Főoldal > EGÉSZSÉG > A férfiak 5 legnagyobb tévedése a szexben

A férfiak 5 legnagyobb tévedése a szexben

erotikaorgazmusszex
0

Írta:

Nem csak a macsók hiszik azt, hogy mindent meg tudnak adni a kedvesüknek az ágyban – sok férfi egyszerűen nem érti, miért nem élvezik a nők azt, amit ők igen. Egy párkapcsolatban fontos, hogy tudd, mire vágyik a másik – nem elég, ha a kedvesed csak körülbelül ismeri a te igényeidet. Cikkünkből megtudhatod, mi a […]

Nem csak a macsók hiszik azt, hogy mindent meg tudnak adni a kedvesüknek az ágyban – sok férfi egyszerűen nem érti, miért nem élvezik a nők azt, amit ők igen. Egy párkapcsolatban fontos, hogy tudd, mire vágyik a másik – nem elég, ha a kedvesed csak körülbelül ismeri a te igényeidet. Cikkünkből megtudhatod, mi a férfiak öt leggyakoribb tévhite a szexszel kapcsolatban!

Első tévedés: Tudja, hogy mire vágysz

 A férfiak az évek során kitapasztalják, hogyan kell megérinteniük, megcsókolniuk a kedvesüket, hogy örömet szerezzenek neki. Azzal azonban nem számolnak, hogy ami bevált az egyik barátnőjüknél, nem feltétlen működik a másiknál.
Mindig azonnal add a partnered tudtára, ha valami kellemetlen vagy fájdalmas neked!
Ha a kedvesed igazán szeret téged, akkor biztosan megértő lesz – különben is jobb minél hamarabb átesni az ilyen kínos beszélgetéseken. 

0012316_1.jpg ()

Második tévedés: A szex ugyanazt jelenti a férfiak és a nők számára is

A szexben nem ugyanazok a dolgok okoznak élvezetet a nőknek, mint a férfiaknak. A férfiak számára a legnagyobb örömforrás a közösülés és az orgazmus – a nők viszont sokszor el sem jutnak idáig.
A partnerednek tudnia kell, hogy a szex számodra semmit nem jelent, ha nem előzi meg a szerelmes ölelkezés – azt pedig egy idő után közösen is kitapasztalhatjátok, hogy hogyan juthatsz el leggyorsabban a csúcsra.

Harmadik tévedés: Jól ismeri a női testet

A férfiak általában valamiféle „hiányosságnak” tartják, ha kedvesük nem képes hüvelyi orgazmusra. Pedig a puszta behatolástól a nők többsége képtelen a csúcsra jutni – a hüvelyben ugyanis sokkal kevesebb idegvégződés található, mint a klitoriszban.
Teljesen normális tehát, ha a kedvesed csak egyféleképpen tud „boldoggá tenni” – a lényeg, hogy az együttlét mindkettőtöknek örömet okozzon.

 

Negyedik tévedés: A hüvely nedves lesz, ha a nő felkészült a szexre

Nagyon sok tényező befolyásolja a hüvely nedvesedését – függ a nők életkorától, egészségi állapotától, a menstruációs ciklustól; de befolyásolhatják egyes gyógyszerek és a stressz is.
Ha a hüvely fala száraz marad a behatolásig, az még jelenti azt, hogy a nő nem vágyik a szexre. A kívánt „eredményt” partnered kicsivel több előjátékkal, szükség esetén pedig síkosító krémmel is elérheti.  

Ötödik tévedés: A szex szavak nélkül az igazi…

A férfiak elvárják, hogy partnerük magától is kitalálja, hogy mitől indulnak be igazán – pedig a nők néha ugyanolyan tanácstalanok az ágyban, mint a férfiak.
Ha nem tudod, mi izgatja fel igazán a partneredet, kérd meg, hogy segítsen neked! Sokszor egy finom mozdulat vagy egyetlen szó is elég ahhoz, hogy ráérezz, mit kell tenned. 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X