Főoldal > EGÉSZSÉG > Duci lányból fitneszversenyző – Sikersztori a Wellness januri számában

Duci lányból fitneszversenyző – Sikersztori a Wellness januri számában

diétaéletmódfogyókúrawellness
0

Írta:

„Mindig is sokat mozogtam, korábban kézilabdáztam, atletizáltam, táncoltam, ennek ellenére a kilók könnyen felkúsztak rám – meséli Timi. – Persze azért ennek is van magyarázata: előfordult, hogy ha nem találtam otthon nassolnivaló édességet, citromlével leöntött kristálycukrot kanalaztam.” Tímea 2000-ben még 53 kg volt, és fotómodellkedéssel kapcsolatos álmokat szőtt, de a következő években egyre gyarapodott a […]

„Mindig is sokat mozogtam, korábban kézilabdáztam, atletizáltam, táncoltam, ennek ellenére a kilók könnyen felkúsztak rám – meséli Timi. – Persze azért ennek is van magyarázata: előfordult, hogy ha nem találtam otthon nassolnivaló édességet, citromlével leöntött kristálycukrot kanalaztam.” Tímea 2000-ben még 53 kg volt, és fotómodellkedéssel kapcsolatos álmokat szőtt, de a következő években egyre gyarapodott a testsúlya.  Még úgysem tudott megválni a súlyfeleslegétől, hogy időközben – volt testépítő párja oldalán – edzőterembe kezdett járni, sőt elvégezte a Testnevelési Egyetem testépítő és fitnesz szakát is. Tovább romlott a helyzet, amikor felhagyott az edzéssel: 2008 tavaszán már 68 kilót mutatott a mérleg.

0016268_1.jpg ()

Tímes sikersztoriájának folytatását a Wellness magazin januári számában olvashatod, amelyet most Akovács Éva főszerkesztő ajánl neked!

Spórolós sportok

Mintha kicsit eltolódott volna a sport ára, nem érzitek?
Megszoktuk, hogy fizetünk, hogy izzadhassunk egy fitneszteremben, és ez rendben is van, hiszen egy profi erősítőgépet semmi nem pótol, minden edzés után érezhetően feszesebbek a kontúrjaink, olyankor hisszük, hogy megérte a bérlet. Szeretünk is edzésre járni, jó a társaság, és utána meg lehet lazulni a szaunában… De mintha egyre többet kellene áldoznunk rá. A legújabb trendnek megfelelő felszerelés, aztán már a recepciónál az ízesített energiaitalok, fogyasztótabletták, cukor nélküli édességek, elektromos kütyük, amelyek mérnek rajtunk mindenfélét, ami a fogyásunkkal kapcsolatos, az öltözőben további ajánlatok csábítanak, plusz a többi lány menő ruhái… Mintha elfelejtettük volna, hogy mozogni ingyen is lehet. Ott a kényelmes futócipőd, meleg cucc és vastag sál, és irány a közeli park. Otthon a videó előtti torna is sokunknak bejön, egy hétvégi hógolyózás pedig boldogsághormonokkal tölt fel. Szóval, ne fogd a pénztárcádra, ha hónapok óta csak a tévé előtt nasizol! Hanem lapozz bele ebbe a lapszámba, hogy megtaláld a neked való, pénztárcakímélő mozgásformát!

                                                                                  Akovács Éva
                                                                                  főszerkesztő

A Wellness magazin januári tartalmából:
A legújabb Wellness irányzatok
Táplálkozás – Csíráztass otthon!
Lélek – Álmodd meg az álmodást!
A jó szénhidrátok diétája – A Montignac módszer
Egészség – Jó helyen, jó időben
Pénztárcakímélő sportok
Egészség – A legújabb vizes terápiák

 

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X