Főoldal > EGÉSZSÉG > Heti horoszkóp március 16-tól

Heti horoszkóp március 16-tól

családhoroszkópmárcius 16munkapárkapcsolatszórakozástavasz
0

Írta:

KosHa úgy érzed, hogy muszáj elmenekülnöd a szürke hétköznapokból, akkor nézz meg egy izgalmas kiállítást vagy menj színházba, mert rád fér egy kis kikapcsolódás! Ezek az élmények éppen eléggé inspirálnak majd ahhoz, hogy megbirkózz az eheti feladataiddal. Most talán úgy tűnik, hogy túl nagy fába vágtad a fejszéd, de előbb-utóbb biztosan úrrá leszel a nehézségeken! […]

0017754_1.jpg ()

Kos

Ha úgy érzed, hogy muszáj elmenekülnöd a szürke hétköznapokból, akkor nézz meg egy izgalmas kiállítást vagy menj színházba, mert rád fér egy kis kikapcsolódás! Ezek az élmények éppen eléggé inspirálnak majd ahhoz, hogy megbirkózz az eheti feladataiddal. Most talán úgy tűnik, hogy túl nagy fába vágtad a fejszéd, de előbb-utóbb biztosan úrrá leszel a nehézségeken! A hétvégén kerüld a konfliktusokat. Most nem szabad felesleges vitákra pazarolnod az energiáidat!

0017754_2.jpg ()

Bika

Varázslatos személyiséged hatása alól most senki sem tudja kivonni magát. A jó cél érdekében ne szégyelld bevetni a vonzerőd! A hét második felében egy furcsa, misztikus idegen pillantása teljesen levesz a lábadról… Ne lepődj meg, ha olyasmit mondd majd neked, amit nem szívesen hallasz. Viseld méltósággal a kritikát! A hétvégén egy családtagod talán túl sokat enged meg magának. Ha lehet, egy ideig még próbáld elkerülni vele a vitát!

0017754_3.jpg ()

Ikrek

Minden szabadidődet a pároddal töltöd, és úgy érzed, hogy a többi kapcsolatod kezd kiüresedni? Meg kell értetned a kedveseddel, hogy rajta kívül a családodra és a barátaidra is szükséged van! A hét közepe táján egy kollégád basáskodni akar majd feletted. Add a tudtára, hogy teljesen egyenrangú partnerek vagytok! A hétvégén próbálj ki valami újat, és ne törődj azzal sem, ha emiatt egy kicsit elcsúszol a feladataiddal!

0017754_4.jpg ()

Rák

Hétfőn kicsit nehezen találod meg a közös hangot a kollégákkal, de ne bújj vissza rögtön a csigaházadba! Vesd bele magad a munkába, mert ez egy időre biztosan eltereli majd a figyelmedet a problémáidról! A hét közepe táján a legbensőbb értékeid konfliktusba kerülhetnek a külvilággal. Bár nem lesz könnyű kompromisszumra jutnod, semmiképpen ne add fel az elveidet! A hétvégén bátran mutasd ki az érzelmeidet, mert ezt most a családod is nagyra értékeli majd!

0017754_5.jpg ()

Oroszlán

A hét elején tombol benned a tettvágy és az energia, ezért próbálj ki valami újdonságot! Teszteld az erőd egy új sportágban, vagy fedezd a legújabb üzleteket, mert most nagy szükséged van a változásra! Szerda környékén úgy érzed, hogy muszáj segítened valakinek. Ne lepődj meg, ha jobban belebonyolódsz a dologba, mint ahogy eredetileg tervezted! Hétvégén ideje, hogy pontot tegyél egy eddig lezáratlan ügyedre. Csak nyugi, nem lesz ez olyan borzasztóan nehéz!

0017754_6.jpg ()

Szűz

A hét elején neked kell vállalnod a felelősséget mindenért, a barátaidnál és a munkatársaidnál ugyanis hirtelen rövidzárlatot okoz majd a tavasz… Ne légy dühös emiatt, hiszen a most befektetett munkád kétszeresen is megtérül majd! Szerdán és csütörtökön tele leszel kreatív ötletekkel, tehetséged ráadásul másnak is szemet szúr majd! A hétvégén végre tedd azt, amihez kedved van, és bizonyítsd be a párodnak, hogy még mindig tartogatsz meglepetéseket!

0017754_7.jpg ()

Mérleg

Ha a barátaid vagy a családtagjaid mogorvák és rosszkedvűek a hét elején, akkor minden csalafintaságodra szükséged lesz, hogy felvidítsd őket. Egy-két frappáns ötlet és poén csodát tehet ilyenkor! Pénteken ne nagyon töprengj a múlton, és ne aggódj feleslegesen a jövő miatt sem! Ne feledd: ha a sikerre vágysz, akkor csak a jelenre szabad koncentrálnod! A hétvége nyugodtan lehet a szórakozásé. Ha teheted, töltsd az idődet a nagy társaságban!

0017754_8.jpg ()

Skorpió

A hét elején ne félj szembenézni az „élet nagy kérdéseivel”! Az sem baj, ha most olyan álláspontra jutsz, ami teljesen eltér a korábbi nézeteidtől! Használj ki minden percet, amit a családoddal vagy a barátiaddal tölthetsz, és ne legyen lelkiismeret-furdalásod akkor sem, ha most kevesebb időd jut a munkára!

0017754_9.jpg ()

Nyilas

A hét elején sziporkázóan szellemes leszel, ezért most még azokat is a magad oldalára állíthatod, akik eddig nem kedveltek túlságosan! Ne hagyd, hogy a hétköznapi taposómalom kiölje belőled a játékosságot! Szerdán  figyelj oda arra, hogy mennyit költesz! Ha kell, hagyd otthon a pénztárcádat, vagy találj ki más trükköket arra, hogy elkerüld a felesleges pénzszórást! A hétvégén légy nyitott, mert most érdekes, új ismeretségekre tehetsz szert!

0017754_10.jpg ()

Bak

Hétfőn nem leszel a legjobb formádban, de azért ne hagyd el magad! Ne halogasd az elvégzendő feladataidat, mert később még inkább nehezedre esik majd pótolni őket! A hét második felében már sokkal lazább és vidámabb leszel. Az energia napról napra tér majd vissza beléd, ezért a hétvégére már nyugodtan tervezhetsz nagyobb feladatokat. Használd ki a szép időt, és tegyél rendet a ház körül!

Vízöntő

Szedd össze minden erődet hétfőn és kedden, mert most nagy feladatok várnak rád! Ne félj, a kitartó munkádnak hamarosan meglesz az eredménye! A hét közepe táján oda kell figyelned a szavaidra! Csak akkor tudsz másokra is hatni, ha te magad is őszintén hiszel abban, amit mondasz! A hétvégén bátran merj álmodozni, mert most úgy tűnik, nincsenek megvalósíthatatlan ötletek!

Halak

A hét elején mintha minden összeesküdött volna ellened… Ne izgulj, mert a szerencse pont akkor áll majd melléd, amikor a legnagyobb szükséged lesz rá! Szerda környékén egy időre át kell venned a vezető szerepet a munkahelyeden és a családodban is. Bár nem kenyered a „főnökösdi”, azért nagyon jól megállod majd a helyed! A hétvégét töltsd otthon, és pihenj annyit, amennyi jólesik! 

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X