Főoldal > EGÉSZSÉG > 7 buta dolog a szexről, amit soha többé nem akarunk hallani!

7 buta dolog a szexről, amit soha többé nem akarunk hallani!

oárkapcsolatszex
0

Írta:

1. Megfelelő hangulat? - Rózsaszirmok, illatos gyertyák, szatén ágynemű…. Ez kedves olvasó, nem romantikus. Ez csak egy idealisztikus, giccses elképzelés, amely az egész szívecskés párna és illatos gyertyakészítő iparágat eltartja. Egyetlen tisztességes férfi sem akar vörös rózsaszirmok közt hemperegni és fekete szatén ágyneműn csúszkálni. Ez csak a szappanopera-fanatikusoknak volna kedvére. 2. Borotválj vicces figurát – hová […]

1. Megfelelő hangulat? - Rózsaszirmok, illatos gyertyák, szatén ágynemű….

Ez kedves olvasó, nem romantikus. Ez csak egy idealisztikus, giccses elképzelés, amely az egész szívecskés párna és illatos gyertyakészítő iparágat eltartja. Egyetlen tisztességes férfi sem akar vörös rózsaszirmok közt hemperegni és fekete szatén ágyneműn csúszkálni. Ez csak a szappanopera-fanatikusoknak volna kedvére.

2. Borotválj vicces figurát – hová is?

Nyilván semmi sem izgatja jobban fel a pasijainkat, mint a nevetséges nyilak, villámok vagy pillangók a fanszőrben. Arra a tényre, hogy léteznek olyan nők, akik egy Gucci-reklám hatására tényleg betűt borotváltak a lábaik közé, csak fejrázással tudunk reagálni.

0016675_1.jpg ()

3. Látogatás egy swinger-klubban!

A moziban ezek az orgiák mindig olyan elvetemülten szexinek tűnnek, és kellemes környezet veszi körül az embereket. A válóság azonban máshogyan fest: ezek a klubok, egyáltalán nem vonzóak és nem is gyülekeznek ott a jobbnál-jobb pasik, mint például Goerge Clonney fiatal kiadása. Nagyobb valószínűséggel számíthatunk, félig kopasz, középkorú férfiakra vagy agyonszoláriumozott macsókra. Előbbiek a nagy sörhasukat tolják maguk előtt (tangában), utóbbiak a mellbimbó piercingjüket mutogatják.

4. Stílusos aktfotók – például mécsesek közt fekve

Ezeket a „stílusos” aktfotókat mindenki ismeri. Manapság már ott lógnak minden fényképész falán a tájképek, útlevélképek, személyigazolvány képek és bébi fotók mellett. Általában ezek az ízléses felvételek agyonsatírozottak, meglepő szögből készültek, fekete-fehér színben, mert az olyan előkelő. Csalódást kell okoznunk: ez sem szexi, csak giccses.

5. Csináljátok egyszer a régi gyerekszobádban!

Húha, ez aztán az elvetemült gondolat. Ha valaki a szíve választottjával a szülőknél van látogatóban a legjobb benyomást akarja kelteni, és nem eltűnni akar  egy menetre a gyerekszobában. Mindemellett szó sem lehet egy nyugodt együttlétről, hiszen a szülők lent ülnek a nappaliban, és biztosan azon gondolkodnak, hogy miért tart ilyen sokáig megmutatni a régi gyerekszobát.

6. Igazán izgató: szex a tengerben vagy egy medencében

Annyira buta, mint amennyire romantikusan hangzik: szex a tengerben vagy egy medencében. A vízben való szeretkezés nagyon izgalmasnak hangzik és a filmekben jól is mutat, de valójában túlértékelik. A víz minden, csak nem síkosító és a nyilvános fürdőhelyeken vagy szaunákban található baktériumoknak köszönhetően a hólyaggyulladás szinte elkerülhetetlen!

7. Sztriptíz tánc a „You can leave your hat on” című slágerre.

Kutatásaink szerint minden férfi halálra röhögi magát, ha kedvese erotikus szerelésben (necc harisnya, olcsó fűző, toll boa és térdig érő csizma) pózol előtte és megpróbálja a fenekét ütemre mozgatni. A házi sztriptíz előadásokat bízzuk azokra a hölgyekre, akik ezt tényleg tudják.

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X