Főoldal > EGÉSZSÉG > Kalauz a tökéletes fürdőruha kiválasztásához

Kalauz a tökéletes fürdőruha kiválasztásához

divatfürdőruhanyárnyaralásstrandtrendi
0

Írta:

Imádsz strandolni, de a fürdőruha vásárlás valóságos kínszenvedés számodra? Túl nagynak találod a melled, zavarnak az úszógumik, vagy úgy érzed, hogy nem elég nőies az alakod? Egy csinos és divatos darabra vágysz, de szeretnél az alkatodnak megfelelően választani? Most segítünk megtalálni a legmegfelelőbb fürdőruhát! Ha túl kicsi a melled Itt az ideje, hogy legyőzd a […]

Imádsz strandolni, de a fürdőruha vásárlás valóságos kínszenvedés számodra? Túl nagynak találod a melled, zavarnak az úszógumik, vagy úgy érzed, hogy nem elég nőies az alakod? Egy csinos és divatos darabra vágysz, de szeretnél az alkatodnak megfelelően választani? Most segítünk megtalálni a legmegfelelőbb fürdőruhát!

Ha túl kicsi a melled

Itt az ideje, hogy legyőzd a melleiddel kapcsolatos komplexusaidat, hiszen mi sem egyszerűbb, mint egy kis csalással „megnagyobbítani” a domborulataidatt! Válassz szivacsbetétes, színes és mintás bikinifelsőt, ezek ugyanis sokkal feltűnőbbé teszik majd a melleid! Hordhatsz nyakba akasztható, háromszögletű, de akár trendi pántnélküli bikinit is – ez utóbbival azonban nem árt óvatosnak lenned, mert az egyetlen „csíkból” álló felsőrészek könnyen lecsúsznak a vízben!
Amit tilos: Felejtsd el a sötétszínű (pl. fekete és barna) fürdőruhákat – ezekben nemcsak laposabbnak, de sokkal idősebbnek is látszol majd!

0019482_1.jpg ()

Ha túl nagy a melled

80-as, 85-ös, netán 90-es a mellbőséged? Ne foszd meg magad a strandolás örömétől akkor sem, ha dús keblekkel áldott meg a sors – a megfelelő fürdőruhában ugyanis a vízparton is eszméletlenül szexi lehetsz! A klasszikus vállpántos, merevítős bikini mellett nyugodtan választhatsz nyakba akasztható fazont, de csak akkor, ha a felsőrész pántja elég vastag ahhoz, hogy megtartsa a melledet! Figyelj oda, hogy a fürdőruhafelső anyaga elég vastag és tartós legyen a mell alatti részen is – ez esztétikai és egészségügyi szempontokból is nagyon fontos!
Amit tilos: Bármilyen csinosnak tűnnek is, a falatnyi anyagból készült, vékonypántos bikinikről sajnos le kell mondanod. Ha nem akarsz minden pillanatban a kibuggyanó kebleiddel foglalkozni, akkor olyan fürdőruhát válassz, amely a hónalj környéki részen és a dekoltázsodnál is elég széles!

0019482_4.jpg ()

Ha hurkás a hasad

Van némi felesleg a hasadon, netán a szülés vagy egy műtét nyomai látszanak meg rajtad? Ne érezd magad kellemetlenül emiatt a strandon sem! Bár a bikini számodra nem a legtökéletesebb választás, ne aggódj, mert az egyrészes fürdőruha az idén újra nagyon divatos lesz! Ha az egyrészesekről mindennek ellenére a nagymama szekrényében talált, nyolcvanas évekbeli darabok jutnak eszedbe, akkor válaszd inkább a tankinit  – ez a típus leginkább egy bugyi-trikó összeállításra hasonlít, de a fürdőruhákéhoz hasonló, szintetikus anyagból készül.
Amit tilos: Akár egyrészes, akár trendi tankini van rajtad, kerüld a has környéki feltűnő mintákat, és próbáld a figyelmet a dekoltázsra irányítani!

0019482_2.jpg ()

Ha keskeny a csípőd és nincs derekad

Hiába vagy vékony, keskeny csípőd és a fiús alakod miatt sosem vagy megelégedve magaddal? Ha szeretnél egy kicsit gömbölyűbbnek látszani, akkor a hagyományos fürdőruhaalsó helyett válassz inkább sortos vagy kisszoknyást fazont, ez ugyanis kerekebbnek, formásabbnak láttatja majd a csípődet, és kiemeli a derekadat is! Ha igazán trendi fürdőruhára vágysz, akkor szerezz be egy trikinit is! Ez a típus átmenetet képez az egy-és kétrészesek között, a csípőd és a melled közötti részt ugyanis rafinált pántok és csatok kötik össze, a hasad és a hátad azonban szabadon marad.
Amit tilos: A kedvesed talán imádja, ha tanga van rajtad a hálószobában, a strandon azonban jobb, ha egy időre megfeledkezel róla. Ez a viselet idén már egyáltalán nem trendi!

0019482_5.jpg ()

Ha széles a csípőd és vastag a combod

Bár úgy tűnhet, hogy a franciabugyis fazon eltakarja a problémás területeket, ha széles a csípőd és nagy a popsid, akkor semmiképpen se válassz ilyen fürdőruhát! Az egyrészes fürdőruhák közül a magasan (a csípőcsont környékén) végződő fazonok állnak jól neked, bikinikből pedig csak olyat válassz, aminek nem vág be a pántja, hiszen nincs lehangolóbb látvány a fürdőruhaalsó alól kitüremkedő hurkáknál és párnácskáknál!
Amit tilos: Az alsórészen kerüld a nagy mintákat és a keresztcsíkozást, ezek ugyanis szélesebbé teszik a csípődet! Hogy szégyen nélkül sétálgathass a vízparton, szerezz be egy a fürdőruhád színéhez passzoló, vidám és trendi strandkendőt!

0019482_3.jpg ()

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X