Főoldal > EGÉSZSÉG > Heti horoszkóp június 15-től

Heti horoszkóp június 15-től

bulihéthoroszkópjúnius 15munkanyárpárkapcsolatszerelemszórakozás
0

Írta:

KosA hét elején képtelen leszel választani a kínálkozó lehetőségek közül. Ne hamarkodd el a döntést, mert ha elég időt adsz magadnak, akkor a megoldás szinte magától az öledbe hullik majd! Csütörtökön és pénteken merülj el a művészetekben: menj el egy jó koncertre, nézz meg egy kiállítást, vagy egyszerűen csak olvass valami izgalmasat! A hétvégén olyasvalami […]

0019548_1.jpg ()

Kos

A hét elején képtelen leszel választani a kínálkozó lehetőségek közül. Ne hamarkodd el a döntést, mert ha elég időt adsz magadnak, akkor a megoldás szinte magától az öledbe hullik majd! Csütörtökön és pénteken merülj el a művészetekben: menj el egy jó koncertre, nézz meg egy kiállítást, vagy egyszerűen csak olvass valami izgalmasat! A hétvégén olyasvalami történhet, ami pozitívan hat a pénzügyeidre. Ragadd meg a kínálkozó lehetőségeket!

0019548_2.jpg ()

Bika

Nem is gondolnád, hogy a munkatársaidnak és a barátaidnak milyen nagy szükségük van most a te energiáidra! Rázz fel, mozgósíts mindenkit, aki a közeledbe kerül! Csütörtökön és pénteken egy kicsit visszavonulhatsz: menekülj el a mindennapi hajszából, és élvezd az élet apró örömeit, hiszen valójában ez az, amit igazán szeretsz! Ne engedd, hogy bármivel is felbosszantsanak, hiszen a nehezen megtalált harmóniát nem érdemes apró-cseprő ügyek miatt elveszítened! A hétvégén is csak a szép és izgalmas dolgokkal foglalkozz, és ha teheted, alkoss valamit!

0019548_3.jpg ()

Ikrek

A hét elején nem érted majd, hogy most pontosan mi történik körülötted, de ne aggódj, mert ez nem a te hibád! A dolgok most zavarosak egy kicsit, ezért légy türelmes és várj, amíg kitisztul a kép! Szerdán te leszel az, aki felemeli a szavát másokért, a barátaid és munkatársaid ugyanis annyira el vannak foglalva a személyes problémáikkal, hogy a közös ügyekkel egyszerűen képtelenek foglalkozni. A hétvégén a szokásosnál több kötelességnek kell majd eleget tenned. Fogadd el ezt zúgolódás nélkül, és próbálj minél hamarabb a feladataid végére érni!

0019548_4.jpg ()

Rák

A hét elején ne foglalkozz semmilyen „látszattevékenységgel”: ne szöszmötölj apróságokkal, inkább koncentrálj a komoly és fontos dolgokra! A hét közepén az agresszívan és zsarnoki módon viselkedő emberekkel kell szembeszállnod. Próbáld biztonságba helyezni mindazt, ami értékes neked, és ne hagyd, hogy egy rossz mondatodat vagy véletlen elszólásodat ellened fordítsák! A hétvégén valami olyasmihez térhetsz vissza, ami régen fontos volt neked, az utóbbi időben azonban nem nagyon foglalkoztatott – akár a régi kedvenc sportodat kezded újra űzni, akár a volt szerelmed kopogtat az ajtón, légy nyitott a kínálkozó lehetőségekre!

0019548_5.jpg ()

Oroszlán

A hét elején nem szabad vakon bíznod a megérzéseidben és az ösztöneidben –  inkább rágd át magad alaposan még egyszer a dolgokon, és ne tégy semmi elhamarkodottan! Ha elég időt szánsz a gondolkodásra, akkor a sok kis puzzle-darabból lassan összeáll a kép, és ez hihetetlen örömmel tölt majd el! Akármilyen tevékenységbe is kezdesz, szerda és péntek között mindenben megtalálod majd az élvezetet – olyannyira, hogy a hamarosan a barátaid is csatlakoznak majd hozzád! A hétvégén jusson eszedbe, hogy a dolgok sajnos nem lehetnek mindig fekete-fehérek!

0019548_6.jpg ()

Szűz

Hétfőn és kedden egyszerűen lehetetlenség megfelelni az elvárásaidnak, és ez tulajdonképpen nemcsak másoknak, de neked is nagyon rossz! A hét közepén konfliktusba keveredhetsz a munkatársaiddal, nevetségesnek tűnő sérelmeik és kicsinyes bosszúik miatt ugyanis úgy érzed, hogy veszélybe kerülhet mindaz, amit eddig felépítettél. A hétvégéd már kicsit vidámabban telik – most nagyon kreatív ötleteid támadnak, akár az otthoni feladatokról, akár a szabadidőd eltöltéséről van szó!

0019548_7.jpg ()

Mérleg

Hétfőn bújj vissza a csigaházadba, és ha teheted, maradj is ott egy időre – még akkor is, ha egy kicsit szűkös is a hely odabent! Van valaki, akit most különösen el kell kerülnöd: bármennyire szeretné is felhívni magára a figyelmedet, te egyáltalán ne foglalkozz vele! A hét közepén talán nem leszel megelégedve azzal, ahogyan a dolgaid alakulnak. Bár a helyzet alapjában véve nem rossz, sokat segíthet, ha megpróbálod valaki másnak a szemszögéből nézni a dolgokat! A hétvégén új kihívások várnak rád, amiknek még akkor is meg kell felelned, ha úgy érzed, hogy már nem tudsz többet vállalni!

0019548_8.jpg ()

Skorpió

Hétfőn és kedden te diktálod majd a szabályokat, még akkor is, ha ez egyelőre fel sem tűnik neked. Ha nem akarsz „házizsarnokká” válni, akkor nagyon oda kell figyelned mások jelzéseire is! A hét közepén vágj bele valami olyasmibe, ami nem jár közvetlen haszonnal, legalábbis a közeljövőben biztosan nem fog megtérülni! Ne sajnáld a befektetett időt és energiát, hiszen ahhoz, hogy jól érezd magad a bőrödben, időnként szükség van egy kis önzetlenségre is! A dolgok kicsit furcsán alakulnak majd a hétvégén, de próbáld nagyon rugalmasan kezelni a szokatlan helyzetet!

0019548_9.jpg ()

Nyilas

A hét elején erőt vesz rajtad a lustaság, és szinte emberfeletti erőre lesz ahhoz szükséged, hogy elvonszold magad a munkahelyedre. Tarts ki, és gondolj arra, hogy már csak néhány hét van hátra a nyaralásig! Szerda környékén nagy változás történhet a szerelmi életedben. Ha párkapcsolatban élsz, akkor tölts minél több időt a kedveseddel, ha pedig szingli vagy, akkor menj el valahova, és flörtölj a leghelyesebb srácokkal – most minden fantasztikusan alakul majd! A hétvégén sok dolgot kell majd elintézned, ezért  még idejében szedd rendbe a gondolataidat!

0019548_10.jpg ()

Bak

Hétfőn és kedden úgy érzed, hogy pont azokhoz nem jutnak el a szavaid, akiknek a leginkább szánnád őket. Ne kezdj el dühöngeni emiatt, hiszen ez nem annak a jele, hogy felesleges vagy! A hét második felében inkább a mindennapi teendőidre koncentrálj, és ne álmodozz túl sokat! Az őrült ötleteket és a merész tetteket hagyd most inkább másokra – ha a barátaid bele is vágnak valami vad dologba, ne feledd, hogy te náluk sokkal többet kockáztatsz! A hétvégén próbálj teljesen kikapcsolni, és ne sajnáld az időt a töltekezésre!

Vízöntő

Hétfőn egy kellemetlen meglepetésben lehet részed, ráadásul sajnos pont a pénzügyeiddel kapcsolatban! Azért ne ess pánikba, mert egy kis odafigyeléssel könnyen meg tudod majd oldani a gondokat! Szerdán egy olyan információ kerül a birtokodba, ami hatással lesz a hét második felére, és lehet, hogy a hír hatására valami egészen új irányba indulsz el. Új emberek és új helyek várják, hogy felfedezd őket! A hétvégén rendbe kellene tenned az érzéseidet és a gondolataidat, ezért ha teheted, maradj egyedül egy kicsit!

Halak

Életerősen és vidáman indítod ezt a hetet, sokszor azonban túl sokat vársz el magadtól. Ragadd meg az élet nyújtotta lehetőségeket, de ne aprózd el magad a feladatok között! Szerdán talán csalódnod kell valakiben, vagy egy régen dédelgetett álmodról kell most lemondanod. A hét második felében ez egy kicsit rosszkedvűvé és bizalmatlanná tesz, ezért  próbálj most az apró részletekre koncentrálni! Kényeztesd a kedvesedet, készíts valami finomat, vagy szépítgesd a lakásodat egy kicsit – válaszd azt, amelyik a legjobban esik!

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X