Főoldal > EGÉSZSÉG > Kiss Ramóna – Nem vagyok lekésve semmiről

Kiss Ramóna – Nem vagyok lekésve semmiről

címlapfogyókúraKiss Ramónawellness
0

Írta:

A hosszúra nyúló címlapfotózás után ülünk le beszélgetni. A Barátok közt Zsófija még akkor sem tűnik fáradtnak, amikor órák múlva lehuppanunk egy cukrászdában. – Mindig ilyen türelmes vagy? – Van, amikor kiborulok, de azt általában otthon teszem, igaz, olyankor tányérokat is dobálok (nevet). Ha munkáról van szó, sosem hisztizem. – Pedig téged választottak a szappanopera […]

A hosszúra nyúló címlapfotózás után ülünk le beszélgetni. A Barátok közt Zsófija még akkor sem tűnik fáradtnak, amikor órák múlva lehuppanunk egy cukrászdában.

– Mindig ilyen türelmes vagy?

– Van, amikor kiborulok, de azt általában otthon teszem, igaz, olyankor tányérokat is dobálok (nevet). Ha munkáról van szó, sosem hisztizem.

– Pedig téged választottak a szappanopera leghisztisebb karakterének.

– Ez a jelző is a szerepemnek szólt. Általában nem foglakozom azzal, ha bántanak. De ehhez azok a krízishelyzetek kellettek, amikor el kellett döntenem: vagy minden egyes véleményt a szívemre veszek, vagy megtanulok szelektálni közöttük. Az utóbbit választottam.

– Este nyolc óra van. Ilyenkor még jöhet a krémes?

– Rengeteget eszem, de szerencsés génjeimnek köszönhetően nem hízom. Anyutól örököltem, aki két gyerek után is csinos. Nem is tudnék diétázni. Elképzelni sem tudom, milyen lenne, ha éhesen tartózkodnom kéne a finom falatoktól. Végtelenül tisztelem azokat, akik meg tudják állni, hogy a fogyókúra alatt ne egyenek.

– Ahogy látom, az édesség sincs tiltólistán…

– A tejszínhabot nem szeretem, az édességet sajnos annál inkább! Ha két napig nem eszem valami nassolnivalót, elvonási tünetek jelentkeznek: stresszes és feszült leszek.

0007633_1.jpg ()

– Biztosan százszor hallottad már, mennyire szerencsés az alkatod.

– Sporttagozatos általános iskolába jártam, és kamaszkoromban hirtelen úgy megnyúltam, hogy a nagymamám kétségbeesésében étvágygerjesztő tablettákat akart adni nekem. Nem híztam semmit, hiszen öt évig versenyszerűen röplabdáztam, hétfőtől péntekig hat edzésünk volt, hétvégenként pedig meccset játszottunk. A rendszeres sport megalapozta a testfelépítésemet. Ha kell, még ma is képes vagyok kötélen függeszkedni, fekvőtámaszt nyomni.

– Nincs olyan nő, aki ne lenne elégedetlen legalább egy testrészével…

– Nekem is vannak problémás területeim, amelyekre figyelnem kell. Ilyenek például a comb, a has, a karok és a fenék. A röplabdától izmos lett a karom, ami szerintem emiatt túl vastag. De mostanában jól érzem magam a bőrömben.

– Hogyan tartod karban magad?

– Viszonylag rendszeresen járok konditerembe, kardio- és súlyzós edzésre. Azért teszem hozzá, hogy viszonylag, mert nem szeretnék nyavalyogni, de valóban nagyon kevés időm jut magamra, ezáltal a sportra is.

– A búvárkodás szerelmese vagy. Hogyan kedvelted meg?

– Tizenhárom évesen a jó bizonyítványomért cserébe a keresztszüleim beírattak egy búvártanfolyamra. Apu is elkísért, ő azonban hamarosan „odébbállt”, én pedig maradtam, és pillanatok alatt beleszerettem ebbe a sportba. Már a búvármentői vizsgát is megszereztem, ami azt jelenti, hogy egyedül is vihetem merülni a vállalkozói szelleműeket.

Mi is ott jártunk a Wellness januári számának fotózásán. Nézd meg videónkat:

A Ramónával készített interjú folytatásáért lapozd fel a Wellness magazin legfrissebb, januári számát!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X