Főoldal > EGÉSZSÉG > Heti horoszkóp szeptember 15-től

Heti horoszkóp szeptember 15-től

horoszkópszexwellness
0

Írta:

KosHa hétfőn nem figyelsz oda, könnyen veszteség érhet – légy résen, még akkor is, ha kevésbé fontos dologról van szó! Kicsit másképp alakul most az életed, mint ahogy szeretnéd, de ne keseredj el! A csillagok állása egyre kedvezőbb lesz számodra, és ahogy múlnak a napok, úgy egyre jobb dolgok történnek majd veled! Légy most bátor […]

Kos
Ha hétfőn nem figyelsz oda, könnyen veszteség érhet – légy résen, még akkor is, ha kevésbé fontos dologról van szó! Kicsit másképp alakul most az életed, mint ahogy szeretnéd, de ne keseredj el! A csillagok állása egyre kedvezőbb lesz számodra, és ahogy múlnak a napok, úgy egyre jobb dolgok történnek majd veled! Légy most bátor és kezdeményező – különösen, ha szerelemről van szó! Csütörtökön és pénteken a párkapcsolatodban és az élet egyéb területein is keményen meg kell dolgoznod a sikerért. A hétvégén próbálj közelebb kerülni másokhoz, közeli hozzátartozóidhoz, távoli ismerőseidhez. 

Bika
Ha a megfelelő partnerrel vagy egy jó csapattal dolgozol, akkor nemcsak remek munkát végzel majd, de jól is fogsz szórakozni. A környezeted most mindenben támogat, ráadásul valaki attól is megvéd, hogy hibát kövess el – akár kisebb, akár nagyobb, akár személyes vagy szakmai ügyről van szó. Csütörtökön és pénteken fantasztikus élményekben lehet részed! Valami olyasmit csinálj most, amit igazán szeretsz, és bátran mutasd ki az érzelmeidet. Ebben az időszakban nemcsak nagyon tevékeny, de félelmetesen vonzó is lehetsz! Hétvégén vegyél vissza kicsit a tempóból. A pörgés helyett inkább a családod és a barátaid megértésére koncentrálj!

Ikrek
A hét elején a csillagok melletted állnak majd, így végre megoldást találhatsz egy olyan kérdésre, amely segít a továbblépésben – akár munkáról, szerelemről, vagy a saját személyiséged fejlődéséről van szó. Engedj közel magadhoz mindent, amivel kapcsolatba kerülsz, mert ezek nagyon inspirálóan hatnak most rád! Csütörtökön és pénteken a belső erőforrásaidra lesz leginkább szükséged, de magad is meglepődsz azon, hogy mi mindenre vagy képes! A hétvégén remekül mulatsz, és szinte szárnyakat kapsz majd – de a szíved és az eszed azért legyen a helyén!

Rák
Még ha nagyon elfoglalt vagy hétfőn, adj magadnak egy kis időt, hogy egy számodra fontos emberrel találkozz – azt csak te tudhatod, hogy kiről van szó… A következő néhány napban a legjobbat hozod majd ki magadból, ami élénk képzelőerődnek és gazdag érzelemvilágodnak köszönhető! Szükséged lehet most valakire, aki jó tanácsokkal lát el, és segít két lábbal a földön maradni. Csütörtöktől aktív szerepet kell vállalnod a szerelemben és az élet egyéb területein is. A legfontosabb, hogy ne legyél félénk és tartózkodó!

0013946_1.jpg ()

Oroszlán
A hét folyamán egyre jobban belebonyolódsz valamibe. Sőt. Ha egy kicsit beleásod magad a dologba, rájössz, hogy kezdettől fogva érintett vagy! Ha most nem látod át a helyzetet, ne restellj kérdezni. Saját magadról is sok mindent megtudhatsz ezekben a napokban! Csütörtök-péntek táján abból profitálsz majd a legtöbbet, ha egy kicsit a háttérbe húzódsz. Néhány magányosan eltöltött óra most a hasznodra válhat, de azért az egyedüllétet se vidd túlzásba! A hétvégén némi agymunka vár rád – a feladataidban azonban ne csak a végeredményre koncentrálj, hanem élvezd az odáig vezető utat is!

Szűz
A hét elején egy kicsit utána kellene most nézned a pénzügyeidnek. Ne lepődj meg, ha egy-két furcsaságra bukkansz! Ha bele akarnak vonni most egy üzletbe, legyél pontosan tisztában azzal, mire vállalkozol! A hétvégéhez közeledve már inkább a személyes dolgaid válnak fontossá. A családi és baráti kapcsolataid most szinte „virágba borulhatnak”, ha egy kicsit figyelmes vagy a partnereiddel. Légy őszinte, és mondd ki, ami a szívedet nyomja, de a hétvégén ügyelj arra, hogy ügyetlen kritikáid nehogy megbántsanak valakit!

Mérleg
Hé, csak nem éppen most akarod feladni? Egyszer fent, másszor lent – az élet már csak ilyen, és ha valaki, akkor te ezt biztosan nagyon jól tudod! Előfordulhat, hogy a hét elején valakinek megváltozik a viselkedése veled szemben, és nem tudod, hogyan reagálj. Őrizd meg a hidegvéred, és ahelyett, hogy a saját problémáidon rágódnál, próbálj néhány apró szívességet tenni másoknak! A csillagok állása szerint csütörtöktől lassan elülnek körülötted a hullámok. A hétvégén remek programok és nagyszerű emberek vár rád – sőt, most az estéid is nagyon romantikusan alakulhatnak!

Skorpió
Hétfőn téged is meglepnek majd briliáns gondolataid – most igazán elemedben vagy! A következő napokban viszont ne akarj semmibe sem belebonyolódni! Egyetlen célt tűzz ki magad elé, de bizonyosodj meg róla, hogy érdemes ezért küzdened! Csütörtökön vagy pénteken konfliktusba kerülhetsz valakivel, de ne aggódj! Egy egészséges veszekedés a munka- és a civil kapcsolataidnak is jót tehet! Ha a nézeteltéréseket tapintatosan és intelligensen oldjátok meg, akkor a vita akár közelebb is hozhat titeket egymáshoz.

Nyilas
Hétfőn elveszítesz és meg is találsz valamit – talán elhagyod a kulcsodat vagy a telefonodat, de megoldást találhatsz egy régóta húzódó problémára. A következő napokban próbálj az apró dolgokra koncentrálni. Anagy kérdésekre előbb-utóbb választ fogsz kapni!
Mi az, ami most igazán feldob? Alkotás, játék, egy kis bolondozás, netán egy csipetnyi romantika? Tedd most azt, ami jól esik, és élvezz ki minden pillanatot! Ha a hét vége felé valaki szívességet kér tőled, tegyél meg mindent, amit tudsz!

Bak
Hétfőn igazi közösségi ember leszel – egy nyerő ötleteddel most a munkatársaidat és a családodat is lenyűgözheted! Az ezután következő néhány napban viszont mindenhez egy kicsit nagyobb erőfeszítésre lesz szükséged. Próbáld a legjobbat kihozni magadból, de ha nem úgy sikerülnek a dolgok, ahogy szeretnéd, ne legyél igazságtalan magaddal szemben!
Csütörtökön és pénteken a munkád felbecsülhetetlen értékű lesz majd, de a hétvégén próbálj egy kicsit lelassítani! Nem árt, ha most néhány fontos kérdést újra alaposan átgondolsz!

Vízöntő
Hétfőn próbálj meg a realitások talaján maradni – nehogy később egy hideg zuhany ébresszen rá a valóságra! A következő néhány napban maradj önmagad – ha most bármilyen érzést elnyomsz, az nemsokára a legváratlanabb pillanatban is előtörhet! Ne légy szemtelen vagy tapintatlan másokkal, mert ezt még te is visszakaphatod! Csütörtöktől a legnagyobb örömöd az új dolgok megismerésében lesz, de azért a régebben tanult leckét se felejtsd el! A hétvége a romantika jegyében telhet – persze csak akkor, ha nem csupán a partneredtől várod el az odaadást, hanem te is beleteszed a szívedet!

Halak
Mérlegelned kell, milyen előnyökkel és hátrányokkal járhat néhány változtatás. Ne aggódj, hiszen te ebben nagyon jó vagy – akár a munkádról, akár a magánéletedről van szó, élvezd ki a döntési folyamatot! Csütörtöktől kezdve a szerelmi életed is mozgalmasnak ígérkezik, de csak akkor, ha készen állsz az új élményekre, és képes vagy egy lépéssel továbblépni! A hétvégével kapcsolatban tartsd be az aranyszabályt, miszerint a kevesebb több – most különösen sok időt kell magadnak szentelned ahhoz, hogy kiteljesedj!

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X