Főoldal > EGÉSZSÉG > Heti horoszkóp június 29-től

Heti horoszkóp június 29-től

bulihetihoroszkópjúnius 29munkanyárpárkapcsolatszerelemszórakozás
0

Írta:

KosUgye te is ismered a mondást, hogy „addig üsd a vasat, amíg meleg”? A hét elején minden pontosan úgy alakul, ahogyan szeretnéd, de készülj fel arra is, hogy ez az állapot talán nem sokáig tart majd! Ne ess kétségbe, ha a hét második felében néhány nehézséggel kell majd megküzdened – bármilyen ijesztőnek tűnik is a […]



0019812_1.jpg ()

Kos

Ugye te is ismered a mondást, hogy „addig üsd a vasat, amíg meleg”? A hét elején minden pontosan úgy alakul, ahogyan szeretnéd, de készülj fel arra is, hogy ez az állapot talán nem sokáig tart majd! Ne ess kétségbe, ha a hét második felében néhány nehézséggel kell majd megküzdened – bármilyen ijesztőnek tűnik is a mély víz, hidd el, hogy te remekül tudsz úszni! A hétvégéd különösen izgalmasan telik majd. Akármilyen merész tervvel állnak is elő a barátaid, félénkségből vagy kötelességtudatból semmiképp se maradj ki a buliból!

0019812_2.jpg ()

Bika

Egyhangúan és unalmasan telnek mostanában a napjaid? Ne aggódj, mert hamarosan lesz valaki, aki változatosságot és színt visz az életedbe! A „különös idegen” érkezése ráadásul nemcsak téged vidít fel: nem is gondolnád, milyen pozitív hatással lesz a családtagjaidra, ha megint energikusnak látnak majd! Ha új ötleteid támadnak, akkor ne fogd vissza magad a munkahelyeden sem, mert a főnököd most minden építő javaslatnak nagyon örül majd! A hétvégén talán megint rosszkedvű leszel egy kicsit, de azért próbáld mindig meglátni a dolgok napos oldalát!

0019812_3.jpg ()

Ikrek

Tonnányi szerelem – így lehetne a legtömörebben összefoglalni mindazt, amit a következő napokban rád vár. Most nem tudsz betelni a romantikával, akár egy könyvről, filmről vagy a saját életedről van szó. A leghelyesebb, ha hagyod magad sodortatni az árral – ne feledd, hogy ilyen pillanatok ritkán adatnak meg az életben! Akkor se furdaljon a lelkiismeret, ha a hatalmas érzelmi viharban egy időre megfeledkezel az otthoni vagy munkahelyi kötelességeidről. Ne aggódj, mert a következő héten könnyedén pótolni tudod majd az elmaradást!

0019812_4.jpg ()

Rák

Úgy tűnik, hogy most minden rendben van körülötted, a hét elején azonban néhány kellemetlen meglepetésre számíthatsz: talán az egyik szomszédoddal kerülsz konfliktusba, vagy egy eldugult lefolyó okoz gondot? Azért ne hagyd, hogy ezek a kellemetlenségek elvegyék a jókedvedet! A döntésekre viszont képtelen leszel ezen a héten. Ha már az is nehézséget okoz, hogy kitaláld, mi legyen a vacsora vagy a hétvégi program, akkor ideje, hogy segítséget kérj egy nálad céltudatosabb barátodtól. Ne aggódj, mert az ő határozottsága néhány napon belül rád is átragad! 

0019812_5.jpg ()

Oroszlán

Belegondoltál már, hova vezethet az, ha elfojtod az érzelmeidet, és sosem mered kimondani, amit gondolsz? Ha nem akarod, hogy a hallgatás betegítsen meg, akkor vállald a véleményed – hidd el, sokkal jobban érzed majd magad, ha kiállsz az igazadért! A pénteki és szombati napod a romantika jegyében telik majd. Tölts minél több időt a kedveseddel, és csináljatok valami olyasmit, amire már régen nem volt lehetőségetek – menjetek el egy koncertre, vagy egyszerűen csak sétáljatok egy nagyot a városban!

0019812_6.jpg ()

Szűz

A hét elején olthatatlan vágyat érzel arra, hogy vásárolj valamit. Néhány csinos ruha, a legújabb trendi kütyü, netán egy új bútor a lakásba – biztosan ez az, amire szükséged van? Ne feledd, hogy az anyagi lehetőségeid végesek, adósságba pedig még véletlenül se verd magad! A hét második felében vitába bonyolódsz majd a barátaiddal, de ez kifejezetten inspirálóan hat majd rád. A hétvégén feledkezz meg mindenről, ami eddig nyomasztott, és próbálj ki valami igazán vad dolgot!

0019812_7.jpg ()

Mérleg

Az egyik kollégád feltűnően sokszor felejti rajtad a tekintetét, és néha egészen észrevétlenül megérinti a karod? Bátran menj bele a játékba akkor is, ha van párod, hiszen egy kis flört nemcsak az önbizalmadat erősíti, de a munkahelyi teljesítményednek is jót tesz! A hét közepe táján végre rátalálsz a harmóniára – most tökéletesen össze tudod egyeztetni a munkát, a magánéletet és a szórakozást is! Hétvégén szükséged lesz a nagy beszélgetéseke. Üljetek össze a barátaiddal egy üveg bor mellett, és váltsátok meg a világot, úgy, mint valamikor régen!

0019812_8.jpg ()

Skorpió

Úgy érzed, válaszúthoz érkeztél, és nem tudod, merre tovább? Kérj segtíséget azoktól, akik a legfontosabbak neked! A családod és a barátaid mindenben melletted állnak és a legjobbat akarják neked, követned viszont csak a saját megérzéseidet szabad! Miután döntésre jutottál ezekben a fontos kérdésekben, úgy érzed majd, mintha egy mázsányi súlyt vettek volna le a válladról. A hétvégén pihenj és szórakozz, ha pedig magányra vágysz, akkor tölts otthon néhány napot!

0019812_9.jpg ()

Nyilas

Hétfőn és kedden te leszel a díva – bármit is mondasz vagy teszel, az emberek csodálata kísér majd! Igazi sztárnak érezheted magad, még akkor is, ha csak a barátaid és munkatársaid rajonganak érted. A vörös szőnyeg, a virágcsokrok és a csillogás azonban egy idő után fárasztóvá válik, és a hét második felében másra sem vágysz majd, minthogy egy kicsit elbújj a kíváncsi pillantások elől. Ha teheted, tölts néhány napot vidéken a kedveseddel, és romantikázzatok egy kicsit!

0019812_10.jpg ()

Bak

Munka, munka, munka és munka – ezen a héten szinte semmi másra nem tudsz gondolni a feladataidon kívül. Csak néhány percig ábrándoznál a kedveseddel együtt töltött hétvégéről, vagy felidéznél egy izgalmas filmet, de a telefonod azonnal megcsörren, és visszarángat a valóságba… Fogadd el, hogy ez most néhány napig így lesz, és ne keserítsen el, ha csütörtökig egy félórád sincs magadra! A hét második felében bőven lesz lehetőséged a kikapcsolódásra, a vasárnap pedig egészen különleges meglepetéseket tartogat számodra!

Vízöntő

Hétfőn egy fantasztikus beszélgetésben lehet részed, aminek hatására egzotikus országokról és különleges kultúrákról kezdesz majd ábrándozni. Most talán úgy érzed, hogy te sosem fogsz eljutni ezekre a helyekre, de ne feledd, hogy az élet mindig tartogat meglepetéseket! Az álmodozás mellett azért ne hanyagold el a munkádat sem! Viseld türelemmel, ha a hétvégén is dolgoznod kell – a pluszmunkával talán már a jövendőbeli utazásodat alapozhatod meg!

Halak

Ti ketten igazán verhetetlen páros vagytok, ezen a héten azonban észrevétlenül közétek férkőzik valami. Vajon hol ronthattátok el, és mi volt az a konfliktus, amin nem tudtatok úrrá lenni? Ne ess kétségbe, hiszen ha a probléma gyökerét megtalálod, az már a megoldáshoz is könnyen elvezethet! Fel kell készülnöd viszont arra, hogy a béke érdekében talán kompromisszumot kell majd kötnöd! A hétvége felé szerencsére már elül a vihar – élvezzétek a nyugalmat, és találjatok ki valami igazán eredeti programot!

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X