Főoldal > EGÉSZSÉG > Megjelent a Marie Claire júliusi száma!

Megjelent a Marie Claire júliusi száma!

marie claire
0

Írta:

A Marie Claire júliusi száma mellé most strandtáskát adunk ajándékba. Az aktuális lapszámot László Krisztina főszerkesztő ajánlja neked! Könnyed nyári hangulatban Új vagy megújult szerelem, egy bizsergető élményekkel teli utazás, romantikus kalandok, vagy egyszerűen egy vadító nyári ruha, amelyet gondolkodás nélkül megveszünk még a nagy leértékelések előtt, hiszen az előbbiek hasznos kelléke lehet. Ezekről ismerszik […]

A Marie Claire júliusi száma mellé most strandtáskát adunk ajándékba.

Az aktuális lapszámot László Krisztina főszerkesztő ajánlja neked!

0019559_1.jpg ()

Könnyed nyári hangulatban

Új vagy megújult szerelem, egy bizsergető élményekkel teli utazás, romantikus kalandok, vagy egyszerűen egy vadító nyári ruha, amelyet gondolkodás nélkül megveszünk még a nagy leértékelések előtt, hiszen az előbbiek hasznos kelléke lehet. Ezekről ismerszik meg többek között az idilli nyár, amelyről kislány korunk óta álmodunk. Az év ezen időszakában valahogy könnyebben vesszük az akadályokat, tudatos énünket finoman háttérbe szorítják az ösztönök, és ettől egyfajta könnyedség lengi át az életünket. Környezetemben legalábbis így van ez. Este csörögnek a telefonok, csinos anyukák fektetés után bevetésre kész szingli barátnőikkel karöltve indulnak az éjszakába, hogy engedjenek a kísértésnek, amely épp úgy lehet egy újabb bódító koktél, mint egy ismeretlen ismerős elbűvölő mosolya. Az irodai értekezleteken a nyaralástól kisimult arcú, idegzetű, csokoládébarna kolleganők pár perc alatt teszik túl magukat a legkomolyabb konfliktushelyzeteken és őszinte lelkesedéssel mesélik élményeiket a télen még ősellenségnek számított munkatársnak. A konditeremben már reggel hatkor dübörögnek a gépek, megújult erővel futnak, taposnak a lányok, mosolyogva izzadják ki magukból a tegnap éjjeli „bűnözés” emlékeit. Minden olyan egyszerűen és könnyen megy.

0019559_2.jpg ()

A júliusi magyar Marie Claire-re is átragadt ez a kellemes könnyedség, a világ különböző pontjaira kiküldött tudósítóink izgalmas emberekkel találkoztak, szórakoztató történetekkel tértek haza, de amikor papírra vetették mondanivalójukat, nem tudták és nem is akarták levetkezni a rögzült gyakorlatot. Az interjúk, a riportok könnyed, aktuális, vonzó felszíne alatt mindig találtak valami egyedit, meghatót, vagy éppen mások számára is tanulságosat. Így aztán ebből a lapszámunkból azt is megtudhatja a kedves olvasó, hogy az Oscar-díjas Gettómilliomos gyermeksztárjainak hétköznapjain nem sokat változtatott az ünneplés, a hírnév, vagy hogy a vándorcirkusz vicces bohóca is lehet rosszkedvű, ha az előadás után neki kell kitakarítania a cirkuszi sátrat, és az ünnepelt rocksztár élete sem könnyű, amikor nem hagyja nyugodni a lelkiismeret-furdalás, mert a család és a zene iránti szerelem között esetleg rosszul választott. A témaválaszték nagy maradt, még akkor is, ha a nyári strandoláshoz praktikus és olcsóbb mini formában is megjelent a magyar Marie Claire.

A Marie Claire júliusi számának tartalmából:
– Vámosi Viki, topmodell új szerepben
– A lányaim után megyek – interjú Lovasi Andrással
– India hősei, gyereksztárok otthon nélkül
– Ápol és fogyaszt – mindent tudó fényvédők
– Szexkalauz: ahogy eszik, úgy kényeztet az ágyban?


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X