Főoldal > EGÉSZSÉG > Heti horoszkóp december 29-től

Heti horoszkóp december 29-től

horoszkóppárkapcsolatwellness
0

Írta:

Kos Szükséged lesz barátaid, ismerőseid segítségére a hét első felében – főleg akkor, ha a munkádban már nem találsz igazi kihívást. Győződj meg arról, hogy legközelebbi barátaidra valóban számíthatsz-e! Vedd körbe magad velük, élvezd az együtt töltött idő minden percét! A 2009-es év első napjai kicsit furcsák lesznek, de ha jó döntéseket hozol, a hét második felére […]

0016416_1.jpg ()

Kos

Szükséged lesz barátaid, ismerőseid segítségére a hét első felében – főleg akkor, ha a munkádban már nem találsz igazi kihívást. Győződj meg arról, hogy legközelebbi barátaidra valóban számíthatsz-e! Vedd körbe magad velük, élvezd az együtt töltött idő minden percét! A 2009-es év első napjai kicsit furcsák lesznek, de ha jó döntéseket hozol, a hét második felére minden visszatér a rendes kerékvágásba! Mivel most tele vagy pozitív energiával, ne üres újévi fogadalmakat tégy, hanem hajts végre egy igazán nagy változtatást az életedben!

0016416_2.jpg ()

Bika

Minden ismerősöd furcsán viselkedik a hét elején? Ne törődj ezzel! Pár nap, és mindenki visszatalál a megszokott ritmusba! 2009 első napjai kifejezetten jó hatással lesznek rád, úgy érzed majd, hogy tele vagy energiával! Ki is használod ezt az erőt, nem is akárhogyan: jótékonykodsz és nagyon sokat segítesz a rászoruló embereken. A hétvégén azonban érdemes pihenned, nem szabad már az év első hetében teljesen kimerülnöd! Hiszen mi lesz a „maradék” 51 héttel?

0016416_3.jpg ()

Ikrek

Ki mondta, hogy tétlenül kell töltened az új esztendő első napjait? Neked nagyszabású terveid vannak, amelyeken már elsején elkezdhetsz dolgozni! Most is igaz a régi mondás: aki korán kel, aranyat lel! A többiek még fel sem ocsúdnak a szilveszteri buliból, de te már tele leszel energiával és jobbnál jobb ötletekkel! A hétvégén végre nemcsak az agyadat, hanem a testedet is megmozgathatod! Menj kirándulni, sportolni, kezdd egészségesen a 2009-es évet!

0016416_4.jpg ()

Rák

Most óvatosan kell döntéseket hoznod! Mindent legalább kétszer gondolj át, mielőtt rábólintasz valamire! Így komoly csalódásoktól óvod meg magad. 2009 első napjait sajnos munkával kell töltened, de ne bánd, hiszen ezen is túl kell esni egyszer! Alig várod már, hogy minden visszaálljon a rendes kerékvágásba, és újra megkezdődjenek a dolgos hétköznapok? Azért az utolsó hétvégét használd ki: lassíts le, pihenj, és élvezd az édes semmittevést! Úgyis kevés ilyen pihentető napban lesz részed!

0016416_5.jpg ()

Oroszlán

Harc harc hátán – így fejeződik be számodra a 2008-as év, és így kezdődik a 2009-es is! A szeretteid, a munkatársaid is veszekednek egymással, a te feladatod pedig az, hogy ne keveredj bele a szópárbajokba! Ugye azt remélted, hogy ez az év nyugodtabb lesz, mint az előző? Sajnos csütörtökön és pénteken minden eddiginél nagyobb zűrzavarban lesz részed, de ezt a problémát is megoldod, ne aggódj! A hétvégét töltsd a barátaiddal: engedj a meghívásuknak, és menj oda szórakozni, ahova ők akarják!

0016416_6.jpg ()

Szűz

Ez a hét az emberi kapcsolatokról és a türelemről szól majd! Az óév utolsó napjaiban mindenki kicsit be van sózva a közelgő buliktól, furcsábbnál furcsább ötletekkel rukkolnak elő. Légy elnéző, és ne idegesítsd fel magad az őrült gondolatokon! A 2009-es év számodra jól kezdődik: jól átlátod az egész életedet, míg a környezetedben élők minden eddiginél szétszórtabbak! A hétvégét töltsd egyedül, hiszen néha egy kis magány megnyugtatóbb és pihentetőbb minden másnál!

0016416_7.jpg ()

Mérleg

Ahogy elkezdődik az új esztendő, azonnal erőre kapsz! Most belevághatsz bármilyen új dologba, sőt egészen furcsa dolgokat is kipróbálhatsz, nem bánod meg! A csütörtök és a péntek a tökéletes alkalom a pihenésre, aludj sokat, olvasgass, gyűjts erőt az előtted álló sok-sok munkához! A hétvégén legközelebbi barátaid megpróbálnak rávenni, hogy menj el velük egy érdekesnek tűnő programra, de te nemet mondasz. Gondold át: biztos otthon akarsz ülni egyedül?

0016416_8.jpg ()

Skorpió

Az óév utolsó napjait töltsd a családoddal, hiszen velük tudsz legjobban kikapcsolódni és szórakozni, ezek a decemberi napok pedig pont erre lettek kitalálva! Ha már nem kell dolgozni, miért stresszelnéd magad még most is az elintézendő dolgokkal? Verd ki a fejedből a munkát, csak önmagadra és a szeretteidre koncentrálj! A hét második felében végre lesz erőd és időd gondolkodni a saját sorsodon: megfejtheted életed egyik legnagyobb rejtélyét!

0016416_9.jpg ()

Nyilas

Fontos, hogy valakire jó benyomást tegyél a héten? Most találkozol először kedvesed szüleivel vagy az új főnököddel? Szerencsés vagy, most mindenkit elvarázsolhatsz – szinte sugárzod magadból a pozitív energiát, ez pedig tetszik az embereknek! A csütörtököt és a pénteket azzal töltöd, hogy végre megtalálj egy rég elveszett tárgyat, de a keresés most sem vezet eredményre, később azonban szinte magától előbukkan az a bizonyos tárgy! Most spórolj az idővel – töltsd kreatív, érdekes programokkal a napjaidat!

0016416_10.jpg ()

Bak

Még 2008 utolsó napjaiban kezdd el tervezgetni azt, hogy mi mindent szeretnél véghezvinni az új esztendőben! Írj egy listát arról, milyen dolgokon akarsz mindenképpen változtatni, és mit akarsz továbbra is úgy csinálni, ahogy azt eddig tetted! Nyugodtan írj le egészen apró terveket is. Ne feledd, a lényeg a részletekben rejlik! A hét második felében te leszel a társaság középpontja: csak beszélsz és beszélsz, de ezt a többiek egyáltalán nem bánják!

Vízöntő

Az óév utolsó napjaiban egy picit őrült leszel, de ez egyáltalán nem baj, sőt! Bármilyen vad buliban benne leszel, ezzel pedig sikert sikerre halmozol a barátaid körében! Úgy érzed, hogy csupa pozitív változás előtt állsz? A csillagok most melletted állnak, ezért valóban nem kell komoly gondokkal szembenézned. A sok-sok belső energiát már a hét második felében megtapasztalhatod, hiszen bármilyen problémát könnyen meg tudsz oldani!

Halak

Töltsd december utolsó napjait, a szilvesztert és az új esztendő első hétvégéjét azokkal, akik a legközelebb állnak hozzád! Szükséged van a szeretetükre, hogy egy kicsit kiengedhesd magadból a munka okozta feszültséget! Csütörtökön és pénteken nekikezdhetsz az újévi fogadalmak kitalálásának, de ne feledd, csak olyat fogadj meg, amit valóban teljesíteni tudsz! A hétvégén pihenj, szívj magadba minél több energiát, így készülj fel a szürke hétköznapokra!

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X