Főoldal > EGÉSZSÉG > Grillezés, ahogy csak Laci bácsi tudja…

Grillezés, ahogy csak Laci bácsi tudja…

diétafogyókúragrill
0

Írta:

Neki mindig fontos, hogy újabbnál újabb gasztronómiai csodákat varázsoljon az asztalunkra, nekünk pedig, hogy kipróbáljuk az ő újdonságait. Most sincs ez másképp, hiszen a jó idő, és a közelgő nyár újra megihlette a magyar konyha ínyencét, és megpróbál bennünket elhalmozni legújabb ínycsiklandozó finomságaival. Az már köztudott, hogy Laci bácsi fáradhatatlan munkával segíti a Teletál Ételfutár […]

Neki mindig fontos, hogy újabbnál újabb gasztronómiai csodákat varázsoljon az asztalunkra, nekünk pedig, hogy kipróbáljuk az ő újdonságait.

0018732_1.jpg ()

Most sincs ez másképp, hiszen a jó idő, és a közelgő nyár újra megihlette a magyar konyha ínyencét, és megpróbál bennünket elhalmozni legújabb ínycsiklandozó finomságaival.

Az már köztudott, hogy Laci bácsi fáradhatatlan munkával segíti a Teletál Ételfutár séfcsapatát.

Közreműködésének köszönhetően a Teletál megrendelői megszokhatták, hogy mindig jó ízű ételeket, bőséges mennyiségeket és Laci bácsi szeretetét kapják a megrendelt menüben.

Az viszont mindenki számára újdonság, hogy a 20. héten minden napra 1-1 különleges páccal elkészített grill hús kerül majd az étlapra, amely három féle körettel lesz választható. Ez azért fontos, mert a fogyókúrázók is szemet vethetnek a finom falatokra, hiszen a grillezett húsok mellé készített egyik köret, kifejezetten nekik készült. Laci bácsi ugyanis tudja, hogy az embereknek különböző igényei vannak, és azt szeretné, ha különleges specialitásai között mindenki megtalálhatná a kedvére valót.

0018732_2.jpg ()

A 20. héttől tehát használjuk ki Laci bácsi tudását, szakértelmét, és bízzuk ételeire a családunkat. A csípős grill csirke szárny, a grill karaj, a pulykamellcsíkok, csak ízelítő a húsok kínálatából, és a fenséges köretek, mint a brokkolis, wokos zöldségkeverék vagy a baconos párolt zöldborsó burgonyapürével, csak még inkább fokozzák az íz kavalkádot. Azt az időt, amit a konyhában töltenénk, töltsük inkább a családunkkal, és a nagy kerti hancúrozás után, tálaljuk a Teletál Ételfutár és a séf igazi nyárias grill menüjét. A Teletál Ételfutár honlapján és a szórólapokon is megtalálhatjuk Laci bácsi 20. heti különleges ajánlatát! A fogyókúránkhoz is remekül passzoló ebédből mi is bátran jóllakhatunk, a bőséges adagnak köszönhetően pedig attól sem kell tartanunk, hogy a párunk kevesellni fogja az adagot.

Ha pedig ízlett, amihez gondolom nem fér kétség, akár a hét minden napján megismételhetjük a grill ebédet. Az biztos, hogy a minden nap más és más páccal elkészített húsok nem lesznek unalmasak! Erre a garancia a Teletál Ételfutár és Benke Laci bácsi, a séfek séfje, és a grillek nagymestere, az örök fáradhatatlan, akinek az élete a gasztronómia!
 

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X