Főoldal > EGÉSZSÉG > Egzotikus szextippek

Egzotikus szextippek

erotikaszex
0

Írta:

Polinéziában tudják, hogy a szerelem művészet, amit tanulni kell. A fiatalokat ezért idősebb, tapasztalt szeretők vezetik be a testiség titkaiba. A szerelem mestereiről úgy vélik, hogy természetfeletti erővel bírnak, így igen nagy tisztelet övezi őket. A szexuális jártasság azonban nem minden: férfiak és nők között egyaránt a fehér bőrszín és a kövérség az igazán kívánatos. Ezért Tahitin […]

0008118_1.jpg ()

Polinéziában tudják, hogy a szerelem művészet, amit tanulni kell. A fiatalokat ezért idősebb, tapasztalt szeretők vezetik be a testiség titkaiba. A szerelem mestereiről úgy vélik, hogy természetfeletti erővel bírnak, így igen nagy tisztelet övezi őket. A szexuális jártasság azonban nem minden: férfiak és nők között egyaránt a fehér bőrszín és a kövérség az igazán kívánatos. Ezért Tahitin például külön fénytől óvott „hizlaldák” működnek, ahol az előkelő fiatalok sápadhatnak és gömbölyödhetnek.

A szerelmi kalandok telis-teli vannak izgalommal. A vágyakozó ifjú egy jó barátja közvetítésével kér találkát szerelmétől. Az éj leple alatt oson be a lány otthonába: előtte azonban alaposan bekeni magát kókuszdió olajával, hogy ha felfedezik, szó szerint könnyen kicsúszhasson üldözői markából. Az úgynevezett szerelemrabló olyan hoppon maradt legény, aki az éjszakai sötétben bízva próbál közel férkőzni kiszemeltjéhez, hátha nem derül ki, hogy nem őt várják. De az is előfordul, hogy a lebukott fiatalok álcázzák szerelemrablásnak együttlétüket, így fedezve valódi érzéseiket.

Tudtad?
A kókuszdió olaja, amit a polinézek a szerelmi légyottok alkalmával használnak, nemcsak fokozza a vágyat, de segít a száraz bőr és haj selymesebbé tételében is – így teheti méginkább kívánatossá a szerelmes éjszakára készülő feleket. Mivel hűsítő olajnak számít, gyulladásos betegségek esetén is segítségül hívhatod. A kókuszdió olaját gyógyászati szappanok és olajok alapanyagaként is használják (a szerk.)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X