Főoldal > EGÉSZSÉG > Megjelent a februári Wellness!

Megjelent a februári Wellness!

egészségfogyókúrawellness
0

Írta:

A Wellness februári számát Akovács Éva főszerkesztő ajánlja: Még egy kis mérget tessék!Hetek óta nem láttuk a napfényt, szürkeség mindenhol piszkos hóval díszítve, naná, hogy otthon ülünk és vigasztaljuk magunkat. A gyümölcsöt kilószámra viszem haza, és azt eszegetem – közben iszonyú büszke vagyok az önuralmamra, hogy nem a maradék szaloncukrot falom. Nem tudok ellenállni a […]

A Wellness februári számát Akovács Éva főszerkesztő ajánlja:

Még egy kis mérget tessék!
Hetek óta nem láttuk a napfényt, szürkeség mindenhol piszkos hóval díszítve, naná, hogy otthon ülünk és vigasztaljuk magunkat. A gyümölcsöt kilószámra viszem haza, és azt eszegetem – közben iszonyú büszke vagyok az önuralmamra, hogy nem a maradék szaloncukrot falom. Nem tudok ellenállni a hatalmas szemű szőlőnek, az óriási paradicsomnak és jöhet az alma is, minden mennyiségben. Ám az soha nem foglalkoztatott, hogy vajon miért ilyen nagy ez a gyümölcs, és honnan terem meg télvíz idején, és miért nem rohad el hetek alatt sem a konyhaasztalon…
Most azonban a Kismama magazinnal közösen bevizsgáltattuk azokat a zöldségeket, gyümölcsöket, amelyekkel vitaminhiányos időszakban kompenzálunk.
Meglepő eredményeket kaptunk. A jó hír, hogy nincs igazán rossz hír. Legalábbis a felnőtteknek. Mert egy hipermarketben vásárolt gyümölcsben annyi vegyszermaradékot találtak, hogy az hatszorosa a csecsemőnek adható értéknek. Ez történetesen körte (külföldön termett), amelyet először adnak az anyukák a kisbabának.

Szakértőink viszont megnyugtattak minket, a magyar gyümölcs legtöbbször mentes a vegyszermaradékoktól, és a biopiacon vásárol zöldségek valóban biók.
Szóval, hagyd azt a csokit, és egyél meg helyette egy almát!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X