Főoldal > EGÉSZSÉG > 32 kilót fogyott! – Sikersztori a Wellness magazin májusi számában!

32 kilót fogyott! – Sikersztori a Wellness magazin májusi számában!

diétafogyókúramozgáswellness
0

Írta:

„Én akartam a változást!” Szabina nem tett fogadalmat, hanem apró léptekkel, ugyanakkor megváltozott életvitelének minden pillanatát élvezve szabadult meg súlyfeleslegétől. A pluszkilókSzabina kilói a gimnáziumi évek alatt indultak gyarapodásnak. „Az általános iskola utolsó évében még rendszeresen látogattam az edzőtermet, ezzel a szokásommal azonban a középiskola megkezdésekor felhagytam. Nem sportoltam semmit, és az étkezésemre sem ügyeltem. […]

„Én akartam a változást!”

Szabina nem tett fogadalmat, hanem apró léptekkel, ugyanakkor megváltozott életvitelének minden pillanatát élvezve szabadult meg súlyfeleslegétől.

A pluszkilók
Szabina kilói a gimnáziumi évek alatt indultak gyarapodásnak.
„Az általános iskola utolsó évében még rendszeresen látogattam az edzőtermet, ezzel a szokásommal azonban a középiskola megkezdésekor felhagytam. Nem sportoltam semmit, és az étkezésemre sem ügyeltem. Ugyan nem ettem nehéz ételeket, de a sok édesség, csipsz és cukros üdítő fogyasztása miatt hamar a túlsúlyosok csoportjába kerültem.”

A fordulópont
A középiskola és egy sikertelen egyetemi felvételi után Szabina abban a fitneszteremben helyezkedett el recepciósként, ahol édesanyja is dolgozott. Noha eleinte eszébe sem jutott, hogy kimerészkedjen a pult mögül, az ottani edző biztatására végül aerobikozni kezdett.

A témáról bővebben a Wellness magazin májusi számában olvashatsz!

A Wellness magazin májusi számának tartalmából:
– Lélek: Apja lánya
– Csak bátran a csípőssel!
– Fricker-diéta
– Horoszkóp
– Lapos hasra vágysz?
– Nyomot hagyunk a Földön – de mekkorát?
– Sportolj párban
– Déja vu – mintha már láttam volna…
– Egészség takarékosan


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X