Főoldal > EGÉSZSÉG > 4 kihagyhatatlan wellness-kezelés

4 kihagyhatatlan wellness-kezelés

algapakoláskezelésla-stonelulurmasszázssóterápiawellness
0

Írta:

Kényeztetésre vágysz, ezért valamelyik magyarországi wellness hotelben töltöd a nyári szabadságodat? Ne állj tanácstalanul az arcpakolások, fürdő- és masszázsfajták listája előtt – a Wellnesscafe összegyűjtötte neked a legkülönlegesebb és legjobb kezeléseket! 1. Algapakolás – narancsbőr ellen Lassítja az öregedési folyamatokat, gyulladáscsökkentő hatású és méregteleníti a szervezetet is – nem csoda, hogy az algás wellness-terápiák világszerte […]

Kényeztetésre vágysz, ezért valamelyik magyarországi wellness hotelben töltöd a nyári szabadságodat? Ne állj tanácstalanul az arcpakolások, fürdő- és masszázsfajták listája előtt – a Wellnesscafe összegyűjtötte neked a legkülönlegesebb és legjobb kezeléseket!

1. Algapakolás – narancsbőr ellen

Lassítja az öregedési folyamatokat, gyulladáscsökkentő hatású és méregteleníti a szervezetet is – nem csoda, hogy az algás wellness-terápiák világszerte egyre népszerűbbek! A kezelés során algából készült, meleg, pépes keveréket kennek a hátadra, a combjaidra és az arcodra: a tengeri növények a bennük lévő rengeteg vitaminnak, ásványi anyagnak és a nyomelemnek köszönhetően feszesebbé teszik a bőrödet, segítik a zsírsejtek lebontását, de a mozgásszervi, reumás és érrendszeri panaszokat is enyhítik! Az algapakolás ráadásul igazi jolly joker számodra, ha meg akarsz szabadulni a narancsbőrtől – ám ahhoz, hogy a hepehupás bőr újra szép simává váljon, legalább három-négy kezelésre szükséged van!

2. La-Stone masszázs – energetizál

Egyszerre hat a testedre és a lelkedre – a La-Stone masszázst mindenképpen próbáld ki, ha folyamatosan kimerültnek és fáradtnak érzed magad, vagy ha mostanában túl sok stresszel kellett megbirkóznod, ezért rendszeresen fáj a fejed! A masszázs során a tested energiaközpontjaira ötven fokra felmelegített, kerekre csiszolt lávaköveket, és néhány jéghidegre hűtött márványdarabot helyeznek. A hideg és a meleg együttes hatása, a nyugtató illóolajok és az intenzív masszázsfogások garantáltan ellazítják az izmaidat, megnyugtatnak, és feltöltenek energiával!

0020055_1.jpg ()

3. Lulur relax – a puha bőrért

Ha egészen különleges, egzotikus kényeztetésre vágysz, próbáld ki a Lulurt! Ez egy ősi, Bali és Jáva szigetén hagyományos szépítkezési rituálé, amely során távol-keleti fűszerkeverékekkel, egzotikus gyümölcsök kivonatával és egy különleges joghurtos krémmel ápolják a testedet. A rizsporos, gyömbéres, chilis egyveleg, a gyümölcsökben lévő vitaminok és az erőteljes masszírozó mozdulatok méregtelenítik a szervezetedet, puhává és feszessé teszik a bőrödet, élénkítik az anyagcserédet, sőt még a narancsbőr ellen is hatásosak! És persze nem szabad elfeledkezni az isteni egzotikus illatokról sem, amelyek pár perc alatt ellazítanak!

4. Sóterápia – méregtelenít

Kellemes zene és kellemes fények – neked negyven-negyvenöt percig csak annyi a dolgod, hogy hátradőlj a nyugágyban, és élvezd a só áldásos hatásait! A sóterápiát már nemcsak sóbányákban, hanem egyre több wellness hotelben is igénybe veheted: a sós levegő belélegzésével megtisztítod a légutaidat a baktériumoktól, erősíted szervezeted ellenálló képességét, de az apró kristályok még a reumás, asztmás és bőrgyógyászati panaszokat is enyhítik! Akkor is érdemes kipróbálnod a kúrát, ha jelenleg semmilyen egészségügyi problémád nincs – itt az ideje, hogy megtisztítsd a légutaidat a városi szmogtól!

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X