Főoldal > EGÉSZSÉG > Heti horoszkóp december 22-től

Heti horoszkóp december 22-től

horoszkópwellness
0

Írta:

Kos Hétfőtől minden egyre furcsábbnak tűnik körülötted – talán valami hatalmas meglepetésre készül a családod? A legnagyobb izgalmak természetesen szerdától várnak rád. Próbálj lépést tartani az eseményekkel még akkor is, ha kicsit gyorsnak érzed a tempót! Nem baj, ha az ünnepek a szokásosnál pörgősebben telnek! Ha jól esik, karácsonykor is bátran fedezz fel egy új […]

0016343_1.jpg ()

Kos

Hétfőtől minden egyre furcsábbnak tűnik körülötted – talán valami hatalmas meglepetésre készül a családod? A legnagyobb izgalmak természetesen szerdától várnak rád. Próbálj lépést tartani az eseményekkel még akkor is, ha kicsit gyorsnak érzed a tempót! Nem baj, ha az ünnepek a szokásosnál pörgősebben telnek! Ha jól esik, karácsonykor is bátran fedezz fel egy új éttermet vagy egy hangulatos klubot!

0016343_2.jpg ()

Bika

Az érzelmeid tréfát űznek veled a hét elején, de azért ne akard elnyomni őket! Szabadítsd fel a benned élő szenvedélyt, hiszen ez a legbiztosabb módja annak, hogy felhívd magadra mások figyelmét! Szerdától próbálj „karácsonyi üzemmódra” kapcsolni”! Hiába kell pont most végiglátogatnod az összes rég nem látott rokont, ne engedd, hogy az ünnep csak a rohanásról szóljon! A hétvégén tényleg lazíts – csak saját magadra és a kedvesedre koncentrálj!

0016343_3.jpg ()

Ikrek

A hét elején próbáld végre tisztázni a zavaros érzelmeidet! Lehet, hogy nem tartod magad elmélkedő típusnak, ennek ellenére időnként rendet kell tenned a fejedben és a szívedben is! Idén a karácsony többet jelent a megszokott családi összejövetelnél – nagy esélyed van arra, hogy a szerelemben, az önmegvalósításban, netán a művészi tevékenységeidben egy magasabb szintre lépj! Ne félj az elköteleződéstől, hiszen már régen készen állsz a változásra!

0016343_4.jpg ()

Rák

A hét elején meg kell tudnod különböztetni egymástól a valóságot és a fikciót, mert lehet, hogy valaki csúnyán félre akar majd vezetni! Most nem engedheted ki a kezedből az irányítást – próbáld a dolgokat végig az ellenőrzésed alatt tartani! Csütörtökön és pénteken kényeztesd magad valami olyasmivel, amitől igazán ünnepi lesz a hangulatod! A hétvégén légy résen – egy nehéz helyzet megoldásához most minden leleményességedre szükséged lesz!

0016343_5.jpg ()

Oroszlán

Néha nem árt, ha egy kicsit óvatos vagy, a hét elején azonban a gyanakvásod már-már a paranoia határát súrolja! Ne csak a rosszat feltételezd, mert így sosem fogod észrevenni, ha valaki tényleg a javadat akarja! Karácsonyig próbáld minden feladatodat elvégezni, hogy a munka ne nyomasszon az ünnepek alatt! Az új élményekre most neked kell rábukkannod – fogd kézen a kedvesedet, sétáljatok egy nagyot a városban, és legyetek nyitottak minden újdonságra!

0016343_6.jpg ()

Szűz

A hét elején nemcsak az eszed vág, de a megérzéseid is remekül működnek! Ennek ellenére légy résen! Most még akkor is hajszálpontosan tudnod kell, hogy mi történik körülötted, ha nagyon kevés információ áll a rendelkezésedre! Bár karácsony előtt a munkahelyeden is nagy a hajtás, ne vond ki magad az otthoni készülődésből sem! A családodnak most igazán nagy szüksége van rád! Az erőfeszítéseidnek biztosan meglesz a jutalma: valaki, akit nagyon szeretsz, egy csodálatos és egészen váratlan ajándékkal lep majd meg!

0016343_7.jpg ()

Mérleg

A hét elején hirtelen eleged lesz abból, hogy mindig a kitaposott ösvényen jársz. Egy rövid ideig még légy nagyon türelmes – hamarosan nagy változások várnak rád! Az ünnepek alatt fokozott szellemi és spirituális élményekben lehet részed. Használd ki ezt a pár napot és mélyedj el önmagadban! A „világmegváltó tetteket” hagyd az újévre, ám addig is gondolkozz el azon, mibe szeretnél majd fogni – talán egy új hobbi, vagy néhány új barátság teszi változatosabbá a következő évedet!

0016343_8.jpg ()

Skorpió

Ezen a héten szinte észrevétlenül tudsz befolyásolni másokat, az emberek ugyanis tökéletesen megbíznak benned! Aranyat érhet most minden javaslatod! Ne fukarkodj tehát a tanácsaiddal! Az ünnepek alatt azonban azt veszed majd észre, hogy olyasvalakinek a véleményére is hallgatsz, akit korábban semmire sem becsültél! Próbálj felülemelkedni az előítéleteiden! Nem esik bántódásod akkor sem, ha egy időre kiengeded a kezedből a gyeplőt!

0016343_9.jpg ()

Nyilas

Hétfőn és kedden valamivel zárkózottabb leszel a szokásosnál. A karácsony előtti napok tökéletesen alkalmasak arra, hogy egy kicsit rendbe szedd a gondolataidat, még akkor is, ha emiatt nem tudsz annyira részt venni a társasági eseményekben! Szerdán már olyan leszel, mintha kicseréltek volna! Hirtelen előbújsz a csigaházadból, és szinte szomjazod az új élményeket. Most kirobbanó formában vagy, de a családi ebédeken azért próbáld egy kicsit visszafogni magad!

0016343_10.jpg ()

Bak

Ez a heted nagyon jól alakul majd! Kicsit furcsának tűnhet, hogy a barátaid olyan dologban kérik a segítségedet, amihez nem is értesz, de bátran alkoss véleményt, ha ők ezt várják tőled! A munkádat próbáld nagyon fegyelmezetten végezni karácsonyig! Ne félj, a kitartásodnak meglesz a jutalma! A hétvégén egy régi ismerős vagy egy elfeledett emlék előbukkanhat a múltból.

0016343_11.jpg ()

Vízöntő

Valami nagyon nyomaszt majd a hét elején. A munkahelyi gondok foglalnak le, vagy az otthoni problémáid aggasztanak? Ne akarj mindent a nyakadba venni, hiszen mindenki maga felelős a cselekedeteiért! Az ünnepek alatt nagy társasági életet élhetsz majd. Látogass meg minél több rokont, barátot, ismerőst! A hétvégén azonban vissza kell rázódnod egy kicsit a megszokott kerékvágásba, és ne feledkezz meg a házimunkáról sem!

0016343_12.jpg ()

Halak

Karácsony ide vagy oda, az emberek a legrosszabb oldalukat mutatják hétfőn: kicsinyes, önző és kapzsi lesz mindenki, akivel csak találkozol! Próbálj meg egy kicsit másképp viselkedni, mint a többiek! Figyelj oda azokra, akiknek segítségre van szükségük, netán csak arra vágynak, hogy valaki meghallgassa őket! Karácsonykor nem is olyan nehéz nyitott szívvel járni. Hidd el, néhány apró gesztus és egy kis figyelmesség a te ünnepedet is szebbé varázsolja!

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X