Főoldal > EGÉSZSÉG > Heti horoszkóp február 16-tól

Heti horoszkóp február 16-tól

február 16hetihoroszkópmunkapárkapcsolatszerelemszórakozás
0

Írta:

KosMost mutasd meg, mit tudsz! A hét elején tele leszel energiával, ezért itt a lehetőség, hogy valami egészen új dologba kezdj! Tedd azt, amit a szíved diktál – ha akarod, most a legvadabb ötleteidet is megvalósíthatod! Csütörtökön konfliktusba keveredhetsz egy önző és zsarnoki természetű emberrel, de ne hagyd magad megfélemlíteni! A hétvégén próbálj egy kicsit […]

0017320_1.jpg ()

Kos
Most mutasd meg, mit tudsz! A hét elején tele leszel energiával, ezért itt a lehetőség, hogy valami egészen új dologba kezdj! Tedd azt, amit a szíved diktál – ha akarod, most a legvadabb ötleteidet is megvalósíthatod! Csütörtökön konfliktusba keveredhetsz egy önző és zsarnoki természetű emberrel, de ne hagyd magad megfélemlíteni! A hétvégén próbálj egy kicsit a jövődre koncentrálni, mert a mostani megérzéseidnek később nagy hasznát veheted!

0017320_2.jpg ()

Bika
Zökkenőmentesen indul ez a hét, ezért szánj egy kis időt arra, hogy átgondold az elmúlt időszak eseményeit! Arra figyelj oda, hogy a nagy töprengés közben se szakadj el a valóságtól – a lényeges problémákkal, és ne elméleti kérdésekkel foglalkozz! A hét második felében sokkal misztikusabbnak látod majd a világot, mint eddig. Ne keserítsen el, ha mások esetleg nem ugyanazt gondolják, amit te! Ha teheted, a hétvégén kártyázz vagy társasjátékozz egy kicsit, mert a szerencse a te oldaladon áll majd!

0017320_3.jpg ()

Ikrek
Lehet, hogy a hét elején nem egészen úgy alakulnak a dolgok, ahogy szeretnéd, de eszedbe se jusson panaszkodni vagy elégedetlenkedni! Fontos, hogy megtanulj a körülményekhez alkalmazkodni még akkor is, ha ez először nagyon kellemetlennek tűnik! Próbálj egy kicsit önállóbb lenni. Hidd el, hogy a problémákkal egyedül is képes vagy megbirkózni! A hétvégén már tisztul a kép, és a nagyobb döntéseket is könnyedén hozod majd meg!

0017320_4.jpg ()

Rák
Ezen a héten a munkahelyi feladataid élveznek elsőbbséget. Szeretnél a főnökeidnek és a klienseidnek is a kedvében járni, de magadról sokszor teljesen elfeledkezel! Ne engedd, hogy kihasználjanak! Csütörtök táján kicsit elhatalmasodnak rajtad a problémák, de azért ne ess kétségbe! Lehet, hogy lesz néhány stresszes napod, de keményebb időszakot is átvészeltél már – nem igaz? A hétvégén légy nyitott, mert most fontos, új kapcsolatokra tehetsz szert!

0017320_5.jpg ()

Oroszlán
Ez a hét nagyon izgalmasan indul: most minden lehetőséged megvan arra, hogy valami egészen új dologba kezdj, vagy egy nagy utazásra vállalkozz! Talán lesznek olyanok, akik kezdetben ellenzik a terveidet, de a lendületed és a hatalmas energiád előbb-utóbb mindenkit lenyűgöz majd. A hét második felében egy-két apróbb változás alkalmazkodásra késztet. Ne aggódj, mert ha nem engeded ki a kezedből az irányítást, akkor most nagyon könnyen veszed az akadályokat!

0017320_6.jpg ()

Szűz
Ezen a héten egy kicsit összekavarodnak a dolgok benned és körülötted is. Hogy úrrá lehess az összevisszaságon, szánd el magad egy őrült és vakmerő cselekedetre. Néha vállalnod kell a kockázatot ahhoz, hogy egy nagyot előre lépj! Áraszd most el a kedvesedet a szereteteddel, mert időnként minden párkapcsolatban szükség van az „érzelmesebb” időszakokra! A hétvégén fordíts egy kis figyelmet a ház körüli teendőkre is, mert most pikk-pakk rendet teremthetsz az otthonodban!

0017320_7.jpg ()

Mérleg
A hét első napjaiban igazán remek gondolataid támadnak, ezért bátran foglalkozz most az elvont problémákkal is! Akár napokat is eltölthetsz a filozofálással, és ne törődj azzal sem, ha mások egy kicsit bugrisnak tartanak emiatt! Olyan összefüggésekre döbbenhetsz most rá, amik nagy változásokra késztetnek majd. A hétvége felé könnyen konfliktusba keveredhetsz valakivel. Ne halogasd az összecsapást akkor sem, ha semmi kedved a vitához! A hétvégén engedd ki a gőzt, és szabadulj meg a felgyülemlett feszültségtől!

0017320_8.jpg ()

Skorpió
Aki a sikerre törekszik, annak sajnos ügyeskednie kell… Légy egy kicsit szkeptikus, és ne fogadj el készpénznek mindent, amit hallasz! Ezen a héten a munkádban és a magánéletedben is egy nagyot léphetsz előre, erre azonban rengeteg időt és energiát kell áldoznod. Most hajszálpontosan tudnod kell, mi az, ami nem tűrhet halasztást, és mit intézhetsz el később. A hétvégén próbálj egy kicsit rendet teremteni magad körül!

0017320_9.jpg ()

Nyilas
A hét első napjaiban zord, kemény, és kérlelhetetlen leszel – magabiztosságból nem szenvedsz hiányt, az biztos! Most a legmerészebb álmaid megvalósítására is képes vagy, de azért figyelj oda mások véleményére és ötleteire is! Csütörtök táján kénytelen leszel a pénzügyeiddel is foglalkozni. Aggodalomra semmi ok: még éppen időben tudsz reagálni az új helyzetre! A hétvégét töltsd a barátaiddal, vagy randizz valakivel, mert most nagyon nagy szükséged lesz a társaságra!

0017320_10.jpg ()

Bak
Emlékszel még a gyerekkori példaképeidre? Ne feledkezz meg róluk felnőtt fejjel sem! Lehet, hogy néhányan bolond idealistának tartanak majd, de te ne törődj a véleményükkel! Tedd mindig azt, amit a hited és a meggyőződésed diktál! Hamarosan látni fogod, mennyi mindent nyerhetsz azzal, ha a szívedre hallgatsz! A hét második felében lassan elcsendesednek a dolgok körülötted. A hétvégén néhány kisebb változásra kell számítanod a magánéletedben és a pénzügyeidben is. Járj nyitott füllel, mert szükséged lesz az új információkra!

Vízöntő
A hét elején új emberekkel hozhat össze a sors, de te mindegyikükkel azonnal megtalálod a közös hangot. Légy nagyon kedves, mert ezekre az új ismeretségekre a későbbiekben még szükséged lehet! Lehet, hogy csütörtök táján nem értesz egyet a főnökeid vagy családtagjaid néhány döntésével, de jobban jársz, ha most nem kezdesz vitatkozni. A hétvégén már bátran törekedhetsz a feltűnésre az öltözködésedben és a viselkedésedben is. Élvezd a rád irányuló figyelmet!

Halak
A hét elején próbáld minél több módon megosztani másokkal mindazt, ami a szívedet nyomja: beszélgess, telefonálj, blogolj, vagy készíts feljegyzéseket! Valaki, akit jól ismersz, hirtelen új szerepet kezd játszani az életedben, de ne aggódj, mert az illető mindenképpen a javadat akarja majd! A hétvégét töltsd otthon, és hagyj időt magadnak a gondolkodásra is! Most lehetőséget kapsz arra, hogy beteljesítsd néhány régi, titkos vágyadat!

Képek forrása: Profimédia 

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X