Főoldal > EGÉSZSÉG > Heti horoszkóp november 24-től

Heti horoszkóp november 24-től

horoszkóppárkapcsolatwellness
0

Írta:

Kos A hét elején úgy tűnhet, hogy nem tudsz igazán a problémáidra koncentrálni. Ne akarj mindent azonnal megoldani! Természetes, hogy időnként tele vagy kétségekkel! Egy érdekes véletlennek vagy furcsa egybeesésnek köszönhetően csütörtökön végre megérthetsz egy bonyolult szituációt. A csillagok talán tréfálkoznak most veled, de ne feledd: a humor minden bajra orvosság lehet! A hétvégén végre nyugalom […]

0015717_1.jpg ()

Kos

A hét elején úgy tűnhet, hogy nem tudsz igazán a problémáidra koncentrálni. Ne akarj mindent azonnal megoldani! Természetes, hogy időnként tele vagy kétségekkel! Egy érdekes véletlennek vagy furcsa egybeesésnek köszönhetően csütörtökön végre megérthetsz egy bonyolult szituációt. A csillagok talán tréfálkoznak most veled, de ne feledd: a humor minden bajra orvosság lehet! A hétvégén végre nyugalom lesz benned és körülötted is – így pontosan tudod majd azt is, merre kell folytatnod az utad!

0015717_2.jpg ()

Bika

Folyton a múlton rágódsz, és úgy érzed, hogy a jelenben már egyáltalán nem lehetsz boldog? Meg kell tanulnod becsülni a mindennapos örömöket és bánatokat is. Ne feledd: a jókedvhez sokszor elég egy napsütéses reggel, egy jó könyv vagy egy finom péksütemény. Találd meg a derűt és az egyensúlyt – ebben segíthet, ha a hétvégén kertészkedsz, vagy egy nagyot sétálsz!

0015717_3.jpg ()

Ikrek

Ugye nagyon jó érzés, amikor az erőfeszítéseidet elismerik, de légy őszinte: valóban megérdemled most a dicséretet? Próbáld reálisan látni önmagad, és így a munkádban is eredményesebb leszel! A hét vége felé nagy előrelépést tehetsz, de oda kell figyelned arra, amit mondasz! A sikert inkább a cselekedeteidre alapozd most, mert a szavaidat kiforgathatják, a tetteid viszont magukért beszélnek majd!

0015717_4.jpg ()

Rák

Tudsz róla, hogy most igazán ellenállhatatlan vagy? Legyél pontosan tisztában azzal, hogy mit akarsz, mert épp csak a kezedet kell kinyújtanod, és szinte az öledbe hullik az, amire (vagy akire) vágysz! Szerdán és csütörtökön jól meg kell válogatnod a szavaidat. Úgy érezheted, hogy valaki megbánt egy megjegyzéssel, pedig te sokkal sértőbb szavakat vágsz a másik fejéhez! A hétvégén kapcsolj ki egy kicsit, és próbáld újragondolni ezt az eseménydús hetet!

0015717_5.jpg ()

Oroszlán

Mi lenne, ha nemcsak rágódnál a problémáidon, hanem időnként cselekednél is? Ne vond ki magad a forgalomból és próbálj részese lenni az eseményeknek, így a gondjaid is sokkal könnyebben megoldódnak majd! Csütörtökön és pénteken le kell számolnod néhány régi előítéleteddel. A hétvégén a kreativitásodra lesz a legnagyobb szükség. Hála a remek ötleteidnek most egy újabb területen arathatsz sikert!

0015717_6.jpg ()

Szűz

Az rendben van, hogy nem akarsz senkit megbántani, de ha túl tapintatos vagy, mások egyáltalán nem fogják érteni, hogy hová akarsz kilyukadni. Inkább légy egy kicsit nyers, de ne köntörfalazz! Ha a hét közepéig nem kapsz választ egy fontos kérdésre, akkor változtass taktikát, és légy egy kicsit rámenősebb! Csütörtöktől kezdve viszont próbáld magadban tartani a véleményedet, mert nem biztos, hogy másoknak is a te bölcsességeidre van szükségük!

0015717_7.jpg ()

Mérleg

Régóta erősen vágysz valamire? Ha koncentrálsz, a kívánságod lehet, hogy teljesül. Légy most nagyon őszinte magadhoz, de vigyázz, hogy el ne szóld magad! Nem volna jó, ha mások is kifürkésznék a legféltettebb titkodat. Bár a célig még hosszú út vezet, csütörtökön és pénteken már azt is fel tudod mérni, hogy mire lesz szükséged a sikerhez. A hétvégén pedig bele is vághatsz a dologba!

0015717_8.jpg ()

Skorpió

A hét első felében magaddal kell kibékülni. Foglalkozz az érzelmeiddel, hiszen a többi kapcsolatod is attól függ majd, mennyire vagy jóban önmagaddal! A hét vége felé új szabályokat kell felállítanod a párkapcsolatodban is. A változás most elkerülhetetlen. Ne feledd, hogy ami egykor jól működött, nem biztos, hogy most is mindkettőtöknek megfelel!

0015717_9.jpg ()

Nyilas

Ha elfojtasz magadban valamit, az egy idő után a legváratlanabb helyzetekben is a felszínre törhet. Éld úgy az életedet, ahogy neked tetszik és egy kicsit se törődj most mások véleményével! Ha végre elfogadod magad olyannak, amilyen vagy, végre lesz időd és energiád, hogy az igazán fontos dolgokra koncentrálj. Csütörtökön talán úgy kell majd belevágnod valamibe, hogy nem ismersz minden részletet. Hallgass a megérzéseidre – csalódtál már bennük valaha?

0015717_10.jpg ()

Bak

A hét elején rá kell jönnöd, hogy a dolgok nemcsak feketék vagy fehérek, jók vagy rosszak lehetnek. Próbálj kicsit másképp gondolkodni és ne akarj mások felett ítélkezni! Az ezer éve bevésődött attitűdöket megváltoztatni persze nem könnyű. Nehéz feladat, de ne add fel, mert hidd el, felszabadító érzés lesz, amikor végleg megszabadulsz az előítéleteidtől!

Vízöntő

Légy résen, mert a hét elején manipulálni akarnak majd. Akkor se hagyd magad befolyásolni, ha számok és adatok segítségével akarnak meggyőzni! Ne feledd: a véleményedhez akkor is jogod van, ha a tények nem téged igazolnak. Ennek ellenére a hét második felében valami mégis arra késztet majd, hogy felülvizsgáld nézeteidet! Figyelj oda mások véleményére is, és ne akard minden áron megvédeni a sajátodat!

Halak

Túl sokat panaszkodsz az apró-cseprő gondok miatt? Ideje, hogy kicsit elgondolkodj azon, vajon mi lehet ennek az oka! Ha „érzelmi oknyomozásba” kezdesz, akkor azt a hét első felében tedd! Beszélgess a problémáidról egy barátoddal vagy egy szakemberrel, és próbáld a felszínre hozni mindazt, ami nyomaszt. A hétvégén lazíts, és gondold újra a hét eseményeit! 

Képek forrása: Profimédia 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X