsra, talpmasszázsra vagy stresszoldó masszázsra váltasz-e bérletet szeretteidnek – a kényeztetésért a fiatalabb és idősebb családtagjaid is hálásak lesznek. 
Kinek: édesanyádnak, nagymamamádnak, barátnődnek, húgodnak/nővérednek
Mennyiért: 1 alkalom 3500-6000 Ft, 10 alkalmas bérlet 20-38 000 Ft

Mécsesek és illóolajok
A meghitt karácsonyeste elképzelhetetlen a lágyan pislákoló mécsesek és kellemes illatok nélkül. A fahéjas, narancsos és szegfűszeges illóolajok mellé válassz stresszoldó, nyugtató hatású bergamott-, citromfű- és levendulaolajat is.
Kinek: Barátnőidnek, kolléganőidnek
Mennyiért: 1200-1800 Ft

Szobabicikli
A szobakerékpár ideális ajándék azok számára, akik nehezen szánják rá magukat a mozgásra. Szobabiciklizni szinte bármikor – akár tévézés közben is – lehet, ezért az idejük nagy részét otthon töltők, idősebb rokonaid is örömmel használják majd.
Kinek: édesanyádnak, nagymamádnak, húgodnak/nővérednek
Mennyiért: 30-70 000 Ft

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X