Főoldal > EGÉSZSÉG > Fejfájásűző, stresszoldó, ránctalanító – Itt a Dr. Wu-féle fejmasszázs!

Fejfájásűző, stresszoldó, ránctalanító – Itt a Dr. Wu-féle fejmasszázs!

Dr.Wu-féle fejmasszázsfejfájásmasszázsránctalanítóstresszoldás
0

Írta: and

Egy érdekes és különleges masszázst szeretnék most Neked bemutatni. Eddigi tapasztalataim alapján mindenki szereti, ha a fejét átmasszírozzák, mert nagyon pihentető és egészséges. A fejen ugyanis ugyanúgy megtalálható számos akupresszúrás pont,  mint a test többi részén. Mi a Dr. Wu-féle fejmasszázs?Dr. Wu Bin Jiang orvost a Tuina (kínai hagyományos masszázs) előnyős alkalmazása és a modern […]

Egy érdekes és különleges masszázst szeretnék most Neked bemutatni. Eddigi tapasztalataim alapján mindenki szereti, ha a fejét átmasszírozzák, mert nagyon pihentető és egészséges. A fejen ugyanis ugyanúgy megtalálható számos akupresszúrás pont,  mint a test többi részén.

Mi a Dr. Wu-féle fejmasszázs?

Dr. Wu Bin Jiang orvost a Tuina (kínai hagyományos masszázs) előnyős alkalmazása és a modern civilizációs betegségek terén szerzett tapasztalatai késztették arra, hogy egy könnyen végrehajtható fejmasszázs egyedülálló módszerét fejlessze ki. A Dr. Wu-féle fejmasszázs (WHM) egy reflexterápiás, gyógyító, azaz, fájdalomcsillapító, nyugtató, stresszoldó eljárás. Hatvan lépéses sorozatának metódusa a hagyományos kínai gyógyászaton (TCM) alapul, valamint  elméleti gyökerei a Sárga Császár Belgyógyászati Alapkönyvéig nyúlik vissza.

0018222_1.jpg ()

Mi történik a masszázs alatt?

A Dr. Wu-féle fejmasszázst végző szakember a fejbőr és az arc akupresszúrás pontjainak és ingerzónáinak stimulálásával hatást gyakorol a test egészére, mert kiegyensúlyozza a szervezetben zajló folyamatokat.

Miért jó a Dr. Wu-féle fejmasszázs?

  • segít megszüntetni a kínzó fejfájást 
  • alkalmas a vállak, a nyak feszültségének oldására
  • javítja az arcbőr rugalmasságát
  • csökkenti az arc ráncait
  • élénkíti az egész test energiacsatornáit

Ne feledd:
Ahhoz, hogy fenn tudd tartani a szervezeted biológiai egyensúlyát, fontos, hogy helyre állítsd lelked harmóniáját, mert ez segíti a test sejtjeinek öngyógyító folyamatait a meridián rendszeren keresztül.

A szakértő ajánlása:
A Dr. Wu-féle fejmasszázs során oldódik a felgyülemlett stressz és feszültség. A szervek egészségének javulása miatt jó közérzettel távozik a vendég.

Képek forrása: Profimédia

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X