Főoldal > EGÉSZSÉG > 6 tipp az erotikus masszázshoz

6 tipp az erotikus masszázshoz

erogénerotikamasszázsszexzóna
0

Írta:

Azt szeretnéd, hogy ez az éjszaka felejthetetlen legyen? Egy finom erotikus masszázzsal tökéletesen rá tudtok hangolódni a szexualitásra – egy kis gyakorlás, és párod alig fog szóhoz jutni a meglepetéstől! 1. Hangolódj rá az erotikára! Teremts különleges, sejtelmes hangulatot az erotikus masszázshoz: gyújts meg pár illatos mécsest, húzz különleges ágyneműt, vegyél fel valamilyen szexis fehérneműt, […]

Azt szeretnéd, hogy ez az éjszaka felejthetetlen legyen? Egy finom erotikus masszázzsal tökéletesen rá tudtok hangolódni a szexualitásra – egy kis gyakorlás, és párod alig fog szóhoz jutni a meglepetéstől!

1. Hangolódj rá az erotikára!

Teremts különleges, sejtelmes hangulatot az erotikus masszázshoz: gyújts meg pár illatos mécsest, húzz különleges ágyneműt, vegyél fel valamilyen szexis fehérneműt, készíts elő egy üveg bort vagy pezsgőt, és indíts el valamilyen nyugtató, romantikus zenét! Ha azt szeretnéd, hogy kedvesed teljes mértékben ráhangolódjon az erotikára, készíts könnyű, vágykeltő falatkákat – a bazsalikomos-sajtos paradicsomsaláta vagy a csoki-grapefruit párosítás például növeli a nemi vágyat!

2. Használj illatos masszázsolajat!

Használj finom masszázsolajat – vegyél a patikákban és illatszerboltokban kapható kész masszázsolajat, de magad is készíthetsz illatos egyveleget sima babaolaj és pár csepp illóolaj összekeverésével. Picit melegítsd meg az olajat és a kezedet, mielőtt elkezded a masszázst: dörzsöld össze a tenyeredet, majd fél percig tartsd meleg víz alá a flakont is!

0017740_1.jpg ()

3. Kezdd a fejével!

Ugye te sem gondoltad volna, hogy a férfiak egyik legfontosabb erogén zónája a fej? Pedig így igaz: ha itt kezded a masszázst, kedvesed garantáltan ellazul majd, csökken a feszültsége, feloldódnak a görcsei. Körkörös mozdulatokkal, olaj nélkül finoman simítsd át a haját, a hajvonalát, majd térj át az arcára – leheletfinoman simogasd a szemöldökét, a fülét, a száját és a homlokát!

4. Masszírozd a hátát!

Ezután tegyél egy kevés olajat a tenyeredbe, majd a gerinc két oldalán finoman simítsd át az izmokat a csípőjétől egészen a nyakáig. Ezt ismételd meg párszor, így az olajat egyenletesen el tudod oszlatni a bőrön. Ujjbegyeiddel körözve masszírozd át kedvesed nyakát és tarkóját, de óvatosan ütögetheted is a bőrt, ezzel olyan hormonokat szabadítasz fel párod testében, amelyek felkeltik a szexuális vágyat! Még szexisebb, ha nemcsak simogatod, hanem végig is csókolod a hátát és a nyakát!

5. Cirógasd a lábát és a fenekét!

Semmiképpen se hagyd ki a masszírozásból a talpat, a lábujjakat és a lábfejet, ezeken a területeken ugyanis rengeteg idegvégződés van! Hüvelykujjaddal gyengéden nyomkodd át párod talpát, majd egy selyemsállal vagy más finom anyaggal simogasd lábszárát és térdhajlatát! Erőteljesebben simítsd át a comb belső oldalát, majd térj át a farcsont feletti területre: a „Kundalíni nyugvóhelye” néven ismert terület ingerlése megnöveli a nemi vágyat!

6. Fektesd a hátára!

Ne csak a hátát masszírozd, hanem a mellkasát és a hasát is – a köldök alatt két ujjnyira található terület a japánok szerint a test vágyközpontja, a keleti tanok szerint itt helyezkedik el a szexualitásért felelős második csakra. Enyhén nyomkodd át ezt a részt, méghozzá az óramutató járásával egyező irányban, és a hatás nem marad el!

Képek forrása: Profimédia 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X