Főoldal > EGÉSZSÉG > Orális szex, sokkoló betegségek?

Orális szex, sokkoló betegségek?

orális szexvédekezés
0

Írta:

Az orális szexről számos tévhit él a köztudatban – többek között az is, hogy az aktus során nincs szükség védekezésre! Rossz hírünk van: nem így van! Lássuk, miért! Orális szex védekezés nélkül? Felejtsd el! Soha ne feledkezz meg a védekezésről, ha egyéjszakás kalandba bonyolódtál, vagy olyan partnerrel vagy együtt, akinek nem ismered a szexuális szokásait – természetesen […]

Az orális szexről számos tévhit él a köztudatban – többek között az is, hogy az aktus során nincs szükség védekezésre! Rossz hírünk van: nem így van! Lássuk, miért!

Orális szex védekezés nélkül?

Felejtsd el! Soha ne feledkezz meg a védekezésről, ha egyéjszakás kalandba bonyolódtál, vagy olyan partnerrel vagy együtt, akinek nem ismered a szexuális szokásait – természetesen a régi, jól összeszokott pároknál nincs szükség ennyi elővigyázatosságra. Ha mindössze pár órája ismered azt, akit nemsokára kényeztetni fogsz, kérd meg, hogy húzzon fel egy óvszert! A partnered legalább annyira fogja élvezni a dolgot, mintha nem lenne rajta kondom, te viszont számos betegségtől – pl. chlamydia, humán papillóma vírus (HPV), herpesz, hepatitis B, AIDS – megóvhatod magad.

Ne feledd: főleg akkor figyelj oda a védekezésre, ha a szádban valamilyen nyílt seb van, mert ez még tovább növeli a fertőzés esélyét!

Kép forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X