Főoldal > EGÉSZSÉG > Légy szexi és nőies! Rejtsd el a problémás testrészeid trendi kiegészítőkkel!

Légy szexi és nőies! Rejtsd el a problémás testrészeid trendi kiegészítőkkel!

divatfogyókúraöltözködéstrend
0

Írta:

SálA sál a női ruhásszekrény jolly jokere, egy szinte bárhol, bármikor bevethető csodás teremtmény. Nemcsak arra alkalmas, hogy színével, szövésével és anyagával a megfelelő eseményen feldobd az öltözéked, de arra is jó, hogy felsőtested hibáit palástold vele. Ha kicsi a melled, vagy épp túl nagy, és ez zavar, mert minden helyzetben bizonytalanná tesz, egy, a válladról […]

Sál
A sál a női ruhásszekrény jolly jokere, egy szinte bárhol, bármikor bevethető csodás teremtmény. Nemcsak arra alkalmas, hogy színével, szövésével és anyagával a megfelelő eseményen feldobd az öltözéked, de arra is jó, hogy felsőtested hibáit palástold vele. Ha kicsi a melled, vagy épp túl nagy, és ez zavar, mert minden helyzetben bizonytalanná tesz, egy, a válladról lazán leomló sállal orvosolhatod ezt a problémát. 
A sálat úgy hordd, hogy mellkasod ne takard egészen. Hisz nem az a cél, hogy bebugyoláld magad és elbújj a világ elől, hanem az, hogyha nem tudsz megbarátkozni bizonyos testrészeiddel, bevess olyan eszközöket, melyekkel eltereled róluk a figyelmet. Egy ügyesen levadászott sál akkor is jó szolgálatot tehet, ha a felkaroddal vannak problémáid, de muszáj ujjatlan felsőt húznod. Ebben az esetben szintén a vállon átvetett, enyhén áttetsző anyagú sál az, ami segít.

0014325_1.jpg ()

Nyakláncok
A trendi nyakláncok ugyancsak akkor lehetnek segítségedre, ha a felsőtesteddel nem vagy elégedett. És főként abban az esetben, ha a melleid a kelleténél kisebbek. A nyakláncok ugyanis – ha az öltözékedhez illőt választasz – elterelik a figyelmet a kicsi mellekről, és csak úgy vonzzák a tekintetet. Arra azonban figyelj, hogy ne ess túlzásba: ha túl sok, túl vastag, túl hivalkodó a kiválasztott ékszer, azzal épp az ellenkező hatást éred el. Figyelem! Ha a dúskeblű nők körébe tartozol, először is adj hálát az égieknek! Másodszor: ha örülsz is, amiért a boltokban a D-kosaras melltartók közül válogathatsz, melleid ne próbáld nagy ékszerekkel még hangsúlyosabbá tenni. Felesleges és túlzó vállalkozás!

Kendő a derékra
Ezzel az elsőre furcsának tűnő megoldással érdemes óvatosan bánnod. Nyilván nem mindegy, milyen ruhát akarsz feldobni egy laza kendővel, és azt is figyelembe kell venni, milyen alkalomra öltözöl fel. Illetve tartsd szem előtt, hogy a ruhád anyagához, színéhez passzol-e a kiválasztott kendő. Ha mindezzel megvagy, a négyzet alakú kendőt hajtsd háromszög alakban félbe és úgy tekerd a derekad köré. Nem kell, hogy túl hosszú legyen, a hangsúly úgyis a frappánsan megválasztott anyagon és színen lesz, és végre nem a számodra zavaró széles csípődre tapadnak majd a tekintetek! 

A WellnessCafe kedvence: Lábszárvédő
A Flash dance-hangulatú kötött lábszárvédő a női lábszár védője lehet a hidegben. De nemcsak ezért a jótékony hatásáért szeretjük. Ha egy kicsit alaktalan, kevéssé izmos a lábad alsó része, akkor ez a kiegészítő jó barátod lehet. Vagány, rövidebb szabású szoknyával, rövid szövetnadrággal és sportosan elegáns cipellővel hordd!

Képek forrása: Profimedia.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X