Főoldal > EGÉSZSÉG > 5 tuti ajándéktipp pasiknak – a wellness jegyében

5 tuti ajándéktipp pasiknak – a wellness jegyében

ajándékférfi
0

Írta:

Ajándékozni öröm – annak is, aki ad és annak is, aki kap. Mégis sok fejtörést okoz, hogy mi az, amivel a legnagyobb meglepetést szerezhetnéd? Ha szeretnéd, hogy férfi családtagjaidnak és barátaidnak az új év egyszerre hozzon örömet, újdonságot és egészséget, válogass az alábbi ajándéktippek közül! 1. Sportfelszerelés A legtöbb pasinak van kedvenc sportja ezért biztos, hogy […]

Ajándékozni öröm – annak is, aki ad és annak is, aki kap. Mégis sok fejtörést okoz, hogy mi az, amivel a legnagyobb meglepetést szerezhetnéd? Ha szeretnéd, hogy férfi családtagjaidnak és barátaidnak az új év egyszerre hozzon örömet, újdonságot és egészséget, válogass az alábbi ajándéktippek közül!

1. Sportfelszerelés

A legtöbb pasinak van kedvenc sportja ezért biztos, hogy örül majd olyan ajándéknak, amivel te is hozzájárulsz a hobbijához. Ezzel nemcsak a mozgáshoz elengedhetetlen kellékkel leped meg, hanem a vásárlás kínjaitól is megkíméled. Tökéletes választás lehet a kézisúlyzó, futódressz, bukósisak, búvárszemüveg és a sporttáska.
Kinek: párodnak, közeli férfi rokonnak
Mennyiért: terméktől függően 3000- Ft-30000 Ft

2. Sportélmény

Ha valamilyen felejthetetlen élménnyel leped meg szerettedet, nem kell azon izgulnod, hogy jó lesz-e a mérete, színe és még azt is kizárhatod, hogy már van belőle az illetőnek. Biztos említette már a párod vagy férfi ismerősöd, hogy milyen új kedvtelést szeretne kipróbálni pl: testépítés, fallabda, sétarepülés, gokart stb. Keress olyan helyszínt, ahol ezt megteheti, és lepd meg őt egy ide szóló bérlettel. Ha neked is megjönne időközben a kedved, kísérd el az órákra, így felejthetetlen közös élményeket élhettek át együtt.
Kinek: párodnak, közeli rokonnak
Mennyiért: sportágtól függően 5000-50 000 Ft

0016326_1.jpg ()

3. Világatlasz, albumok

A tévhittel ellentétben egyáltalán nem ciki könyvet ajándékozni, főleg akkor, ha kedvesed, édesapád, bátyád, kollégád szívesen bújja a jobbnál jobb kiadásokat. Sok férfi imádja a földrajzot, szereti böngészni a térképeket, ezért a világ távoli tájait bemutató albumok ajándékozása jó választás lehet. Az izgalmas úticélok felfedezésétől és a csodás képek látványától akár még egy egzotikus utazáshoz is megjöhet a kedve.
Kinek: apukádnak, testvérednek, párodnak, kollégádnak
Mennyiért: 2000-12000 Ft

4. Egészségeset ajándékba

Sokan tipikus női ajándéknak tartják a különféle masszázs- vagy gyógyfürdő bérleteket, holott a férfiak is szeretik kényeztetni a testüket. Mindkettő nagyon jó választás lehet, de még jobb ötlet, ha a párodat egy wellness-hétvégével leped meg. Így együtt kóstolhattok bele a kényeztető hétvége hangulatába – ahol még közelebb kerülhettek egymáshoz testileg és lelkileg egyaránt.
Kinek: párodnak
Mennyiért: masszás-, gyógyfürdőbérlet: 5000-25000 Ft, wellness-hétvége: 30-80 0000 Ft/fő

5. Emésztésjavító, regeneráló virágzó tea

Igazán különleges ajándék az a távol-keleti teagumó, amit ha forró vízzel leöntesz egy fantasztikus virágcsokor látványát nyújtja a csészében. Esztétikai élményén túl élettani hatása is jelentős, számos fajtája más-más előnnyel bír. Férfiaknak a „Felkelő nap” virágzó teát ajánljuk, mert a benne lévő összetevők, (pl. zöldtea, jázmin és krizantém) baktériumölő hatásúak, csökkentik a vér koleszterinszintjét és segítik a zsíros ételek emésztését. Ráadásul gazdag A-vitaminban, ezért jó a szem kiszáradása ellen – így főleg azok számára lehet áldásos, akik sokat ülnek a számítógép előtt. 
Kinek: férfi kollégának, párodnak
Mennyiért:2300 Ft/6 teagumó

Képek forrása: Profimédia

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X