Főoldal > EGÉSZSÉG > Heti horoszkóp március 2-től

Heti horoszkóp március 2-től

hetihoroszkópmárcius 2munkapárkapcsolatszerelemszórakozás
0

Írta:

KosHétfőn egy kicsit elmerengsz majd a múltadon, de ne érezd magad kellemetlenül emiatt. Időnként rendet kell tenned saját magadban is! Ezen a héten mindig legyen kéznél a mobilod, mert egy egyszerű telefonhívás teljesen új fejezetet nyithat az életedben! A csütörtök és a péntek érzelmileg lesz megterhelő számodra. Próbálj erős maradni, de bátran sírj vagy dühöngj, […]

0017493_1.jpg ()

Kos

Hétfőn egy kicsit elmerengsz majd a múltadon, de ne érezd magad kellemetlenül emiatt. Időnként rendet kell tenned saját magadban is! Ezen a héten mindig legyen kéznél a mobilod, mert egy egyszerű telefonhívás teljesen új fejezetet nyithat az életedben! A csütörtök és a péntek érzelmileg lesz megterhelő számodra. Próbálj erős maradni, de bátran sírj vagy dühöngj, ha már nem bírod elviselni a feszültséget! A hétvégén maradj otthon, és kápráztasd el a családodat egy fantasztikus ebéddel!

0017493_2.jpg ()

Bika

A hét elején meglehetősen gyakorlatiasan kell majd gondolkoznod, de ne keseredj el, mert nem élhetsz örökké a mesék világában! Épp itt az ideje, hogy felnőtt legyél!  Kedden és szerdán ugyanis kifejezetten komoly üzleti problémákkal kell megküzdened! A hétvégén érdekes és vonzó idegeneket sodorhat utadba a sors. Bátran ismerkedj és flörtölj, mert a dologból még valami jó is kisülhet! A hétvégén légy résen, mert könnyen két tűz közé kerülhetsz. Ha lehet, maradj távol mások konfliktusaitól!

0017493_3.jpg ()

Ikrek

Rejtett tartalékokat fedezel fel magadban, aminek köszönhetően fantasztikus teljesítményt nyújtasz majd hétfőn. A főnökeid és a munkatársaid csak úgy kapkodnak az ötleteid után! Most azzal is tökéletesen tisztában vagy, hogy hogyan lehet a legjobban hatni az emberekre. Szerezd meg végre, amit akarsz! Csütörtök táján egy kicsit oda kell figyelned az értéktárgyaidra és a pénzedre is. A hétvége meghozza a régen várt nyugalmat, ezért használd ki ezeket a békés pillanatokat!

0017493_4.jpg ()

Rák

Aktivizáld magad egy kicsit a héten! Ahhoz, hogy a legjobb formádat nyújtsd, szükséged van némi mozgásra is. Most még az időhiányra sem kell hivatkoznod, mert egyetlen telefonhívás vagy e-mail is elég ahhoz, hogy egy kis sportolást is beillessz a napirendedbe. A hét második felében próbálj ki valami új és vad dolgot! Akár néhány szabadnapot is kivehetsz, mások véleményével pedig ne foglalkozz! Hadd fecsegjenek az „öregek” – így legalább nem unatkoznak egy pár hétig!

0017493_5.jpg ()

Oroszlán

Megdöbbentő tényekkel kell szembesülnöd a hét elején: kedvesedtől olyasmit hallassz, amit egyszerűen képtelen vagy elhinni! Ne rémülj meg nagyon, mert nemsokára sokkal tisztábban láthatsz majd! A hét közepe táján könnyedén tudsz új kapcsolatokat kialakítani, ezért a fontos megbeszéléseidet lehetőleg ekkorra időzítsd! Most minden tökéletesen alakul, de figyelj oda, nehogy a fejedbe szálljon a dicsőség! Ha mégis megbántanál valakit, próbáld jóvátenni a hibádat még a hétvégén! Varázslatos személyiségeddel most bárkit levehetsz a lábáról!

0017493_6.jpg ()

Szűz

Hétfőn próbálj ki valami újat, és élvezd a felfedezés édes örömét! A hét közepe táján egy kicsit nehezebben tudod magad megértetni az emberekkel, és te is könnyen félreérthetsz bizonyos dolgokat. Sajnos néhány kisebb konfliktusra is számítanod kell emiatt! A hét vége felé a figyelem középpontjába kerülsz, persze neked semmi kifogásod a „rivaldafény” ellen. A hétvégét viszont töltsd inkább otthon, és próbálj egy kis rendet teremteni magad körül!

0017493_7.jpg ()

Mérleg

Ha nem oldasz meg néhány problémát még a hét elején, akkor napokig nyomasztani fognak a rád nehezedő feladatok! Kedden és szerdán a legtitkosabb érzéseidről és gondolataidról is könnyedén beszélsz majd, ráadásul most mások is szívesen hallgatják, amit mondasz! A hét második felében próbálj a végére érni néhány fontos, határidős feladatodnak! A hétvégén tele leszel kreatív energiákkal, ezért bátran megcsillogtathatod a művészi képességeidet! Írj, zenélj, rajzolj, vagy táncolj – egyszóval tedd, ami jól esik!

0017493_8.jpg ()

Skorpió

Hétfőn végre pontot tehetsz egy olyan ügyre, ami rengeteg idődet rabolta már el. Élvezd a hirtelen jött szabadságot, de azért maradj most is nagyon óvatos! A hét közepén a barátaidnak pénzügyi kérdésekben lesz szükségük a segítségedre, és neked sajnos teljesítened kell a kéréseiket. Csütörtökön bátran vágj bele egy olyan feladatba, amiről tudod, hogy sok erőfeszítést igényel majd! Bár nagy teher nehezedik rád, azt ne engedd, hogy a sok munka még a hétvégén is nyomasszon!

0017493_9.jpg ()

Nyilas

Hétfőn az apró-cseprő, mindennapi problémákkal kell foglalkoznod: fizesd be a számlákat, és pótold az elmaradt telefonhívásokat! Ne aggódj, mert a hét többi napja már sokkal izgalmasabban telik majd. Kedd és szerda tájékán az emberek érzékenyebbek és sértődékenyebbek lesznek a szokásosnál, ezért jól figyelj oda arra, hogy mit mondasz! A hét vége felé ugorj fejest a szerelembe, ha pedig nincs párod, akkor találj valami olyan elfoglaltságot, amiben szívvel-lélekkel részt tudsz venni!

0017493_10.jpg ()

Bak

Kicsit furcsán érzed magad az emberek közt a hét elején? Ne ess kétségbe emiatt, és ha magányra vágysz, akkor legalább az estéidet töltsd otthon! Egy kicsit később azonban mindenképpen beszélned kell az érzéseidről. Ha ez nehezedre esik, akkor nyugodtan fogd rövidre a dolgot! Csütörtökön és pénteken különös nyugtalanság vesz erőt rajtad! Itt az ideje, hogy kitaláld, mihez is akarsz kezdeni! A hétvégén törődj egy kicsit magaddal! Menj szaunázni, fodrászhoz, vagy csak vásárolj magadnak néhány új holmit!

Vízöntő

Fásultnak érzed magad a hét elején? Ne felejtsd el, hogy különleges vagy! Kedd és szerda táján kifejezetten könnyen megtalálod a közös hangot a barátaiddal és a munkatársaiddal is, mert nagyon fogékonyak lesznek mindenre, amit mondasz! A hét második felében a családi kapcsolataidra kell koncentrálnod. Ha szeretnéd elkerülni a viszályt, akkor tisztázd, hogy kinek hol a helye! A hétvégén néhány ijesztő változásra számíthatsz. Készülj fel erre még időben!

Halak

A hétfői nap remek alkalmat ad arra, hogy állásinterjúra menj, vagy kényes kérdésekről beszélj valamelyik családtagoddal. Most pont a legmegfelelőbb szavakra találsz rá! A hét közepén egy kisebb meglepetésre számíthatsz, de nem a szó pozitív értelmében. A hétvége felé egy kis színjátékra kényszerülsz, és bár nem vagy híve az alakoskodásnak, nagyon ügyesen csinálod! A hétvégén meglehetősen mozgalmasan telik majd, te azonban remekül boldogulsz majd minden feladatoddal!

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X